Bakmamam lazım bakıyorum, hissetmemem lazım hissediyorum

Sadece gülümsüyorum şu yazdıklarına :)
Her şey normalken oku evsiz bırakmak mı?
Link vereyim de istersen onu ev konusunu. O zaman haddini bilip bana ezik imasında bulunmazsın belki.

Ben sık bulunmayan ismin baş harfinde takıldım kaldım, Ğ ile başlamayacağına göre Gayet de annesi dışında bir kadının isminin baş harfi olabilir gibi geldi bana adımı biona yaz beni unutmaaaa

Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var diye trollemeye çalışmıştı sonra yalan olduğu ortaya çıktı.
Belki yine trol dür
Ama annacım bu adamdan sana koca olmaz
Tamam git tv üstü dantel kanaviçe örtü yaptırçeyiz diz demiyorum bunlar senin tarzın değil ama bu adamdan sana gelecek olmaz mutluluk olmaz bu çocuk yani adam demiyeyim seni üzüyor böyle onsuz olmaya alıştır kendini inşallah daha düzenli ve mutlu bir hayatın olur

Sadece gülümsüyorum şu yazdıklarına :)
Her şey normalken oku evsiz bırakmak mı?
Link vereyim de istersen onu ev konusunu. O zaman haddini bilip bana ezik imasında bulunmazsın belki.

Doğru ya mükemmeldin sen sorry baby gaflete düştüm sana akıl verdim. Haşaaa ne haddime. İyi eğlenceler sana annesinin ponçiğiyle

Ben sık bulunmayan ismin baş harfinde takıldım kaldım, Ğ ile başlamayacağına göre Gayet de annesi dışında bir kadının isminin baş harfi olabilir gibi geldi bana adımı biona yaz beni unutmaaaa
Harf değil kız isim
Anasının veya sevgilisinin ismini kalpleyip bio yapan adamdan her türlü soğumanız lazım bence. Bu da mı gol değil?
Gol gol. Hatta top fileyi deldi öyle bir gol.

Doğru ya mükemmeldin sen sorry baby gaflete düştüm sana akıl verdim. Haşaaa ne haddime. İyi eğlenceler sana annesinin ponçiğiyle

Alın da okuyun. Hic sanmıyorum ama belki uslubunuzdan, dediklerinizden utanırsınız.

Adamın yapmadığı kalmamış sana, bu yaptığı da mı gol değil be anna? Sen de hala stalk peşindesin...

Başka sözüm yok hakim bey.

Ekleme: bu arada üzüldüm geçmiş konuna. Geçmiş olsun.

Adamın yapmadığı kalmamış sana, bu yaptığı da mı gol değil be anna? Sen de hala stalk peşindesin...

Başka sözüm yok hakim bey.

Ekleme: bu arada üzüldüm geçmiş konuna. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim oncelikle.

Keşke stalklamasam. Kendimi o kadar aciz hissettiriyor ki bu yaptığım. Belki buradan yeterli gazı alırsam kökten keserim diye umuyorum.

Teşekkür ederim oncelikle.

Keşke stalklamasam. Kendimi o kadar aciz hissettiriyor ki bu yaptığım. Belki buradan yeterli gazı alırsam kökten keserim diye umuyorum.

Benim ilk yorumumda bahsettiğim bu acziyet duygusuydu aslında ama yanlış anlaşıldı. Bağcı, üzüm hadisesi biraz senin üslubunu bildiğim için takılmak amaçlıydı.
Annesi de olsa başkası da olsa bırak bu çocuğu yoluna bak.. herşey kas değil

