- 18 Mart 2015
- 2.650
- 4.884
- 133
- Konu Sahibi hemsirehnm
Üzme kendini çocukça bir şey yapmışsın muayene sonucu ne olursa olsun hayatına devam et insanların bunu bilerek seni kullanmasına izin verme yete r
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaplar efsane ya
Kızım kontrol için sokmadı e seks de değil diyorsun. La o zaman niye soktu? Ne var da ne aradı bu herif orada?
Var ya bu konuyla eksiye dusersek sasmayin
Bak sana bir taktik vereyim.zar bozulmuş olabilir.belkide bozulmamistir. Sen her ihtimale karşı tam 12 buçuk gün boyunca her gece uyumadan önce bir soğanın zarını alıp içeri tık. Eninde sonunda o zar oraya yapışır ve yepyeni sapasağlam bir zarın olur.sıfır zar..tek sorun koku olabilir ama idare edicen artık napalim![]()
Sen gebeligi kolay sanyrsun heralde ya birde bos bos dalga gecip durmayin be yazik gunah yaaaa icinizde hic mi vicdan ypk sizin suan o kizin yaptgndan cok sizin yaptgnz terbiyesizlik yeter bordaha kimse bos bos yorum yapmasin @@@!!!!!Bence peçete kullan
(Anlayanlar halay buyursun )
Gebe olma ihtimalin çok yüksek
Cidden çok igrencsin diyecek söz bulamıyorum ...
gidecegim zaten sadece belki daha once yasayan biri vardir anlatir bilgilenirim diye buraya yazmak istedim
seni cani gonulden opyrm cnm bnm allah bu tur insanlari islah etsin inslhhhhhdalga gecilicek malzeme bulunmus belliki. igrenc ve ya degil igrenc buluyosaniz yorum yapmayin dalga gecmeye geliyosunuz resmen. konu sahibi sadece doktora git ve muayne ol ve bir daha uzulecegin seyler yapma
Aslinda kiz hata yapmis bunlar ise terbiyesizlik yeter yaaa. Nasil insanlar bunlar yaaa birde o zavvali kiza laf soylyrsnz donun once kendinize bakinkesinlikle katiliyorum bu ne boyle ya dalga gecmeye bayiliyo millet burazcik vicdanli olun onun yaptigi terbiyesizlik sizinki ney acaba sizinkide terbiyesizlik.
Sonunda benim gibi dusunen biri cikti karsina rabbim razi olsun senden cnm bnmeger gercekse ki ole umuyorum. cidden uzuldum gencecik bir kiz yani yapmis hata bir daha yapmamasi gerektigini soyluceniz yerde dalga malzemesi yaptiniz. kizlar unutmayin insan kinamadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz.
Sonunda benim gibi dusunen biri cikti karsina rabbim razi olsun senden cnm bnm
Amiiiin canim benim amiiiin millet herseyi dalgaya aliyo rabbimin adaleti herkese yeter inslh kinayan insanlari rabbim islah etsinya ne demek cidden uzuldum yani bunu yasayan benim evladim da olabilir hayat neler getiricek bilemeyiz allah korusun bu isler dalgaya gelmez klavyeden atar yapmaya benzemez allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin. vicdansizlarla degil
eger gercekse ki ole umuyorum. cidden uzuldum gencecik bir kiz yani yapmis hata bir daha yapmamasi gerektigini soyluceniz yerde dalga malzemesi yaptiniz. kizlar unutmayin insan kinamadiginiz sey basiniza gelmeden olmezsiniz.
Canim bnm ister yalan ister gercek sizin burda ypmaniz gereken bak kizim dersin bu yaptgn ayip gunah daha yapma en iisi hastaneye git ogren biz bilmyz de gec tmm mi bu isler dalgaya gelmezKınayan yok kimseyi . Az sonra konu kapanıp hesap pasif olduğunda anlarsniz . Böyle insanlar sürekli gelip burada dalga geçiyorlar . Artık herkeste bikiyor . Siz ilk defa karşılaştınız heralde . Yavaş yavaş alışırsiniz .
WOLFROG gene evlatları geldi laf ya
ana değilim ama kanıma dokunuyor. Valla açık gorusluyum, bekaret hiçbir şey ifade etmiyor benim için ama bir nane yeniyorsa sonradan korkudan kamuya açık alanlarda çare arama. Cesur olun, omurganiz olsun. Ya korkmayın ya da korkacaginiz işi baştan hiç yapmayın.
![]()
Cevaplar efsane ya
Kızım kontrol için sokmadı e seks de değil diyorsun. La o zaman niye soktu? Ne var da ne aradı bu herif orada?
Var ya bu konuyla eksiye dusersek sasmayin