• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
Ses kayit cihazlari 12 saat kaydediyo o bile sana yeter cunku varsa zaten sen gider gitmez arayacakyir

Iliski baslamamis ama elektrik var. Başlamadan bitirmen gerek. Ben olsam yasaklardim konuşmasını. Eğer sen onemliysen dediğini yapar. Sen pusuya yatacagim diye ortalığı boş birakmissin. Cirkefe dök bak o kız babasından seninkide olaylardan nasıl tırsacak. Kanıt beklerken ilişki başlayacak be BACIM . Başlamadan bitir

:KK48::KK48:
Burda onun pesine takabilecegim hickimse yok malesef.eve de ses kaydi kamera koyarsam ben gelene kadar sarji biter.telefonda konusursa ogrenebilirim cunku internetten telefon dokumanlarina bakiyorum
Canım memlekete acelen yoksa gitme bence ve dediği gibi arkadaşın o bakkala gitmemesini söyle. Bu kız aranıyor gibi sana bakışlarını beğenmiyorum de. Eşine hatta de ki bence " ben sana zaten güveniyorum o kadar karaktersiz biri değilsin, seni tanıyorum. Ama kızın bakışlarını hiç beğenmiyorum. Ayni durum benim başıma gelse biri bana rahatsız edici bi şekilde baksa sende aynı şeyi istersin de. Bi şey yakalayana kadar kesinlikle kırıcı olma . Bakkala daha sonra girersen ki yerinde ben olsam (farkettikten sonra bu durumu) bakkalda eşime daha yakın davranırım. Sadece elini tutmak değil de eşime karşı daha Güleryüzü o kadını takmıyor tarzında falan.
Bi de bakkal normal bakkal mı market gibi mi ?

Bu dosya kapanmamis mıydı? Konu sahibi baska bi konu açtı. Eşiyle konuşmuş falan. Anlaşmışlardı

valla yapacagin tek sey memleketten ona haber vermede erken donmek , yada sen gidince onun pesine guvendigin birini takmak
yada eve gizli kamera ses kayidi vs yerlestirmek
eve getirmeez belki kizi ama rahat ca konusur sonuçta
aslinda baya çok sey var sanki aslinda ogrenmek için :) kesin kanir olur hemde
kesinlikle ses cihazına ve erken dönmeye katılıyorum helal olsun sana :D inşallah öyle bi halt yemiyodur yaaa :(

Ortada boyle bir mesele varken nasil memlekete gidersin ben olsam esimi yanliz birakmazdim

bir erkek istersen tasınırız derse orada sorun vardır. ne mübasebet sen nile sucluyorsun demeliydi. elin kzınında günahını alıyorsun demeliydi.

Bence birbirlerini hiç tanımıyorlar ama karşılıklı sürekli bakismis belki bir iki kelam edip gulusmusler

Bakkaln kızı eşinin hayalindeki kisiyle örtusuyor ve o da ona bakmaktan hoşlanıyor

E madem böyle bir durum var sende gitme
Bana saçma geldi açıkcası ..o kız niye senin kocana baksın ya

Sende bakkaldaki amcaya yavşa eşin nasıl akıllanıyor gör. Yaşlı maşlı deme.adamın adını öğren ne iyi adam de. Kendine bakmata başla. Git bakkaldan birşeyler al. Yada yakında genç başka biri varsa market olur ne biliyim. Dinsizin hakkından imanskz gelir.bu arada sabrınız taktire şayan. Bazı insanlar böyle sabırlı oluyor. Boşa kıskançlık yapmıyım diye.bende öyleyim. Ama zorla bakkala sokmaya çalışsa.bakkalın önüne gömerim seni derdim herhalde :-)

Merhaba kızlar uzun zamandan sonra gene ben.bilen bilir daha önce de konu acmistim esimin beni mahalle bakkalinin kiziyla atdattigindan şüpheleniyorum diye.bilmeyenler icin özet geceyim;evet birtakim süphelerim vardi(esimin bakkalin onunden gecerken israrla iceriye bakmasi kizin bana durduk yere gicik gicik davranmasindan dolayi) ancak elimde hic bi kanit yoktu cunku gorüşmüyor veya konusmuyolardi.ama ben biseyler döndüğünü hissediyordum ve bu süpheyle kendimi yiyip bitiriyordum.durum vaziyet bu.

Öncelikle o gün bana türlü taktikler veren yanimda olan teselli eden herkese çok tesekkur ediyorum siz benim arkadasimsiniz ve elimden gelse size sarilacam yazdiklariniz bana cok iyi geldi aşklarım.arkadaşın kraliyet tacısınız,dibisiniz yeminle :*

Gelgelelim konuma.ben bu süre icinde konusmak veya kizla yakinlik kurmak yerine pusuya yatmayi tercih ettim ve esimin hareketlerini gözlemledim.
Adamin bana ilgisi sevgisi hic azalmadi allah var ama artik ne bilim bi sokaga cikarken kendine bakmaya basladi parfum sıkmalar kiyafet uydurmalar falan iyice kıl kaptım.normalde yapsa asla rahatsiz olmam hatta hosuma gider ama 6 senedir yapmayan adam simdi neden yapiyo?bir de beni cok cok rahatsiz eden bir durum oldu ki sormayin adam kasinin ustundeki killari almis.evet kaslari biraz daginik ama en son biz ilk ciktigimiz zamanlar almisti bide simdi almasi beni iyice delirtti tabiki ona da tepkimi gosterdim.sorunca da asansorde aynaya baktim cok rahatsiz etti elimle kopardim diyo (eliyle kopardigina inaniyorum cunku gercekten koparilmis gibi)bunca zaman rahatsiz etmeyen kil niye simdi rahatsoz etti ben anlamadim ustelik ben oncesinde defalarca bak kaslarinin ustunde kil var demistik umursamamisti.
Kizlar size belki sacma gelecek kildan tuyden nem kapiyo gibi gorunebilir ama adam bariz kendine bakmaya basladi onu anlatmaya calisiyorum.