Bir zamanlar ben kimleri unuttum oda kim? Ben aşık bile değilim, silersem arkama bakmam, benimki sadece anne şevkati ve merhameti gibi diyen bir kız vardı. Gördün mü Anna?
Annesinin adı ile kendi adının arasın kalp koyunca annesini kıskandın herhalde, hani birazda kendine göre insanı açıdan annesi gibi davranıyordun ya
Şaka bir yana artık o çocuk karaktersiz bir ergende olsa ona aşık olduğunu ve vazgeçemediğini kabullen. Yaşı büyük bir ablan olarak söylüyorum; her insan senin kendini göstermeye çalıştığın gibi kimseye eyvalahı olmayacak bir karakterde olmak zorunda değil. Öyle olmaman seni aciz ya da güçsüz yapmaz. Asılda güçlü olmak insanın kendi zaaflarının ve zayıflıklarının farkına varabilecek kadar kendini tanımasıdır. Bence sende önce dururmu kabullen sonra bu çocuğa karşı olan duygularından kurtulmanın yollarını ara. Zira o ergenle sen tekrar bir araya gelirsen o çakal senin duygularını ona karşı olan zaafını sonuna kadar kullanır. İlişkinizin sonunda o çocuk büyük ihtimalle senden maddi ve manevi olarak yeterince yararlanıp ayrıldıktan sonra daha büyük bir yıkım yaşarsın. Zira o çocuğun sana karşı senin beklediğin gibi bir duygusu yok adamın kendi çıkarı olmadıkça senin sağlığın bile umrunda olmamış.

Son düzenleme:
Arada stalk normal. Eline sağlık iyi yapmışsin, dedik sana merak etme o kalacak yer bulur diye, anında bulmuş. Sadece günden güne azalt hatta bakmamak için kendine iş bul onunla uğraş.

Vazgeçemesem neden hala birtakım hisler beslerken ayrılayım?
Ayrıldım. Aradı, engelledigim için sms atmak zorunda kaldı. Cevap alamadı.

Ama doğrusunu kabul etmek gerekirse stalk yapmaktan ben de hoşnut değilim.

Boşluktan o Ergenyus'un saçma sapan paylaşımlarına bakıyorsun. Onun amacı Seni pişman etmek veya canını yakmak, Sen ise hala merhamet peşindesin? Ne zaman kendini eziklemeyi bırakacaksın anlamış değilim?

Merhamet mi? Kendini eziklemek mi?
Şu durumda nerede yapıyorum ki bu ikisini? Ciddi ciddi soruyorum bu arada.

Vazgeçemesem neden hala birtakım hisler beslerken ayrılayım?
Ayrıldım. Aradı, engelledigim için sms atmak zorunda kaldı. Cevap alamadı.

Ama doğrusunu kabul etmek gerekirse stalk yapmaktan ben de hoşnut değilim.
Vazgeçmek ayrılmak değil ki be tatlım. Bizim bir komşu abla vardı yıllar önce ben öğrenciyken eşi tam bir pislik her yol var, en sonunda kadın el arına boşadı. Zira adam yüzünden kadında çevresi ile iletişimi kötüleşti herkes kadına acır gözle bakmaya başladı. Ama boşanalı kaç sene oldu hala uzaktan adamı takip ediyor, hareketlerine anlam yüklüyor, sorsan ayrılar ama her muhabbette ah vah etmek için bile olsa tek konu eski kocası. O zaman bir kadın olarak asıl vazgeçmenin aslında bırakmak ya da terketmek değil kafada bitirmek umursamamak olduğunu anlamıştım. Mesleki tecrübemde bir çok olayda da gördüm buna benzer bir sürü olay. Bence ne yap ne et umursama, umursamaya, onun yaptıklarına kafa yormaya devam ettikçe ne o adamdan vazgeçmiş olursun ne önüne bakabilirsin. Benim boşanmak isteyen kadınlara ilk sorularımdan biri bu çünkü adamı hala umursuyorsanız, bir kere daha düşünün diyorum. Zira o zaman gerçek hayatta adamdan boşansalarda zihnen boşanmadıkları için daha çok ruh sağlıkları bozuluyor.

Merhamet mi? Kendini eziklemek mi?
Şu durumda nerede yapıyorum ki bu ikisini? Ciddi ciddi soruyorum bu arada.
Bakmam lazım bakıyorum? Hissetmemem lazım hissediyorum? Merak Ediyorsun hayatını? Aklında bir sürü sorular Benden sonra nasıl? İyi güzel birini bulurmu düşüncesi! Hissediyorum diyorsun? Sevgi değil cidden merhamet yanın ağır basıyor Zamanla bunu anlayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…