Bakmamam lazım bakıyorum, hissetmemem lazım hissediyorum

Hilminin zevcesı
Hayrosun annesi
Babasının bıtanesı
No dm

Farkındaysan kendiyle ilgili bisey yok, habıre birilerinin biseyleri.
Bır cok profilde kadının adı yok.

Benim arkadasin insta biosu aynen su
.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Yuregi guzel bir babaya aşik ❤
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih..... sonsuz mutluluk
Tarih..... mucizem
Yazmak icin bakarken bile icim kalkti

.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih..... mucizem
'Dobarlanamıyorum ben artık bıragdım gendimi' yazıyor benimkinde.

.alinin aysesi
Fatmanin annesi
Tarih ... sozumuz soz
Tarih ... ilk imza 🖋
Tarih..... mucizem
Benim duruma da yorum yapın bari ya

Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var trollemesine girmişti aslinda reis

Bebeğim benim beyin şu an devre dışı gibi. Sadece onu demesen açık açık yazsan :/
Benimkide biraz devre dışı canım
Ama konularını biliyorum
Senin vazgeçişini kendisine yediremeyip seni dellerdirmek için yapmış olabilir karakterli bi adamsa bukadar kısa sürede hemen kalplik bir hatunu bulmuş olamaz kalp ne demek o biliyormu acaba Annesidir bence
Seni keklemeye çalışıyor sanki

Adamı bildiğin eşekten düşmüş karpuzama çevirmişsin afferim sana.sana hastayken ve bekarken böyle davranan birlikte olunca ne yapmaz canım.şuan ilişkiden çıktınya biraz bocalamışsın belliki.alışırsın unutursun zamanla merak etme.neler unutulmuyorki şu yalan dünyada.salla gitsin hiç üzülüp kafana takma

Daha önceki ayriligimizda da hayatımda biri var diye trollemeye çalışmıştı sonra yalan olduğu ortaya çıktı.

Benimki de su
Ögretmen
Allaaam ne kadan siradan bi biom var. Deliricem
Seninkine bayildim
Ben de o bile yok önceden başkanlığını yaptığım sivil toplum kuruluşu yazıyordu sadece ... il temsilcisi diye mezun olunca onu da kaldırdım çok sıradanız lanet olsun

Ay resmen çoçuk gibi ya .Benim liseli kız öğrencilerim gibi instagram biosu resmen Ama sırf siz bu taktiğe düşün gibi yazmış geldi bana .İşte kıskansın da bana yazsın gibisinden .Boşverin bunu ya daha olgunlaşmamış olduğu burdan bile belli .Ama stalk yapmamak elimizde olan birşey değil , insan ister istemez merak ediyor .Fakat sakın geri yazmayın , daha önceki konunu da okumuştum diye hatırlıyorum ..Dikkatini çekmek istiyor sadece ama komik duruma düşüyor .Ben olsam benim gözümden düşerdi iyice

İlişkiniz ilişki olmaktan çıkmış, güç savaşına dönmüş.

Geçmişte sana yaptıklarına rağmen onu bırakamamış olmanı egon kaldıramamış belliki ve onun canını yakmaya, hem ona hem de kendine ezik olmadığını ispatlamaya çalışıyorsun. Her şey normalken onu cezalandırıp, evsiz bırakmanın sebebi de bu aslında...

Ama böyle yaparak kendine daha da zarar veriyorsun ve dibe çekiyorsun farkında değilsin. Bebe demeyi bırakmışsın çünkü üzüm üzüme baka baka çoktaaan kararmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…