Bakire miyim?

Her anatomi bir zaten aynen bilmiyosun sus bari anatomi diyo bide evinde otur sabah cikan doktorlardan 3 kelime ogren gel bide ahkam kes anatomiymis dengesiz ya

Gel bende hemsireyim anatomi bilgilerimizi konusturalim su actigin konu gercekten son derece sacma ve de cokca igrenc ayricada cok terbiyesizsin

Allah askina aynadan oraya bakarak bakire olup olmadigini nasil göreceksin? Kimin aklina gelirki aynadan bakmak vallah ilk defa duyuyorum böyle birsey bence sen aynayi biraz yukariya tut yüzüne dogru sonra bak bi düsün bakire misin degilmisin zar ile olup bitmiyor bu isler

yıne banlanmak ısteyen supersonık uye,
cıkolata seker falan tutusturalım elıne belkı susar

bence bir şey olmamıştır.ama yine de bir doktora git emin ol.için rahatlasın.

o kadar kolay değil bozulması merak etme.

''...yalnız kaldıgımız zaman bi kaç kere tek parmagını kullandı..''
17 sayfa yorum olmuş sanırım bu kimsenin dikkatini çekmedi
Herkes bir kere üzerine yorum yapmış da konu sahibesi birkaç kere demiş belirtmek istedim sadece

Parmakla bozulmayacağinı söyleyen doktorlar var hatta kimisininki kolunu soksanda bozulmuyormuş enteresan :işsiz:

Neyse demem o ki bakirelik zar ve namus iki bacak arasında değil bunu bilelim.
Şimdi bu çocuk seni tekmelese o vicdanla kaç gün yaşarsın bu meçhul.

Bence bakirelik vs. Fasa fiso ben önemsemem öyle şeyleri sevdiğim adamla evleneceğim adamla aşkımı yaşarım FAKATTTT her önüne gelenle bazı şeyler yaşanmıyor.

Hele parmak marmak siz aşmışınız kendinizi artık maşallah herşeyin bi sınırı var.

O çocuk seni denemek için yapıyor bazı şeyleri sende o anki zevkle düşüveriyorsun bir bir tuzaklara.

Çakal olun az, saf kızlara fitil oluyorum göz göre göre kullandırtmayın kendinizi elin heriflerine.

Her anatomi bir zaten aynen bilmiyosun sus bari anatomi diyo bide evinde otur sabah cikan doktorlardan 3 kelime ogren gel bide ahkam kes anatomiymis dengesiz ya

O kadar derin bilgiye sahipsin ki zarini aynada bulmaya calişyorsun.insanin vucudunu tanıması için hemşire olması gerekmez hoş sen onu bile yapamıyorsun.

Ya bu kadar kafaya takıyorsanız hiç bir türlü sürtünmeymiş parmakmış bilmem neymiş.. valla bu sorulardan herkes sıkıldı bekaret ne demek lütfen önce onu idrak edin..

Büyük bir ihtimalle zar yırtılmamıştır elbette emin olabilmen için doktora gitmen şart.Sözlün bildiğin öküzün tekiymiş.Hem el değmemiş bakire istiyor hem de üç kuruşluk zevkini parmakla gidermeye çalışıyor.Senin sözüne inanmayacağını düşündüğün biriyle evliliği hiç düşünme.Sonra pişman olursun.

Hanımlar merhabalar, sırf bu şüphelerim içimi kemirdiği için buraya üye oldum. 19 yasındayım sözlüyüm sözlümle 1.5 yıldır birlikteyiz, elbet gayemiz evlilik ama aklıma takılan ve sözlümünde önem verdiği konu çogumuzda oldugu gibi bekaret. Sözlümden önce uzun süreli bi ilişkim oldu ama Allah şahidim birlikte olmadım. sözlümle yakınlastıgımız zaman bana sordu daha önce birlikte oldun mu onunla dedi hayır dedim bi daha hiç bişey sormadı. utanarak söylüyorum yalnız kaldıgımız zaman bi kaç kere tek parmagını kullandı ama hiç bi şekilde kan vs görmedim ne elinde ne carsafta, tepkiv erince arkadasım söyledi tek parmakla bişey olmaz kalın bişey olması lazım dedi, parmagı sonuna kadar girdi dar oldugunu anladı zaten ama yine de içinde bi şüphe kalır. Zaten doktora gitmek istiyorum ama aynada bi bakıyım dedim baya da genişti ıkınarak bakmaya calıstım hiç zar gibi bişey görmedim kocaman bi delik vardı cok korkuyorum kanamam olur mu, veya hiç aynadan bakıp bozuldu sanıp muayne olunca sorun olmadıgını fark eden oldu mu lütfen yardımcı olun psikolojim çok bozuldu :KK43:

Ya doktor bakire olmadigini soylese ne olacak ???
Kan gormediysen bakiresindir.
Neden kafani yoruyosn. Ilk gece kan gelmeyen bircok insan var zarı esnek olan. Ya onlardaysan ???
Aynada bakmakla anlaşilacak birsey degil. Doktora da gidip psikolojinizle oynamaayyın...

Takmış benden başka kendini parmaklatan var mı diye sorup duruyor :işsiz: bide istemeden oldu bikaç kere diyor ya :deli: sanki o şeyler nasıl oluyor bilmiyoruz ben istemeden anlamadan oldu ühühühühü :cry:

ıyyy çok komiksin koptum gülmekten.buradaki kadınların bi çoğu gerçekten çok seviyesiz
Açilan konularin seviyesine göre cevap veriyoruz canim, belki zamanla anlarsin ;) önce konuya bak, sonra bana sataş ;) sonra da bir ara kopmaya devam edersin :-)

Back