Bakmamam lazım bakıyorum, hissetmemem lazım hissediyorum

Bakmam lazım bakıyorum? Hissetmemem lazım hissediyorum? Merak Ediyorsun hayatını? Aklında bir sürü sorular Benden sonra nasıl? İyi güzel birini bulurmu düşüncesi! Hissediyorum diyorsun? Sevgi değil cidden merhamet yanın ağır basıyor Zamanla bunu anlayacaksın...
Haklısın aslında.
Hayli riskli bir bölgede çalışıyor hastalık açısından. 2 gece önce, acaba hasta mı hasta olur mu diye düşünüp ağladığımı unutup ne merhameti yahu çıkışı yapmam anlamsız oldu.

Haklısın aslında.
Hayli riskli bir bölgede çalışıyor hastalık açısından. 2 gece önce, acaba hasta mı hasta olur mu diye düşünüp ağladığımı unutup ne merhameti yahu çıkışı yapmam anlamsız oldu.
kafan karışık çiceğim ondan.. Kendini biraz daha sık, sabır et Seni seven adam özler ve gelir. 3 ay müsaade et ikiniz içinde baktın arama sorma yok seni hiç sevmemiş... Kendine kızmaya başlarsın zaten :) biz kadınların bu gibi durumlarda hormanlarımız alt üst oluyor maalesef 😭

Merhabalar hatunlar,

Malumunuz desteğiniz sayesinde 20likten ayrıldım. Yine bir konuda fikrinizi rica ediyorum.

Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. Ayrıl-barış döngüsü içinde bir ilişkim vardı. Daha çok yeni ağır sayılabilecek bir hastalık geçirdim. İhtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen pek yanımda olmadı. Dengesiz davranışlarına, ona katlanamamaya başlamıştım.

Ev sahibiyle konuşmuştu, benim evime taşınacaktı. Herhangi bir sözleşme yapmamıştık, eve bile gelip bakmamıştı. Her neyse, bir gün tak etti. Okkalı bir mesaj atıp, engelledim onu. Benden hiç beklemediği bir hareketti. Bu zamana kadar ne yaparsa yapsın bu üslupta olmamıştım. Aradı, sms attı. Hepsi cevapsız kaldı. Sokakta kaldı gibi bir durum oldu.

Severek ayrıldım ondan. Bakmamam gerek biliyorum ama arada sırada Instagram hesabına bakıyorum ya da beni silmiş mi vs diyerek wp profiline de.
Biraz önce Instagram biosuna kendi ismini yazıp araya kalp koyup annesinin ismini yazdığını gördüm. Annesinin ismini bildiğimi, bilmiyor. Annesinin ismi de öyle Ayşe, Fatma gibi sık duyulan isimlerden de değil.

Hayatında başkası mı var diye düşüncesi kötü hissettirdi kendimi. O yüzden kendimi iyi ifade edemiyor olabilirim.

Ondan ayrılalı 2 hafta oluyor. Annesi de 2 hafta önce bulunduğumuz şehire geldi. Annesine düşkün bir çocuk. Hayatında başkası mı var dersiniz yoksa benden herhangi bir tepki almak için mi böyle bir işe girişti dersiniz ya da ne dersiniz? :işsiz::110:

Çocuğu evsiz mi bıraktın diye tatava yapacak olan varsa şu konumu okuyabilir yorum yazmadan önce,

Ev konusuna çok sevindim

Herif 2 sey diyor olabilir
1.beni dirrrek gibi ortada koydu gittiysen bende canım anama sığınırım
2.zaten bu benim anamı tanımıyor dur şuraya iki kalp koyup canım anamın adını yazam da bizimkini kudurtam, akrabalar görürse de hayırlı evlat desinler.
Kesinlikle 2.seçenek olduğunu düşünüyorum 😂 seni yemlemek istemiş kısaca erkekler ayrılığı geç fark ediyor ilk 2 hafta olayı anlamıyorlar şimdi şimdi üzülmeye başladıysa demek ki sonrası için bence çok da uzun süren bir ilişki değilmiş anladığım kadarıyla ve zor zamanda yanında değilse zaten bu sevmek değil bence yoluna bak sonradan üzülmektense eminim karşına çoooook iyi insanlar çıkacaktır 😇

Teşekkür ederim oncelikle.

