Bakkalici kiz dosyasi...
Kizlar yeniden merabalar
bu is iyice trajikomik bi hal aldi ben de farkindayim ama bu kez bi adim atmis oldum en azindan.
Evet.konustum 1 saat once esimle bu konuyu.gayet sakin ve kararli bi tavirla kizmadan bagirmadan suclamadan.basta pesin pesin soyledim bu bir suclama degil o yuzden inkar ve itiraz islerine girme diye.sadece seninle bi konuyu konusmak istiyorum dedim.ve anlattim bak sende bi bozukluk yok biliyorum ama cevrendehosuma gitmeyen bi durum var haberin olsun dedim noldu kim o dedi boyle boyle dedimanlattim yeminler etti iki gozum onume aksin dedi afedersiniz o gotubokluyu mu kiskandin sen gercekten dedi.dunyanin en guzel kadini da olsa ben bakmam benim karim var ben evliyim dedi.tabi benim bu arada yaslar gozumden suzuluyo.aglama bunun icin mi agliyosun sen dedi.hemen tasinalim bi daha da bakkala girip selam bile vermem ben dedi (ne kadar dogru bilmiyorum)oyle bisey yok bosuna kendini uzmussun dedi biz sevgiliyken bana ne isve cilve yapan oldu ben o zaman bile kimseye meyletmedim yapacak olsam o zaman yapardim dedi falan filan sarildi veni ikna etti yani.bi yandan kendime kiziyorum bu konusmayi yaptigim icin bi yandan da bari kafam rahatladi diyorum.adam hic heycanlanmadi paniklemedi hayret savunmaya da gecmedi.bilmiyorum kizlar durum vaziyet bu boyle bi adim atmak zorunda kaldim cunku hergun dusunmekten aylarca bir arpa boyu yol alamamistim.konu bu sekilde kapanmis oldu.gozum arkada kalacaktan girdim bakkaldan ciktim velhasil.
Bundan sonra da gozum hep ustunde olacak tabiki.hala guvenim tam degil.
Buna ragmen de bi bok yerse ne yapayim artik ben essek kadar adama erkeklik ogretemem ya.
Boyle iste kizlar sizi de kacgundur derdimle burasi oyle guzel bi yer ki sorunun cozulmese bile yazdiktan sonra bi hafifleme hissediyosun.ben sizinle yuklerimi paylastim siz de seve seve sırtlandınız.iyi ki varsınız umarim hic biriniz benim gibi muallakta kalmaz. canımın içisiz.
Gereksiz samimiyet istemeyenlere gelince,hickimseye anlatamadigim bi durumdu bu benim ve sadece paylasmak bile bana cok iyi geldi.tabi ardindan gelen yol gosterici mesajlar.iste bu yuzden bu samimiyet gercekten kadinin kadini sevmesinden ve destek olmasindan yanayim (bakkalin kizi haricccc!!!!!)
Boyle iste yorumlarinizi bekliyorum iyi yapmismiyim konusarak?bundan sonra nasil davranmaliyim?