- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hilminin zevcesı
Hayrosun annesi
Babasının bıtanesı
No dm
Farkındaysan kendiyle ilgili bisey yok, habıre birilerinin biseyleri.
Bır cok profilde kadının adı yok.
'Dobarlanamıyorum ben artık bıragdım gendimi' yazıyor benimkinde.Benim arkadasin insta biosu aynen su
.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Yuregi guzel bir babaya aşik ❤
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih.....sonsuz mutluluk
Tarih.....mucizem
Yazmak icin bakarken bile icim kalkti
Benim duruma da yorum yapın bari yaBenim arkadasin insta biosu aynen su
.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih.....mucizem
Benimki de su'Dobarlanamıyorum ben artık bıragdım gendimi' yazıyor benimkinde.
Sozumuz soz ... nedir bu ya...Benim arkadasin insta biosu aynen su
.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih.....mucizem
Gunumuze uygun...Benimki de su
Ögretmen
Allaaam ne kadan siradan bi biom var. Deliricem
Seninkine bayildim
Benimki de su
Ögretmen
Seninkine bayildim
Sozumuz soz ... nedir bu ya...
Biz burada üzülüyoruz siz goygoy peşindesiniz hıhGunumuze uygun...
Bebeğim benim beyin şu an devre dışı gibi. Sadece onu demesen açık açık yazsan :/Koşan kovalanırmış
Sadece bunu demek istedim
Daha iyilerinee layiksin anna. Dobarlan ve kendine gel ❤Benim duruma da yorum yapın bari ya
Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var trollemesine girmişti aslinda reisHerif 2 sey diyor olabilir
1.beni dirrrek gibi ortada koydu gittiysen bende canım anama sığınırım
2.zaten bu benim anamı tanımıyor dur şuraya iki kalp koyup canım anamın adını yazam da bizimkini kudurtam, akrabalar görürse de hayırlı evlat desinler.
Benimkide biraz devre dışı canımBebeğim benim beyin şu an devre dışı gibi. Sadece onu demesen açık açık yazsan :/
Canimsin ❤Gunumuze uygun...
Canım ogretmenım
Adamı bildiğin eşekten düşmüş karpuzama çevirmişsin afferim sana.sana hastayken ve bekarken böyle davranan birlikte olunca ne yapmaz canım.şuan ilişkiden çıktınya biraz bocalamışsın belliki.alışırsın unutursun zamanla merak etme.neler unutulmuyorki şu yalan dünyada.salla gitsin hiç üzülüp kafana takmaMerhabalar hatunlar,
Malumunuz desteğiniz sayesinde 20likten ayrıldım. Yine bir konuda fikrinizi rica ediyorum.
Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. Ayrıl-barış döngüsü içinde bir ilişkim vardı. Daha çok yeni ağır sayılabilecek bir hastalık geçirdim. İhtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen pek yanımda olmadı. Dengesiz davranışlarına, ona katlanamamaya başlamıştım.
Ev sahibiyle konuşmuştu, benim evime taşınacaktı. Herhangi bir sözleşme yapmamıştık, eve bile gelip bakmamıştı. Her neyse, bir gün tak etti. Okkalı bir mesaj atıp, engelledim onu. Benden hiç beklemediği bir hareketti. Bu zamana kadar ne yaparsa yapsın bu üslupta olmamıştım. Aradı, sms attı. Hepsi cevapsız kaldı. Sokakta kaldı gibi bir durum oldu.
Severek ayrıldım ondan. Bakmamam gerek biliyorum ama arada sırada Instagram hesabına bakıyorum ya da beni silmiş mi vs diyerek wp profiline de.
Biraz önce Instagram biosuna kendi ismini yazıp araya kalp koyup annesinin ismini yazdığını gördüm. Annesinin ismini bildiğimi, bilmiyor. Annesinin ismi de öyle Ayşe, Fatma gibi sık duyulan isimlerden de değil.
Hayatında başkası mı var diye düşüncesi kötü hissettirdi kendimi. O yüzden kendimi iyi ifade edemiyor olabilirim.
Ondan ayrılalı 2 hafta oluyor. Annesi de 2 hafta önce bulunduğumuz şehire geldi. Annesine düşkün bir çocuk. Hayatında başkası mı var dersiniz yoksa benden herhangi bir tepki almak için mi böyle bir işe girişti dersiniz ya da ne dersiniz?
O zaman 2. Seçenek başgan..Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var trollemesine girmişti aslinda reis
Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var diye trollemeye çalışmıştı sonra yalan olduğu ortaya çıktı.Benimkide biraz devre dışı canım
Ama konularını biliyorum
Senin vazgeçişini kendisine yediremeyip seni dellerdirmek için yapmış olabilir karakterli bi adamsa bukadar kısa sürede hemen kalplik bir hatunu bulmuş olamaz kalp ne demek o biliyormu acaba Annesidir bence
Seni keklemeye çalışıyor sanki
Ben de o bile yok önceden başkanlığını yaptığım sivil toplum kuruluşu yazıyordu sadece ... il temsilcisi diye mezun olunca onu da kaldırdım çok sıradanız lanet olsunBenimki de su
Ögretmen
Seninkine bayildim