• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik?

Bakirelik

• Önemli

OY: 122 53,0%
  • Önemsiz

OY: 112 48,7%

• Ankete Katılan
    230
Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.

Kadin dogurandir, zannimca.

Kesin topa tutulacagim gardimi alayim :p
Şimdiden Görüyorummm banlanan ları
Ve ben kaçıyorum... :halay:

Şimdiden Görüyorummm banlanan ları
Ve ben kaçıyorum... :halay:

Bende karsiyim erkeklerin her halti yiyip Bakire kadin istemelerine. Fakat mantiken doguran kadin olduguna göre ve kadin bir kisiden fazla erkekle iliskiye girip hamile kalsa o cocuk ne oluyor?!

Dini boyutu hic karistirmadan toplum ahlakina aykiri zannimca. Peki ya o cocuk?! Neyin nesi kimin fesi?! DNA testi icat edileli daha kac yil olmus ki. Birde bu durumun DNA testi icat edilmeden evvel yasandigini varsayarsak ?!

Yani tuhaf tuhaf seyler

Hayır öyle değil yapma nolur dediğimde duruyor
Anladım

Bunun cevabı değişir aslında

Gerçekten karşısındakini sevip onun isteklerine saygı duyduğu içinde olabilir

Yada

Karşısındaki nin güvenini böyle sağlayıp sonra başka şeyler yapmayı planliyorda olabilir

Ben bekaret isteyen erkeğe, senin zarın yoksa ben ne yapayım derdim!!
Bence saçmalık ötesi bir durum bekaret mevzusu.
Değer yargıları kişiden kişiden değişir ancak namusun iki bacak arasında olduğunu düşünenlere söylenecek pek birşey yok bence!

Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.

Kadin dogurandir, zannimca.

Kesin topa tutulacagim gardimi alayim :p

O zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..
Bu kadar kutsallastirmayin bence olayı.

O zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..

Koruma amacli olsa ömür boyu orda olmasi gerekmez mi

Yani ne bilim tuhaf tuhaf seyler

Yook kutsallastirmiyorum herkes sevissin bende sevisirim kimseyi ingilendirmez, fakat mantikli düsününce... öyle iste

Peki ya o zar dediğin şey bir insanla ilişkiye girinceye kadarmı koruyorr aaa yok sen ilişkiye girdin artık korumayacağımmı diyor :halay:ayrıca zar diye bir şey yok :KK52:

Önemlimi bence önemli sevdiğin değer verdiğin adam zaten bunu yapmaz o ana dahi getirmez sana kıyamaz ki değer veren seven adamda evlenir

Back