- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Benden bu ay iş çıkmaz kocasizimUmarim canim bu ay yine birlikte bekleriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden bu ay iş çıkmaz kocasizimUmarim canim bu ay yine birlikte bekleriz
Iyiyim canim bugun yumurtladim sanirim akinti geldi yumurta aki gibi sen nasilsinNaberr canim nasılsın napıyosun
Bende iyim canim yumurtlama geçti adeti bekliyorum umudum yok çok iliski olmadı. yumurtlama gününde birlikte olduk ama bakalım hayırlısı .Iyiyim canim bugun yumurtladim sanirim akinti geldi yumurta aki gibi sen nasilsin
Benim de muhtemelen dündü yumurtlama bu ya inofolic kullandim bakalim nolacakBende iyim canim yumurtlama geçti adeti bekliyorum umudum yok çok iliski olmadı. yumurtlama gününde birlikte olduk ama bakalım hayırlısı .
Ben tanıdık bi eczaneye gittim infolc istedm vermedi adam doktor yazmadan alma dedi nedenki yaBenim de muhtemelen dündü yumurtlama bu ya inofolic kullandim bakalim nolacak
Bilmem ben hep alıyorum ve ilac tarzı bisey degil ki desteklemek içinBen tanıdık bi eczaneye gittim infolc istedm vermedi adam doktor yazmadan alma dedi nedenki ya
Hormon tahliline göre veriyo o ilacı kafana göre alma kullanma dedi ben bu ay hiç bisey yapmadım bidahaki ay ovulasyon testi alicam zaten bu ay icin umudum sıfır .Bilmem ben hep alıyorum ve ilac tarzı bisey degil ki desteklemek için
Ovulasyon testiyle de hamile kalan cokHormon tahliline göre veriyo o ilacı kafana göre alma kullanma dedi ben bu ay hiç bisey yapmadım bidahaki ay ovulasyon testi alicam zaten bu ay icin umudum sıfır .
Bende kasik agrisi yoktu goguslerim hassasti canim ama kimyasal gebelik olduKızlar merhaba. Mesajları baştan sona okumuştum ama yeni üye oldum şimdi ancak sorabiliyorum. Bende bu ay çörekotu kürü yaptım regl 3 gün kaldı ama en başından beri kasık ağrısı ve yoğun sarı ve şeffaf akıntı oldu. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Acaba sizde de yoğun kasık ağrısı olmuş muydu ?? Mesajlarda var mı bilmiyorum en baştan da okuyamadım
Bende duymadim daha once oyle birsey ne icinevet okumuştum Allahım inşallah bu ay sağlıklıca bi evlat nasip etsin canım. İnşallah hamilelik bile olmasa sonunda kötü bişey çıkmaz. Doktor ascus diye bişey dedi ama onunda ne olduğunu anlamadım. Araştırdım bişeyde bulamadımacaba şuan mı doğru cevap verebildim
Ben onu kullanıyorum zaten canim ekmeğin üstüne döküp yiyorum 3 aydır içiyorum benimde düşük.S Sedaaedaa34 bende d vitamini yetmezligi varmis 30 olmaliyken 10mus ve d vitamini eksikligi hamile kalmayi engelliyomus canim sende baktir istersen ben bugun devit aldim ampul seklinde ama iciyosun
Bana hic bi doktor söylemedi kendim bakinca gördüm bu ay da goguslerim hassaslasti umitlenmek istemiyorum olacaksa da saglikli olur inşallah bu sefer sevinip sonra dustugunu gormek daha kotu oluyorBen onu kullanıyorum zaten canim ekmeğin üstüne döküp yiyorum 3 aydır içiyorum benimde düşük.
İnsallah canim benim bu ay hiç bir belirtim yok kasik agrim hala var ama doktora gidicem sürekli akıntı oluyo bende hep ama . Normalde göğsüm adete 1 hafta kala acayip acır buyur bu ay oda yok ilk defa hiç ama hiç göğüs agrisi çekmedim .Bana hic bi doktor söylemedi kendim bakinca gördüm bu ay da goguslerim hassaslasti umitlenmek istemiyorum olacaksa da saglikli olur inşallah bu sefer sevinip sonra dustugunu gormek daha kotu oluyor
Bende öyle yapicam canimİnsallah canim benim bu ay hiç bir belirtim yok kasik agrim hala var ama doktora gidicem sürekli akıntı oluyo bende hep ama . Normalde göğsüm adete 1 hafta kala acayip acır buyur bu ay oda yok ilk defa hiç ama hiç göğüs agrisi çekmedim .
Bende devit kullanıyorum doktorlar vitamin değerlerini çok onemsemiyo 15 günde bir ampul içiyorum ben