Merhabalar hatunlar,
Malumunuz desteğiniz sayesinde 20likten ayrıldım. Yine bir konuda fikrinizi rica ediyorum.
Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. Ayrıl-barış döngüsü içinde bir ilişkim vardı. Daha çok yeni ağır sayılabilecek bir hastalık geçirdim. İhtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen pek yanımda olmadı. Dengesiz davranışlarına, ona katlanamamaya başlamıştım.
Ev sahibiyle konuşmuştu, benim evime taşınacaktı. Herhangi bir sözleşme yapmamıştık, eve bile gelip bakmamıştı. Her neyse, bir gün tak etti. Okkalı bir mesaj atıp, engelledim onu. Benden hiç beklemediği bir hareketti. Bu zamana kadar ne yaparsa yapsın bu üslupta olmamıştım. Aradı, sms attı. Hepsi cevapsız kaldı. Sokakta kaldı gibi bir durum oldu.
Severek ayrıldım ondan. Bakmamam gerek biliyorum ama arada sırada Instagram hesabına bakıyorum ya da beni silmiş mi vs diyerek wp profiline de.
Biraz önce Instagram biosuna kendi ismini yazıp araya kalp koyup annesinin ismini yazdığını gördüm. Annesinin ismini bildiğimi, bilmiyor. Annesinin ismi de öyle Ayşe, Fatma gibi sık duyulan isimlerden de değil. Hayatında başkası mı var diye düşüncesi kötü hissettirdi kendimi. O yüzden kendimi iyi ifade edemiyor olabilirim. Ondan ayrılalı 2 hafta oluyor. Annesi de 2 hafta önce bulunduğumuz şehire geldi. Annesine düşkün bir çocuk. Hayatında başkası mı var dersiniz yoksa benden herhangi bir tepki almak için mi böyle bir işe girişti dersiniz ya da ne dersiniz?