- 25 Mayıs 2016
- 28
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi hemsirehnm
su an icin bi problem yok bakin anlatmak istedigim kan ben bile gormedim sozlumde gormedi ama ya evlenince gelmezse de sen eski sevgilinle oldun o zaman muamelesiyla karsilasirim diye endiseliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan her zaman gelmek zorunda değilsu an icin bi problem yok bakin anlatmak istedigim kan ben bile gormedim sozlumde gormedi ama ya evlenince gelmezse de sen eski sevgilinle oldun o zaman muamelesiyla karsilasirim diye endiseliyim
Etraflarında bu konularda bilgi sahibi çok kişi olur gibime gelmişti aslında..Başka bir konuda okumuştum gebe bi hemşire böyle bisey sorunca hemşirenin niye bilmiyorsun dediklerinde başka bi sağlıkçı demiski hemşireler öyle herşeyi bilmiyormuş bilmek zorundada degilmis
su an icin bi problem yok bakin anlatmak istedigim kan ben bile gormedim sozlumde gormedi ama ya evlenince gelmezse de sen eski sevgilinle oldun o zaman muamelesiyla karsilasirim diye endiseliyim
Garantisi mi var evleneceğinizin? Çok saçma sapan bi herif sözlün. El değmemiş olsun ama ben değsem de sıkıntı olmaz modunda.Evlenecegiz rahatligiyla yapti belkide bilmiyorum![]()
Onem mi veriyormus? O yuzden mi oyle sey etmis?Sozlusu bekarete önem veriyormus
Algı yolların mı iltihaplandı? Zevk için yaptıysa o parmak girince zar yırtılır normal bir zarsa. Birlikte olması şart değil! Esnekse penis de yapsa o işi yırtılır! Ayrıca cinsel birliktelik illa penisle o işi yapmak değildir parmak da aynı işlevi görmüş, kendi ağzınla diyosun zevk için diye.Inanmayan degil bakin yanlis anliyosunuz bana inanmadigi icin boyle bi hareket yapmadigina adim gibi eminim zevk veya her neyse onun icin yapti, zaten kontrol icin bekaretimi bozmak icin yapsa direk birlikte olurdu veya kan gelmeyince bana sen bakire degilsin vs derdi hic bisey demedi bununla ilgili
aynen ya nerden öğreniyonuz parmak falan ıyyyyyyyyy. Nasıl seviyonuz, nasıl yakinlasiyonuz,nasıl düşünüyonuz,nasıl nasıl nasıllll.Yoo bakire değilsin
İlle de zara bakmıyo bu işler
Parmak filan iğrenç hatta
Yaa yapmayın açıklama falan yaa.bal gibide sizden falan çok iyi biliyo.böyle salak salak şeyler yapmayın. yaparsanız da pylasmayin yaa.bu nedir allah aşkına yaa. madem böyle bişey oldu git onu sözüne sor. O dahada çok bilgili burdan merak etme....Algı yolların mı iltihaplandı? Zevk için yaptıysa o parmak girince zar yırtılır normal bir zarsa. Birlikte olması şart değil! Esnekse penis de yapsa o işi yırtılır! Ayrıca cinsel birliktelik illa penisle o işi yapmak değildir parmak da aynı işlevi görmüş, kendi ağzınla diyosun zevk için diye.
bencede mutlaka denesin konu sahibi her haltı yemiş zaten bir zarı kalmış kalmışsa bir zahmetBunu anlamanin cok guzel bir yolu var. Aklinizda suphe kalmaz en azindan.
Uc parmaginizi avret mahalline parmaklarinizin ucuncu bogumuna kadar sokuyorsunuz. Kan gelmezse bakire degilsiniz, kan gelirse meger bakireymissiniz bi kac dk onceye kadar hay Allah...