Bakmamam lazım bakıyorum, hissetmemem lazım hissediyorum

Neden bakmayacakmışsın, neden hissetmeyecekmişsin?
Yani bunların kuralını kim koydu. Sevdiğin biriyle arandaki herşeyi bitirdin, merak üzüntü tabiki belli bir zaman devam edecek. Sonra yavaş yavaş bakma sıklığın azalacak, daha az aklına gelecek. Sonra bir bakacaksın ki haftalardır profiline bakmıyorsun.

Kimi zaman duyguların insanı, aciz duruma düşürdüğünü düşünüyorum. Baktıkça ve düşündükçe kendimi güçsüz hissediyorum ne yazık ki. Kendime hakim olamıyormuş gibi hissediyorum..

Sen aciz olduğunu düşündüğün anda aciz durumuna düşersin. Yapma. Kim hakim olabilmiş ki. Kim sevdiği insandan ayrıldıktan sonra bakmadan yapabilmiş, düşünmeden gecesini düşünebilmiş? Kalp bu ya kalp, mekanik birşey değil. Aynı şey beyin içinde geçerli. Hiçbirimiz bir robot değiliz, tabiki üzüleceğiz. Bir anda silip atan insan bile durup durup düşünüyor. O yüzden takma, bu süreçleri yaşamış biri olarak söylüyorum, yavaş yavaş sıklığı azalıyor belki de acın diniyor. Aklın onu unutmaya, kalbin ona hissettiğin duyguları silmeye başlıyor. Bitecek, birgün bitecek. Bu sürece müdahale ettiğin sürece daha fazla hatırlayacak, süreci uzatacaksın. Yapma bunu kendine, akışına bırak.

Herkes yapar ya acizlik değil. Bence çok iyi yapmışsın geçmiş olsun
Teşekkür ederim öncelikle.

Böyle tuhaf bir tipi stalklayarak ömrümden birkaç saniyeyi boşa harcamış olmam bile rahatsızlık veriyor.
Yarın yeni bir aya başlıyoruz. Yarından itibaren 21 gün boyunca onunla ilgili hiç şeye bakmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…