- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sadece gülümsüyorum şu yazdıklarına :)İlişkiniz ilişki olmaktan çıkmış, güç savaşına dönmüş.
Geçmişte sana yaptıklarına rağmen onu bırakamamış olmanı egon kaldıramamış belliki ve onun canını yakmaya, hem ona hem de kendine ezik olmadığını ispatlamaya çalışıyorsun. Her şey normalken onu cezalandırıp, evsiz bırakmanın sebebi de bu aslında...
Ama böyle yaparak kendine daha da zarar veriyorsun ve dive çekiyorsun farkında değilsin. Bebe demeyi bırakmışsın çünkü üzüm üzüme baka baka çoktaaan kararmış.
Belki yine trol dürDaha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var diye trollemeye çalışmıştı sonra yalan olduğu ortaya çıktı.
Sadece gülümsüyorum şu yazdıklarına :)
Her şey normalken oku evsiz bırakmak mı?
Link vereyim de istersen onu ev konusunu. O zaman haddini bilip bana ezik imasında bulunmazsın belki.
Altına imzamı atıyorum izninle ablacım <3Annesinin ismini bilmedigini dusundugu ıcın seni sinir etmek istiyor, ona yaz diye yapıyor.
Harf değil kız isimBen sık bulunmayan ismin baş harfinde takıldım kaldım, Ğ ile başlamayacağına göreGayet de annesi dışında bir kadının isminin baş harfi olabilir gibi geldi bana adımı biona yaz beni unutmaaaa
Gol gol. Hatta top fileyi deldi öyle bir gol.Anasının veya sevgilisinin ismini kalpleyip bio yapan adamdan her türlü soğumanız lazım bence. Bu da mı gol değil?
Doğru ya mükemmeldin sensorry baby gaflete düştüm sana akıl verdim. Haşaaa ne haddime. İyi eğlenceler sana annesinin ponçiğiyle
Pöffff isim miiii, baş harf olma ihtimali bile tansiyonumu 18 yapmaya yetmişti, şimdi sen isim deyince oldu mu sana 21Harf değil kız isim
Biraz Bencillik mi Yapsam?
Merhabalar hanımlar, Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum. Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor. Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan...www.kadinlarkulubu.com
Alın da okuyun. Hic sanmıyorum ama belki uslubunuzdan, dediklerinizden utanırsınız.
Teşekkür ederim oncelikle.Adamın yapmadığı kalmamış sana, bu yaptığı da mı gol değil be anna? Sen de hala stalk peşindesin...
Başka sözüm yok hakim bey.
Ekleme: bu arada üzüldüm geçmiş konuna. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim oncelikle.
Keşke stalklamasam. Kendimi o kadar aciz hissettiriyor ki bu yaptığım. Belki buradan yeterli gazı alırsam kökten keserim diye umuyorum.
Vazgeçemesem neden hala birtakım hisler beslerken ayrılayım?Bir zamanlar ben kimleri unuttum oda kim? Ben aşık bile değilim, silersem arkama bakmam, benimki sadece anne şevkati ve merhameti gibi diyen bir kız vardı. Gördün mü Anna?
Annesinin adı ile kendi adının arasın kalp koyunca annesini kıskandın herhalde, hani birazda kendine göre insanı açıdan annesi gibi davranıyordun ya
Şaka bir yana artık o çocuk karaktersiz bir ergende olsa ona aşık olduğunu ve vazgeçemediğini kabullen. Yaşı büyük bir ablan olarak söylüyorum; her insan senin kendini göstermeye çalıştığın gibi kimseye eyvalahı olmayacak bir karakterde olmak zorunda değil. Öyle olmaman seni aciz ya da güçsüz yapmaz. Asılda güçlü olmak insanın kendi zaaflarının ve zayıflıklarının farkına varabilecek kadar kendini tanımasıdır. Bence sende önce dururmu kabullen sonra bu çocuğa karşı olan duygularından kurtulmanın yollarını ara. Zira o ergenle sen tekrar bir araya gelirsen o çakal senin duygularını ona karşı olan zaafını sonuna kadar kullanır. İlişkinizin sonunda o çocuk büyük ihtimalle senden maddi ve manevi olarak yeterince yararlanıp ayrıldıktan sonra daha büyük bir yıkım yaşarsın. Zira o çocuğun sana karşı senin beklediğin gibi bir duygusu yok adamın kendi çıkarı olmadıkça senin sağlığın bile umrunda olmamış.
Merhamet mi? Kendini eziklemek mi?Boşluktan o Ergenyus'un saçma sapan paylaşımlarına bakıyorsun. Onun amacı Seni pişman etmek veya canını yakmak, Sen ise hala merhamet peşindesin? Ne zaman kendini eziklemeyi bırakacaksın anlamış değilim?
Vazgeçmek ayrılmak değil ki be tatlım. Bizim bir komşu abla vardı yıllar önce ben öğrenciyken eşi tam bir pislik her yol var, en sonunda kadın el arına boşadı. Zira adam yüzünden kadında çevresi ile iletişimi kötüleşti herkes kadına acır gözle bakmaya başladı. Ama boşanalı kaç sene oldu hala uzaktan adamı takip ediyor, hareketlerine anlam yüklüyor, sorsan ayrılar ama her muhabbette ah vah etmek için bile olsa tek konu eski kocası. O zaman bir kadın olarak asıl vazgeçmenin aslında bırakmak ya da terketmek değil kafada bitirmek umursamamak olduğunu anlamıştım. Mesleki tecrübemde bir çok olayda da gördüm buna benzer bir sürü olay. Bence ne yap ne et umursama, umursamaya, onun yaptıklarına kafa yormaya devam ettikçe ne o adamdan vazgeçmiş olursun ne önüne bakabilirsin. Benim boşanmak isteyen kadınlara ilk sorularımdan biri bu çünkü adamı hala umursuyorsanız, bir kere daha düşünün diyorum. Zira o zaman gerçek hayatta adamdan boşansalarda zihnen boşanmadıkları için daha çok ruh sağlıkları bozuluyor.Vazgeçemesem neden hala birtakım hisler beslerken ayrılayım?
Ayrıldım. Aradı, engelledigim için sms atmak zorunda kaldı. Cevap alamadı.
Ama doğrusunu kabul etmek gerekirse stalk yapmaktan ben de hoşnut değilim.
Bakmam lazım bakıyorum? Hissetmemem lazım hissediyorum? Merak Ediyorsun hayatını? Aklında bir sürü sorular Benden sonra nasıl? İyi güzel birini bulurmu düşüncesi! Hissediyorum diyorsun? Sevgi değil cidden merhamet yanın ağır basıyor Zamanla bunu anlayacaksın...Merhamet mi? Kendini eziklemek mi?
Şu durumda nerede yapıyorum ki bu ikisini? Ciddi ciddi soruyorum bu arada.