- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
canım yanlış anlama ben de öğretmenim.. "öğretmensin tüüü nasıl yaparsın" anlamında demedim.. sadece öyle çocukça öyle ergen vari geldiki yazdıkların düşüncelerin.. öğretmenseniz belli bir yaşın üstündesiniz.. çocuklarla uğraşan bireylersiniz bu sebeple bağdaştıramadım yazınızla konumunuzu.. yoksa herkes herşeyi yapar mesleğine bağlantı kurulmaz biz yan bassak "aaa bi de öğretmensin"ler başlar hemen.. en sinir olduğum şeyi sana yapmadım:) sonuçta öğrencilerinizi etkileyen bir hata yok ortada.. mesleğin de önemi yok bu durumda.. ama okul içinde böyle fırtınalı duygular seni iyi etkilemezki... özellikle iş yerinde belki daha az ilgilenmelisin etraftakilerle..
anlayamadığın şey sanırım işin "güzellik" ile ilgili olmadığı canım.. kime göre güzel??? belki bana göre senin fena değil dediğin kız dünya çirkini de olabilir afet-i devran da.. bunun bir önemi yok.. "kıskançlık"ta mantık yokki!!! sen aşırı "kıskanç"sın canım işin özeti bu.. bu açıdan kendini düzenlemelisin.. sevgilini kaybetmemek için değil asıl sen üzülüp kaybediyorsun kendinden, zamanından.. bak atananlar hemen dikkatini çekiyor herkes "olası bir tehlike" gibi senin süzgecinden geçiyor.. çok yorucu.. akışına bırakmalısın..
yazdıklarımın tamamı iyi niyetli canım şüphen olmasın.. sevgiler..
yooo zaten kötü yorumlamamıştım..teşekkürler.)