- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Kimyasaldan sonra hemen hamile kaliniyo hiç kafana takma bu ay olmadı diğer ay kalırsınBende öyle yapicam canim
Normal ilerleyen bi gebelik olsun da artik korkuyorum dis gebelik mi olacak dusecek mi diyeKimyasaldan sonra hemen hamile kaliniyo hiç kafana takma bu ay olmadı diğer ay kalırsın
Çok itici bi cümle biliyorum ama çok düşündüğümüz icin olabilir hamile kaldığını öğrendikten sonra kendini gezmeye ver hiç düşünmemeye çalış . Ah ben bi kalsam neler yapicamda. Bak kalabildigini bilmek bile güzel . Hem kimyasaldan sonra sansın çok yüksek . 2 sene olucak nerdeyse her ay yıpranmaktan o kadar yoruldumki bıraktım takmıyorum daha buralarada pek girmiyorum bakalım nolucak herkes takma diyo bide böyle deniycemNormal ilerleyen bi gebelik olsun da artik korkuyorum dis gebelik mi olacak dusecek mi diye
Çok itici bi cümle biliyorum ama çok düşündüğümüz icin olabilir hamile kaldığını öğrendikten sonra kendini gezmeye ver hiç düşünmemeye çalış . Ah ben bi kalsam neler yapicamda. Bak kalabildigini bilmek bile güzel . Hem kimyasaldan sonra sansın çok yüksek . 2 sene olucak nerdeyse her ay yıpranmaktan o kadar yoruldumki bıraktım takmıyorum daha buralarada pek girmiyorum bakalım nolucak herkes takma diyo bide böyle deniycem
Haklisin canim ama takmicam demekle de olmuyor ki ben dusunmeden edemiyorumÇok itici bi cümle biliyorum ama çok düşündüğümüz icin olabilir hamile kaldığını öğrendikten sonra kendini gezmeye ver hiç düşünmemeye çalış . Ah ben bi kalsam neler yapicamda. Bak kalabildigini bilmek bile güzel . Hem kimyasaldan sonra sansın çok yüksek . 2 sene olucak nerdeyse her ay yıpranmaktan o kadar yoruldumki bıraktım takmıyorum daha buralarada pek girmiyorum bakalım nolucak herkes takma diyo bide böyle deniycem
Çok çok sevindim canimm allah kucağına almayı nasip etsin insallahCanımm ben 6 senedir evliyim ve eşimde azosperm var. Tüp bebekle bile zor olur dediler ve tüp bebek tutmamıştı. Hayatımda hiç gebe kalmadım. Ancak bu ay yüzümüzü güldürdü ❤
Ben çörekotu kürü eşimde başka bir macun yaptı. Gebeyim hamdolsunnn. Umudunu kaybetme. Vakti geldiğinde oluyormuş canım ❤❤❤
Anlıyorum çevremde herkes ayni cümleleri söylüyo ağzına çakasım geliyo biraz burdan uzak kalmayı dene azda olsa hafifliyo insan . Ben buraya çok sık girince daha çok stres oluyorum tırnak falan kalmadı İnanHaklisin canim ama takmicam demekle de olmuyor ki ben dusunmeden edemiyorum
Çok çok sevindim canimm allah kucağına almayı nasip etsin insallah♥ Esine ne kullandınız
Teşekkürler canim azospermli bi arkadasım var eşi yani :) ona atıcam çok sağol
Teşekkürler canim azospermli bi arkadasım var eşi yani :) ona atıcam çok sağol
Aşırı yoğun oldum canim 6 gün hiç kesilmeden ilk gün gibi oldum .S Sedaaedaa34 canım bu ay çörekotu baldan sonra regl kanaman her zamanki gibi miydi? Bi fark gördün mü?
Peki rengi normal miydi. Bende ilk gün çok yoğun oldum dün ve bugün hiç yok gibi yani bu kadar. 3 gün ve rengi siyahAşırı yoğun oldum canim 6 gün hiç kesilmeden ilk gün gibi oldum .
Üstüne görme olabilir benim komşum normal adet oldu 1 gün hemde yoğunca sonra kesildi suan hamile o ay hamileymis test varsa elinde yapsanaPeki rengi normal miydi. Bende ilk gün çok yoğun oldum dün ve bugün hiç yok gibi yani bu kadar. 3 gün ve rengi siyahşaşırdım anlayamadım
Aaaa elimde de test yokki yaa alsammı acabaÜstüne görme olabilir benim komşum normal adet oldu 1 gün hemde yoğunca sonra kesildi suan hamile o ay hamileymis test varsa elinde yapsana
Tabiki al canim . Hala yok mu kanamaAaaa elimde de test yokki yaa alsammı acaba
Alıcam bugün inşallah canım. Var ama kanama değil koyu kahve leke. Yani nerdeyse hiç kırmızı değildi. Sadece bir gün boyunca kopkoyu kahve bildiğin siyah gibi o zaman çok oldu sonra hep lekelenme gibiTabiki al canim . Hala yok mu kanama
Bana üstüne görüyosun gibi geliyo hiç gecikme test yap hayırlı haberler alırsın insallah canim benimAlıcam bugün inşallah canım. Var ama kanama değil koyu kahve leke. Yani nerdeyse hiç kırmızı değildi. Sadece bir gün boyunca kopkoyu kahve bildiğin siyah gibi o zaman çok oldu sonra hep lekelenme gibi
Ayy inşallah teşekkür ederim canımBana üstüne görüyosun gibi geliyo hiç gecikme test yap hayırlı haberler alırsın insallah canim benim
Naptın canimAlıcam bugün inşallah canım. Var ama kanama değil koyu kahve leke. Yani nerdeyse hiç kırmızı değildi. Sadece bir gün boyunca kopkoyu kahve bildiğin siyah gibi o zaman çok oldu sonra hep lekelenme gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?