- 21 Ağustos 2017
- 46
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gayehasan56
Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef bukadar önemli.Bakirelik bu kadar önemli mi bi kızın sevdiği adamla birlikte olmak istemesi toplumca diyorum neden bu kadar ayıp günah olarak zaten dicek lafım yok erkegede kadına da günah
NedenMalesef bukadar önemli.
Tüm erkekler istediğini yapiyor ama kadın yaptığında kötü oluyor çünküN
Neden
Şimdiden Görüyorummm banlanan larıÖnemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.
Kadin dogurandir, zannimca.
Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
Peki bi erkek ilişkiye girmek isteyip neden sonra cayarTüm erkekler istediğini yapiyor ama kadın yaptığında kötü oluyor çünkü
Erkek bunu kabullenemiyor
Boyle birseyi asla kabul etmiyorum ama böyle gerçekten
Başka biriyle ilişkiye girmek istediğindePeki bi erkek ilişkiye girmek isteyip neden sonra cayar
Hayır öyle değil yapma nolur dediğimde duruyorBaşka biriyle ilişkiye girmek istediğinde
Şimdiden Görüyorummm banlanan ları
Ve ben kaçıyorum...
Peki bi erkek ilişkiye girmek isteyip neden sonra cayar
AnladımHayır öyle değil yapma nolur dediğimde duruyor
Karşısındaki nin güvenini böyle sağlayıp sonra başka şeyler yapmayı planliyorda olabilir
BilmiyorumAnladım
Bunun cevabı değişir aslında
Gerçekten karşısındakini sevip onun isteklerine saygı duyduğu içinde olabilir
Yada
Karşısındaki nin güvenini böyle sağlayıp sonra başka şeyler yapmayı planliyorda olabilir
Önemli olmasaydi zar olmazdi. Veya erkekler icin önemli olsaydi onlarda da zar olurdu.
Kadin dogurandir, zannimca.
Kesin topa tutulacagim gardimi alayim
O zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..
Bu kadar kutsallastirmayin bence olayı.
O zar vajinayı koruma dışında hiç bir işe yaramıyor hatta gereksiz denilebilecek derecede..
Bu kadar kutsallastirmayin bence olayı.