- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Annesinin ismini bilmedigini dusundugu ıcın seni sinir etmek istiyor, ona yaz diye yapıyor.
Hilminin zevcesıProfiline yazmadığı bir tcsi kalan insanlardan koşarak uzaklaşın. Ayrıca ayrildiktan sonra stalklamak normaldir ben de merak edip bakarım yarin bir gün ciddi bir yola basvursanız anneci birinden hayır gelmez.
Hem annesi geleli 2 hafta oluyor. Hem ev buldu taşıdı falan filan. Hem de işi gereği vardiyalı çalışıyor ve uyku düzeni yok. Bir gün izin günü var. Karantina olayları da malum. Ben de dışarı çıkıp biriyle görusebildigini sanmıyorum.Hayatinda biri varsa da annesiyle ayni isimde olmasi buyuk tesaduf olur. Hem hatirladigim kadariyla capkin biriydi, birsuru kiz ekliydi falan. 2 haftada hemen sevgili yapip biosuna koyacak kadar dibi dusmemistir
Öyleyse max 7 güne kaldırır diye düşünüyorum.Annesinin ismini bilmedigini dusundugu ıcın seni sinir etmek istiyor, ona yaz diye yapıyor.
İki uc gun bekler baktı senden ses yok, kaldırır 7 gun duracağını sanmiyorum benHem annesi geleli 2 hafta oluyor. Hem ev buldu taşıdı falan filan. Hem de işi gereği vardiyalı çalışıyor ve uyku düzeni yok. Bir gün izin günü var. Karantina olayları da malum. Ben de dışarı çıkıp biriyle görusebildigini sanmıyorum.
Öyleyse max 7 güne kaldırır diye düşünüyorum.
Bana kendimi aciz hissettiriyor bu stalklama işi :/Profiline yazmadığı bir tcsi kalan insanlardan koşarak uzaklaşın. Ayrıca ayrildiktan sonra stalklamak normaldir ben de merak edip bakarım yarin bir gün ciddi bir yola basvursanız anneci birinden hayır gelmez.
Babasının prensesiHilminin zevcesı
Hayrosun annesi
Babasının bıtanesı
No dm
Farkındaysan kendiyle ilgili bisey yok, habıre birilerinin biseyleri.
Bır cok profilde kadının adı yok.
Ay yok ya stalklamak ihtiyac benceBana kendimi aciz hissettiriyor bu stalklama işi :/
Ama bak stalklamayaydım akşam akşam huzurum kaçmazdıAy yok ya stalklamak ihtiyac bence
Amaann boşver ayrildigim erkek arkadaşım 30 günde 30 farklı kızı takip etti,helal olsun esirler bile özgürlüğe böyle koşmadıAma bak stalklamayaydım akşam akşam huzurum kaçmazdı
CecelistBabasının prensesi
Annesinin meleği
Fitness
Bilmem ne üniversitesi bilmem ne bölümü
01 Memleket Adana
Laz Kızı
ONLU GOD CAN JUDGE ME
Sadece tanıdıklar
Erkekse araba plakası
Daha yazayım ister misiniz ?
Gelmişken benim duruma da yorum yapaydın ya reisCecelist
Bunu demeyecektin iste cecelistler ayrı bir dünya kıyaslanamazCecelist