Bakire miyim?

Kontrol amcli yapmadi bunu anlatamiyorum o amacla yps zaten derdi bakiire degil misin kizim kan gelmedi diye gozu mu dondu artik nedir bilmiyorm ama yaptigi haz odakli biseydi kontrol degil
Bakire değil miyim sorunuza bu harekete karşılık evet bakire değilsiniz..

Yada

Evet hala bakiresiniz...

Şimdi değişen nedir?

Zevk için yaptı diyor, e bir de bu konuda bayağı sert, bekaret mühim diyor. Ama görüşler ve davranışlar zıt.
Ben karşı değilim sevişmeye valla bak, iğrenç miğrenç de demedim. Ama olayın mantığını çözemedim, sorun orada.

Kendi cozebilmis mi acaba sen cozeceksin hey gidim hey...

TECRUBELI BIRI VARSA AKIL ALMAK ICIN

Inanin bana insanlar mutemadiyen oralarini buralarini parmaklatmazlar. Nadir gorulen bir vaka.

ulkenin namus bekcisi sizsiniz anacim he beddua etmek istemiyorum ama kucumsediginiz duruma dusbileceginizi unutmayin, kendi caniniza olsa ayni sey eminim boyle davranirsiniz. Karaktersizler

Kendi cozebilmis mi acaba sen cozeceksin hey gidim hey...

Inanin bana insanlar mutemadiyen oralarini buralarini parmaklatmazlar. Nadir gorulen bir vaka.

Parmaklatmazlar? Iki uc begeni almak prim yapmak icin kullandigin sozlere bak ben mi dedim gel hap diye rizamla olsa benim burda isim ne ben yedim bi halt gitmistir der cekilirim kardesim bi kes sesini ya

Of inan bana burada kimse bir şey yapamaz. Fiziksel bir hastalık falan yok ki millet çözüm önersin.
Madem merak ettin, git doktora o söylesin bir şeyler.
Biz ne desek yanlış olur artık, jinekolog bile olsam inan buradan telepatik olarak bağlanıp netice bildiremem.

Of inan bana burada kimse bir şey yapamaz. Fiziksel bir hastalık falan yok ki millet çözüm önersin.
Madem merak ettin, git doktora o söylesin bir şeyler.
Biz ne desek yanlış olur artık, jinekolog bile olsam inan buradan telepatik olarak bağlanıp netice bildiremem.
Tabiki oyle tesekkur ederim onerin icin

Parmaklatmazlar? Iki uc begeni almak prim yapmak icin kullandigin sozlere bak ben mi dedim gel hap diye rizamla olsa benim burda isim ne ben yedim bi halt gitmistir der cekilirim kardesim bi kes sesini ya

Bir insanin bir yerine birisi parmagini sokabilmesi icin tamamen soyunuk ve belli bir pozisyonda olmasi lazim. O haldeyken cidden ne bekliyordunuz?

Ayrica baska konulardaki begenilerden yeterince para kazaniyorum sirf bu konudan ekmek parami cikarmiyorum.

Kes sesini diyene bak. Hemsire ama kendi anatomisi hakkinda bir fikri yok. He cnm he...

Her anatomi bir zaten aynen bilmiyosun sus bari anatomi diyo bide evinde otur sabah cikan doktorlardan 3 kelime ogren gel bide ahkam kes anatomiymis dengesiz ya

Oba arkadaş çoştu gidiyor şelale gibi üslup bianda sokak mode on oldu yok mu üst merciler el atsınlar arkadaş hızını alamayıp bozmadık şey bırakmayacak belli ki yazık çok yazık..

Yaa yapmayın açıklama falan yaa.bal gibide sizden falan çok iyi biliyo.böyle salak salak şeyler yapmayın. yaparsanız da pylasmayin yaa.bu nedir allah aşkına yaa. madem böyle bişey oldu git onu sözüne sor. O dahada çok bilgili burdan merak etme....
Ben anlamadım ya. Parmak sözlüsüne mi ait? Yoksa önceki ilişkide mi olmuş
Yok şimdiki

Umarim Gercekten eglencesine acmissindir konuyu(f...dersem cezasi varmisda)
Yok eger gercektende bu dediklerini yasamissan sunu sormak istiyorum
parmak sokmak nedir ya ee p...sini soksaydi daha etik okurdu.
zira orasi parmak subu sokmak icin degildir.
Tirnakta bulunan bakterileri gec tirnak o bolgeyi icten yirtmazmi
kaldiku zar felanda kalmamistir.
iyy midem bukandi ya
Kadinlar cocuklarina dogru cinsellegi ve zamanini ogretmeliler

Kus
:kusmuk::kusmuk::kusmuk: bugun konular ust uste geliyo ayip ya. Azcik edep..

Bi de azicik kendinize saygi saygi saygi be!
Evladima ilk verecegim sey cinsellik egitimi olacak. Ananiz babaniz yok mu evladim sizin?
Elin adaminin size bunu yapmasina nasil izin veriyorsunuz??

Edit: ufff asiri sinirlendim parmagini sokup kontrol etmek ne? Sen kendine nasil yaptiriyorsun? Vallahi billahi cok sinirlendim. Hakaret etmemek icin kendimi zor tutuyorum..
Kusma kız midem bulandı:rolleyes:

Yaa nasıl bişeysin sen :bicak:parmaklatmis o yetmemis kendi parmaklamıs o yetmemis aynaya bakmis arkadan kocaman bir delik gorunuyormuş :skandal: bakiresin mersk etme o sert bir cisim olmazsa bozulmaz kan gelmemiş zaten.:-)

Her anatomi bir zaten aynen bilmiyosun sus bari anatomi diyo bide evinde otur sabah cikan doktorlardan 3 kelime ogren gel bide ahkam kes anatomiymis dengesiz ya

Parmaklanan sensin, hemsire oldugun halde kendinden haberin yok, sonra vay efendim dengesiz benim. Tbi cnm kib by...

Back