Bakire miyim?

su an icin bi problem yok bakin anlatmak istedigim kan ben bile gormedim sozlumde gormedi ama ya evlenince gelmezse de sen eski sevgilinle oldun o zaman muamelesiyla karsilasirim diye endiseliyim

Aklıma propagandanın repliği geldi bacagımı da soktum kolumu da:D:D

Kanı,bekareti falan bırak neden senin sözüne inanmayan birisiyle evlenmek istiyorsun?
O sana aynısını kanıtlayacak mı ?Neden sen ?
Yapma bunu kendine lütfen
Kendini çok küçük düşürüyorsun.

Birliktelik yaşamadıysanız kimseyle bu korku neden?
Ayrıca madem sorun edecek yapıda bir insan karşınizdaki,evlenmeden bu işlere kalkışmayacak,kalkışıyorsa bakire isterim diye tutturmasın bir zahmet. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
Ayrıca zar nasıl görünsün aynadan? Görseniz nasıl emin olacaksınız gordüğünüz şeyin zar olduğundan anlamadım.
Şayet sizin içinde önemliyse bekaret lütfen bu işlere kalkışmayın. Zaten nişanlıymışsınız bekleyin evlenene kadar arkasında duramayacaksanız.

Inanmayan degil bakin yanlis anliyosunuz bana inanmadigi icin boyle bi hareket yapmadigina adim gibi eminim zevk veya her neyse onun icin yapti, zaten kontrol icin bekaretimi bozmak icin yapsa direk birlikte olurdu veya kan gelmeyince bana sen bakire degilsin vs derdi hic bisey demedi bununla ilgili

Başka bir konuda okumuştum gebe bi hemşire böyle bisey sorunca hemşirenin niye bilmiyorsun dediklerinde başka bi sağlıkçı demiski hemşireler öyle herşeyi bilmiyormuş bilmek zorundada degilmis
Etraflarında bu konularda bilgi sahibi çok kişi olur gibime gelmişti aslında..
Olaya bir arkadaş çok güzel açıklama yapmış zaten.. 6. sayfa da..

Adam bekarete önem veriyor ama senin vajinana parmak sokmaktan çekinmiyor bu ne perhiz ne lahana turşusu?

Inanmayan degil bakin yanlis anliyosunuz bana inanmadigi icin boyle bi hareket yapmadigina adim gibi eminim zevk veya her neyse onun icin yapti, zaten kontrol icin bekaretimi bozmak icin yapsa direk birlikte olurdu veya kan gelmeyince bana sen bakire degilsin vs derdi hic bisey demedi bununla ilgili
Algı yolların mı iltihaplandı? Zevk için yaptıysa o parmak girince zar yırtılır normal bir zarsa. Birlikte olması şart değil! Esnekse penis de yapsa o işi yırtılır! Ayrıca cinsel birliktelik illa penisle o işi yapmak değildir parmak da aynı işlevi görmüş, kendi ağzınla diyosun zevk için diye.

Algı yolların mı iltihaplandı? Zevk için yaptıysa o parmak girince zar yırtılır normal bir zarsa. Birlikte olması şart değil! Esnekse penis de yapsa o işi yırtılır! Ayrıca cinsel birliktelik illa penisle o işi yapmak değildir parmak da aynı işlevi görmüş, kendi ağzınla diyosun zevk için diye.
Yaa yapmayın açıklama falan yaa.bal gibide sizden falan çok iyi biliyo.böyle salak salak şeyler yapmayın. yaparsanız da pylasmayin yaa.bu nedir allah aşkına yaa. madem böyle bişey oldu git onu sözüne sor. O dahada çok bilgili burdan merak etme....

Bunu anlamanin cok guzel bir yolu var. Aklinizda suphe kalmaz en azindan.

Uc parmaginizi avret mahalline parmaklarinizin ucuncu bogumuna kadar sokuyorsunuz. Kan gelmezse bakire degilsiniz, kan gelirse meger bakireymissiniz bi kac dk onceye kadar hay Allah...
bencede mutlaka denesin konu sahibi her haltı yemiş zaten bir zarı kalmış kalmışsa bir zahmet:skandal:

Back