Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Pembe lekelenmem de basladi kanamam baslar sabaha kadar

Hayırlısı olsun inşaAllah Biliyorum çok üzücü bir durum. O çift çizgiyi görmek ve sonra devamının gelmemesi... Ah canım benim yaa. Sağlıklı gebelik olmayacakmış demek ki... İnşaAllah en güzeli en hayırlısı nasip olacak dualarla

Kızlar ben de varım bal tarçın la denedim.bi de inofolic Combi bi d e keciboynuzu özü. .Ama hep hüsran .bat 30 mart

Kızlar ben de varım bal tarçın la denedim.bi de inofolic Combi bi d e keciboynuzu özü. .Ama hep hüsran .bat 30 mart

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bende aynı beklemedeyim. Bakalım Mevlam bizim için neler yazmış

Gebelik takvimini bilerek mi yaptın. Bir an gebesin sandım yazını okuyana kadar

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bende aynı beklemedeyim. Bakalım Mevlam bizim için neler yazmış ❤

Gebelik takvimini bilerek mi yaptın. Bir an gebesin sandım yazını okuyana kadar

Ah ah keşke cnm aralikta kürtaj olmustum ama bu bal çörek otu tarçın yumurta büyütüyor şüpheniz olmasın. .bi de bal propolis arı sütü için o da çok iyi yumurta büyütme ve kalitede. ..amannn işte bi umut benim ki ..inofolic Combi de iciyom

Kullanmadigim kalmadı artık sanırım ..Keçi boynuzu özü de....bi gün hayirlsiyla biz de hamile kaliriz inş. Daha çok var..şu yumrutlama testleriyle ögreniliyormus ya 14 ve 15 iydi benim yumrutlama. Ne zaman belli olur ki

Yaaa canımmm benimmm. İnşaAllah tekrar en hayırlısından gebe kalacaksınnn çok dua ediyorum hepimize

Bu kür erken yumurtlamayı sağlıyormuş sanıyorum ama bende değişiklik olmadı. Adetten bir kaç gün sonra ovu akıntısı gibi ara ara oldu ama test yapmamıştım. Testi üç gündür yapıyorum. İki gündür koyulaştı. Ağrılarım adetten sonra hep oldu. Karmaşık yaa.

Ama tuhaf son iki çalışmamız imkansız derecesine geldi. Anlamadık ama resmen bi perde var ve engelledi gibi. Buna da üzüldüm. Niye böyle olduki yaa. Öncesinde sıkıntı yoktu

Adet gününü bekle bence canım. Olmazsan test yap. Bir de adetine bir iki gün kala ovu testi koyu olursa da bir şeyler var demek olabiliyormuş

simdilik iyiyim canim kanamanin4. Gunu kanama hafiflesti ama bugun dis gebelikteki gibi bi agri girdi 10 15 dakika sonra bitti korktum biraz yine olursa acile gidicem

Yaaaa İnşaAllah olmaz öyle bir şey. Rabbim seni korusun güzel arkadaşım.

Sagol canim sende durumlar ne

Yumurtlamadan beri sancı çekiyorum canım. Adet biter bitmez ovu testi yapmadım. 18 mart yapmaya başladı. 18 mart biraz koyuydu. 19 mart tam koyu oldu. 21 mart yani bugün çok silik oldu.

Bilmiyorum bu ağrılar neden devam ediyor ama kasık ve alt bölgeme ağrılar giriyor birde adet olacakmışım gibi hal var. Aff pek umudum yok yinede.

simdilik iyiyim canim kanamanin4. Gunu kanama hafiflesti ama bugun dis gebelikteki gibi bi agri girdi 10 15 dakika sonra bitti korktum biraz yine olursa acile gidicem
biraz araştırdım kimyasaldan sonra cidden sonraki ay çok hamile kalan var canim insallah kalırsın bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…