Sicak gelismeye gelirseeekk.....dun biz biryerden dönüyoduk elele bakkalin önünden gectik gene bakkala bakti ve kiz ile babasi vardi.durdu biseyler alcakmisin dedi yok dedim gir ya biseyler alalim dedi ne alcaz ya bisey istemiyorum diyip israr etmesine kizdim biz devam ettik sonra seytan aklima girdi ne zamana kadar bu fikirden kacacaksin dedim gir bakkala ve birbirlerine karsi tavirlarini gozlemle dedim kendi kendime ve hadi gidip soda alalim dedim.tabi bu hic itiraz etmedi biz hala eleleyiz bakkala girecekken elimi birakmaya calisti israrla elini tuttum.neyse soda dolabina dogru ilerledik o sodalari aldi ben dolabi kapatirken bi espiri yapti ve yuzu o sirada kiza donuktu kizla birlikte guldukler ben acayip sinir oldum hayirdir ne bu samimiyet diyecektim ki kendimi tuttum ben de gulumsedim ikisini iyice birbirinim aklina dusurmemek icin.(bu sirada kizin babasi da bakkalda)neyse biz ciktik esim benden yaklasik 5 saniye sonra cikti hatta donup bakkalin icine bakmayi bile dusundum hala napiyo diye.(bu sirada bakkalci kizin babasi kasanin altinda biseylerle ugrasiyo yani kasada kiz duruyo gibi bisey)aklima durup kizla bakistigi veya gulumsedigu fikri geldi benden daha gec cikinca bakkaldan.
Biz bakkaldan cikip eve dogru yururken dayanamadim artik bu kiza uyuz oluyorum hic isinamadim falan dedim acaba onu bana savunacak mi diye.yoo bence gayet iyi bi kiz dedi hayirdir cok iyi taniyon galiba diyip bagirdim o da bana kizdi tabiki sacmaliyosun yeter artik falan diye.ah kizlar elimde bi kanitim olsa inanki ikisinin de agzina mıçacam ama yok iste lanet olsun yok sizofren iftiraci damgasi yememek icin de ortaligi ayaga kaldiramiyorum ne yapacagimi sasirdim.
Bu arada kizi sokakta gordum hic oyle liseli masum kiz falan degil gayet alimli çalımlı saclar ombre sari boyali vs.

Ufak bir not daha:bu olalar dun aksam yasandi yani 11 nisan aksami.ben bugun memlekeye gidiyorum 1 hafta orda kalicam.tabiki aklimda burda kalicak.

Nasil bi yol izlemeliyim sizce bosuna mi evham yapiyorum veya hersey ortada ben mi ayakta uyutuluyorum?

Son not : arada konusma bulusma öpüsme yok diyenlere bu notum.benim esim beni alelen aldatmaz.yani gozumun icine sokmayacaktir benim cok titiz davranmam gerek cunku adam seytanın sağkolu.

Uzun oldu hakkini helal edin bebeklerim :*
Esin espri yaptığı anda kızın yanında o anda ağzının ortasına yapıştırcak sin ki bak bakalım bi daha kalkisiyormu en sinir olduğum erkek tip modeli ayrıca esine direk söyle bir daha bu markete girdiğini o kızla diyalog içerisinde girmeni istemiyorum diyeceksin eğer bunu yaparsın şuan konuştuğum dilde sakinligimi koruyamam eğer huzursuzluk istemiyorsan dediğimi yap de bu şekilde net söyleyemiyorsan ya kelime çıkar ya ekle sen bilirsin ama net şeklini koy ..

Bugun bakkalin kizi. yarin kimbilir kim... boyle de yasanir mi? ortada ne oldugu bile belli olmayan su durumda bile ne hale gelmissiniz ne kadar yipranmissiniz. bunun ilerisi olsa ne olur acep? esin hatali. net. bunu da oyle boyle yontemlerle taktikle sen duzeltemezsin. esin duzeltirse kendini duzeltir.
suan icin ortada uzaktan bakisma laf atma var. daha flortlesme evresine gecmemisler. sadece birbirlerine kur yapip duruyorlar. bu bile sinir bozucu.

Sana sadece şunu söyleyebilirim. Ben olsam kesin böyle yapardım yani, biraz cesaret istiyor ama kızla konuşsan kızın belkğ hoşuna gidecek belli mi ılur? Git kızın babası ile konuş, ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum eğer eşim kızınıza falan bakıyor ise dikkat edin derim. Kızınız daha küçük bilmem be vericen alttan gazı, madem kanıtlayamıyorsun bari kızın da başında biri dursun dimi? Bir kadın bir şeyi hissediyorsa vardır o işte bir şey. Kanıtlayamamak da aldatılmak kadar kötüdür. Eğer kızın babası bnm kızım evli adama bakmaz falan derse de yanlış anladınız kızınıza lafım yok eşimden kaynaklanan bir durum dersin atarsın kocanın üstüne. Belki de böyle olması gerekiyordur o bakkaldan uzak durması için. Ki bence uzak da tutmalısın.

Back