Keşke stalklamasam. Kendimi o kadar aciz hissettiriyor ki bu yaptığım. Belki buradan yeterli gazı alırsam kökten keserim diye umuyorum.
Sevgili Anna!
Önceki konunu hatirliyorum bu adam seni resmen kullanmak istiyordu, sonunun olmadığını sende oda biliyordunuz. Bi cesaret gelmiş ayrılmış kendinin değerli olduğunu hatırlamışsın da bu ısrar neden? Neden bu beş kuruş etmez herifi hala stalklıyorsun anlamış değilim. Yok hani gel biraz daha beni ve duygularımı kullan mı demek geçiyor içinden? Kimin adını yada hangi harfi yazarsa yazsın defolsun gitsin ayrilmasaydin yüzsüz ve gurursuz olarak 5 kuruş ta vermeden senin evinde oturacaktı ve sen ona belin bükük olduğundan herşeyine katlanmak zorunda kalacaktın. Yapma bunu kendine ve bakma yahu şu çocuğun ne yaptığına..belliki amacı senin dikkatini çekmek ve onla iletişime geçmeni sağlamak çünkü sen onu bıraktın ve yediremedi kendine sen geri dönünce de senden intikam alma peşinde yapacağını yapıp bu sefer de o seni ortada bırakıp bir ohh çekip kendini rahatlatacak amaç bu 100%100 eminim..

ilişki gidişatın ve ayrılma tarzın aynı ben, kendimi gördüm sende:rapci:
bende de vardı böyle bi tane; bi çok yoğun şeyler hissediyo bana karşı ilgili gibi, bi bakıyorum abuk hatalar yapıyo bazen uzaklaşıyo, anlamıyosun ne oluyo nedir hayatımda mı değil mi...benimde en nefret ettiğim duygudur 'acaba' nın verdiği duygu.
Bi gün dolmuşum saygılı bi şekilde saydım :KK70: aradan 10 dakika geçti sanırım cevabını da merak etmiyorum dedm çaat engelledim sildim cevap veremeden. öyle bitti gitti.
bende linkedin'den stalklıyorum arada hiç başka sosyalmedya hesabı yok çok şükür :KK70:.. addsggsff

Bu arada e peki sen memnun musun bu bitirişten?
anlattığım kim varsa beni eleştirmiştide.
yalnız olmadığıma sevindim

Hala bir beklentin var o kişiden. Ben bu konularda şöyle düşünüyorum eğer gerçekten silip atamıyorsan inceldiği yerden kopmasını bekleyeceksin bırakacaksın kendi kendine bir dönüp bir gidecek bu sırada kendi hayatına bakacaksın daha iyisiyle karşılaştığında diğerine engeli basacaksın işte o zaman değerli oluyorsun tam olarak. Duygular tam bitmeden onu silerek onu hayatının merkezine koyuyorsun aslında bu yüzden dediğim taktik işe yarıyor

ilişki gidişatın ve ayrılma tarzın aynı ben, kendimi gördüm sende:rapci:
bende de vardı böyle bi tane; bi çok yoğun şeyler hissediyo bana karşı ilgili gibi, bi bakıyorum abuk hatalar yapıyo bazen uzaklaşıyo, anlamıyosun ne oluyo nedir hayatımda mı değil mi...benimde en nefret ettiğim duygudur 'acaba' nın verdiği duygu.
Bi gün dolmuşum saygılı bi şekilde saydım :KK70: aradan 10 dakika geçti sanırım cevabını da merak etmiyorum dedm çaat engelledim sildim cevap veremeden. öyle bitti gitti.
bende linkedin'den stalklıyorum arada hiç başka sosyalmedya hesabı yok çok şükür :KK70:.. addsggsff

Bu arada e peki sen memnun musun bu bitirişten?
anlattığım kim varsa beni eleştirmiştide.
yalnız olmadığıma sevindim
Memnunum.
Intikam amacım yoktu lakin istesem alamayacağım bir intikam yaşattım ona.
Çekilecek dert de değil. Iliskimiz sırasında çok stresli hissediyordum. Sürekli ne yaptı, neden böyle dedi vs vs.

Hala bir beklentin var o kişiden. Ben bu konularda şöyle düşünüyorum eğer gerçekten silip atamıyorsan inceldiği yerden kopmasını bekleyeceksin bırakacaksın kendi kendine bir dönüp bir gidecek bu sırada kendi hayatına bakacaksın daha iyisiyle karşılaştığında diğerine engeli basacaksın işte o zaman değerli oluyorsun tam olarak. Duygular tam bitmeden onu silerek onu hayatının merkezine koyuyorsun aslında bu yüzden dediğim taktik işe yarıyor
Daha iyisiyle karşılaştım. Belki de bu yüzden ayrılık acısını, depresyonunu doya doya yaşayamadım.

Bu karantinada anca birilerini takip eder zaten😂
sana büyük kini vardır ama bence😂
Sen ne hissediyorsun hissettiğin ve rahatsız oldugun duygu nedir?
Kini olması iyi ayol. Sürekli düşünüp durur işte :KK70:
Ben niye stalklayıp duruyorum diye kendime kızmıştım. Ama sonradan kendime gereksiz yüklendigimi fark ettim.
Çoğu insan arada sırada stalklar zaten.

X