• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Naberr Naberr Hala adet olmadim azonce bi test daha yaptım oda negatif 31. Gün bugün hiç bu güne kaldığımı bilmem güya kendimi rahat bıraktım bu ay şuraya bak ...

Naberr Naberr Hala adet olmadim azonce bi test daha yaptım oda negatif 31. Gün bugün hiç bu güne kaldığımı bilmem güya kendimi rahat bıraktım bu ay şuraya bak ...
Benim bi ay 8 9 gun gecikti canim stresten dedi doktor istersen bir de kan ver kesin sonuç olur sonra da söktürücü falan icersin

Naberr Naberr canim sağlık ocağındaki ebeyi aradım biraz önce . Adet günü kahverengi leke geldi kesildi dedim adet sancısı cektim ama hala adet olmadım dedim . Yarin gel hemen kan testi yapalım dedi belkide geç döllenmedir dedi . İdrar testi yapıyorum negatif cikiyo ama dedim . Belli olmaz idrara geç geçer dedi . Yarin erkenden gidip kan testi yaptiricam adet olmazsam tabi .

Naberr Naberr canim sağlık ocağındaki ebeyi aradım biraz önce . Adet günü kahverengi leke geldi kesildi dedim adet sancısı cektim ama hala adet olmadım dedim . Yarin gel hemen kan testi yapalım dedi belkide geç döllenmedir dedi . İdrar testi yapıyorum negatif cikiyo ama dedim . Belli olmaz idrara geç geçer dedi . Yarin erkenden gidip kan testi yaptiricam adet olmazsam tabi .
Bence de yaptir canim bende test yaptım bugun cikmadi 10. Ya da 11.gun bugun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 29
  • image.jpg
    image.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 30
Naberr Naberr birde 2 saat tutabildim yeterli mi sence
Koyulaşmaya basliyo geçtikçe

Eklentiler

• AC90E337-E3DD-4F33-8A41-BCB94E736ABD.jpeg
    AC90E337-E3DD-4F33-8A41-BCB94E736ABD.jpeg
    174,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Erken ama daha 10. Yada 11. Gün dedin dimi 2 gün sonra daha sağlıklı sonuç alırsın yarin yine yap ama strese sokma kendini .
Kendimi baya hamile olduguma inandirmistim belirtilerim ayni olunca ama cikmayinca kotu oldum işte aman neyse ben artik teste bakip durmamak icin hemen atiyorum testi yoksa cebimde gezdiriyorum deli gibi

Back