Bakire miyim?

Bunu anlamanin cok guzel bir yolu var. Aklinizda suphe kalmaz en azindan.

Uc parmaginizi avret mahalline parmaklarinizin ucuncu bogumuna kadar sokuyorsunuz. Kan gelmezse bakire degilsiniz, kan gelirse meger bakireymissiniz bi kac dk onceye kadar hay Allah...
oha harika bir fikir :rapci:

Rahatsızlık verdiysem gercekten özür dilerim ben sadece bilen birileri varsa diye yazmıstım fakat hakaretten baska bişey duymadım, evet ben yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten bi anda oldu her sey sorsa izin verir miydim

zaten doktora gidersem onunla beraber gidicem düğünden önce ben yasamıs biri varsa biraz olsun psikolojik olarak rahatlatır diye umarak yazdım bunları kimseye rahatsızlık vermek istemedim

Rahatsızlık verdiysem gercekten özür dilerim ben sadece bilen birileri varsa diye yazmıstım fakat hakaretten baska bişey duymadım, evet ben yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten bi anda oldu her sey sorsa izin verir miydim
Valla hemşire olarak bilen biri sen olacaksın güzelim, git çalıştığın hastanede doktora muayene ol

Pantalonla donunu zorla çıkarmadığına göre napcaktı başka. Ya parmağını ya da cinsel organını sokucaktı. Bunu bilmiyo muydun?

Adamla eve git. Evin boş olmasını kolla. E niye bu kadar çaba?

Git sen bence ni kadin dogum doktoruna

Parmaktan once bakireyseniz bekaretinizi bir parmaga verdiğinizin farkinda misiniz? Hayat boyu tasiyacaginiz biz iz sozlum dediginiz kisinin parmağı yani oyle mi? Sizin adiniza uzuldum eger anlattiginiz gerçekse

Ne cektiysek cinsel organlardan çektik zaten ya. Bir dizi izlemistim, teknoloji o kadar ilerlemişti ki insanlar artık sevişerek çoğalmiyordu. Laboratuvarda bir temiz yaklaşıyorlardı, gen taraması mükemmellik falan oh mis!
Nerede o günler! Keşke bölünerek çoğalsak bundan iyi:KK53:

Millet problemli yahu... Ne önemi var ordaki zarın? Ha parmak sokmuş ha başka bişey. Ne farkeder? Biri de çıkıp desin bakire değilim, pişman değilim. Ne bu ya? Kan gelince melek, gelmezse namussuz oluyoruz dimi? Bir de muayeneye birlikte gitmek nedir? Al bak, sana garantili ürün der gibi...

gidicem zaten hakaret etmeden aşağılamadan yazan herkese cok tesekkur ederim, diğerleri için umarım sizin basınıza veya evladınızın basına böyle bişey gelmez, umarım hiç biri hata yapmaz.

yahu herkes tek tip hayat mı yaşamak zorunda
doğru tek midir yani
herkes neyi nasıl istiyorsa yaşar, yargılamak da hiçkimseye düşmez

konusahibi canım sana gelince; belki bozulmamıştır ama zedelenme olmuştur en fazla budur yani.bozulduğunu sanmıyorum.
ayrıca son olarak; artık bu devirde hiçbir eş, erkek, nişanlı, sözlü öyle hiç ilişki yaşamamış bir kadın arayacak haklılıkta ve masumiyette değil.önce adam gibi adam olsunlar.

Back