Bakire miyim?

Yahu madem evleneceksin neden kafana taktın?
Ya da madem evliliğe dair şüphelerin var ne diye parmak bilmem ne izin veriyorsun.
Belli ki senin için önemli!

Kendini korumayı bil o zaman da dertsiz başına dert çıkarma.

hiç kan gelmedi o kurcaladı kafamı :KK43:
Ardindan adet kani gibi gelmistir sen onu
o asla doktora git vs demedi lütfen konu cok baska yerlere gitti o cok daha önceden sordu baskasıyla oldun mu diye yasadıgımız seyin kontrol vs alakası yok.
Birde biseyi merak ettim. Madem biri ile daha once hic olmqdin ilk olarwk sözlün parmakladı, niye bu panik? Sadece meraktan soruyorum. Kendinden eminsen niye korkuyosun.

Haklisiniz dusunemedim hata yaptim ama bu hatayi yargilamak bana kalmis ben sadece burada benim bildigimden cok sey bilen birileri mutlaka vardir diye geldim ben bayilmiyorum ozelimi burada anlatmaya, yardimci olabilecek varsa ozelden yazarsa cok sevinirim sadece bu hakaretlerinizi kendinize saklayin bende insanim bende hata yapabilirim

Yav tek ben mi takıldım, hemşire yada hemşire adayı olması kısmına..:KK51:
Yani ne bileyim, kitaplarında yazmıyormu dur? Ya da bunu soracak dr falan yokmudur etrafların da?
Yani anatomik bilgiler kısmında cidden cahil midirler?

Igrencsiniz ya gerçekten parmak olayı falan bu nedir arkadaş ya :olamaz:
Bakireysen için rahat olacak mi yani oraya illa o organın girmiş olması mi lazım onun dışında için rahat edecek yani :super:
Gerçekten kimsenin namusu bilmem nesi beni ilgilendirmez ama bu kadar da olmaz ya :KK57:

Bu ne hiz 19 yasindasin 1.5 yillik iliskin var ondan lncede uzun bir iliskin olmus hayati nsil boyle hizli yasayip herseyi tuketiyorsunuz.
Bakiremisn bunun cvbini dr verebilir uzaktan kumandali anlasilmaz bu isler

Ya arkadaslar lutfen uzatmayin ve hakaret icerikli kelimeler yazmayin sonucta oda bi kadin bizim gbi kimin basina ne gelcegni allah bilir lutfen kimse yargilamasin kiz sadece anlatmak istemis belki yardim eden biri olur diye allah allah bence fazla abarttiniz @!!!!!

Hanımlar merhabalar, sırf bu şüphelerim içimi kemirdiği için buraya üye oldum. 19 yasındayım sözlüyüm sözlümle 1.5 yıldır birlikteyiz, elbet gayemiz evlilik ama aklıma takılan ve sözlümünde önem verdiği konu çogumuzda oldugu gibi bekaret. Sözlümden önce uzun süreli bi ilişkim oldu ama Allah şahidim birlikte olmadım. sözlümle yakınlastıgımız zaman bana sordu daha önce birlikte oldun mu onunla dedi hayır dedim bi daha hiç bişey sormadı. utanarak söylüyorum yalnız kaldıgımız zaman bi kaç kere tek parmagını kullandı ama hiç bi şekilde kan vs görmedim ne elinde ne carsafta, tepkiv erince arkadasım söyledi tek parmakla bişey olmaz kalın bişey olması lazım dedi, parmagı sonuna kadar girdi dar oldugunu anladı zaten ama yine de içinde bi şüphe kalır. Zaten doktora gitmek istiyorum ama aynada bi bakıyım dedim baya da genişti ıkınarak bakmaya calıstım hiç zar gibi bişey görmedim kocaman bi delik vardı cok korkuyorum kanamam olur mu, veya hiç aynadan bakıp bozuldu sanıp muayne olunca sorun olmadıgını fark eden oldu mu lütfen yardımcı olun psikolojim çok bozuldu :KK43:
Parmak değil bacağını soksaymis ancak tatmin olurdun:kusmuk:
Bu nasıl zevktir anlamadım gitti bakire olup olmadığını mi kontrol etti:oha:

Bak sana bir taktik vereyim.zar bozulmuş olabilir.belkide bozulmamistir. Sen her ihtimale karşı tam 12 buçuk gün boyunca her gece uyumadan önce bir soğanın zarını alıp içeri tık. Eninde sonunda o zar oraya yapışır ve yepyeni sapasağlam bir zarın olur.sıfır zar..tek sorun koku olabilir ama idare edicen artık napalim:işsiz:

Kimse sormus mu okumadim her yorumu ama..

Bakire olsan ne olacak, olmasan ne olacak?

Bunu bilmek neyi degistirir ki?

Yav tek ben mi takıldım, hemşire yada hemşire adayı olması kısmına..:KK51:
Yani ne bileyim, kitaplarında yazmıyormu dur? Ya da bunu soracak dr falan yokmudur etrafların da?
Yani anatomik bilgiler kısmında cidden cahil midirler?
Başka bir konuda okumuştum gebe bi hemşire böyle bisey sorunca hemşirenin niye bilmiyorsun dediklerinde başka bi sağlıkçı demiski hemşireler öyle herşeyi bilmiyormuş bilmek zorundada degilmis

Back