geçmişimiz , hatıralarımız bir kalemde silindi...

misafir çocukalrına bakmak zorunda kalıyomuşsun ya ondan dedim bende bekarken öyleydi ablama gelirdima bam evli arkadaşalrı gelirdi hadiii abla sizi oynatsın bide anaoklu öğretmeni olunca ooo evlendim yine aynı gittim heryerde sana oyun öğretsin şarkı öğretsin sanki hemen tak diye öğretiliyo okulda bi şarkıyıkırk kere sölüyosun öyle öğreniliyo :) ondan dedim
peki, anladım.

yapacak vir şey yoksa bundan sonrakiler için dikkatli olursunuz... yedeğini tutmak lazım mutlaka. bizimde laptop çalınmıştı, bizimkilerde öyle gitti ama dünyanın sonu değil, şimdi yedekte tutuyorum, ders oldu.

Bence de, al kırdın kırdın diyen işgüzar bilgisayarcı, eli baltalı hard disk okuma kafası düşmanı çocuk hayalinden daha mantıklı :))

Sizce de mantiksiz degil mi? Hem kirsa kirsa okuma kafasini kirardi ki bu bile kolay degil yanlis bilmiyorsam o kafa tamir edilebiliyordu. Harddisk en fazla elektrik dalgalanmalari olur, asiri elektrik yuklenmesi olur yanar onu anlariz da dusunun kasanin icinde duran harddisk kirilmis. Harddiskten once kasanin kirilmasi gerekmiyor mu? Bilgisayarci yanlislikla format mi atti ne yaptiysa...

Birkaç yıl önce benim de bilgisayarım bozulmuştu. Yıllardır çektiğim tüm fotoğraflar ve iş dokümanlarımın hepsi silindi gitti diye ne üzüldüm ne üzüldüm. Benim kuzene vermiştim sonra pc'yi. Kuzen tamir etmiş tüm kayıtlarımı bana geri getirdi. Onlarsız bir düzen tutturmuştum. Foto ve videolara bir kere olsun bakmadım şimdiye kadar.

Evet üzülmekte haklısınız, ama tüm o foto ve vidolardan daha önemlisi, o yansımaların kaynağı yanınızda. Maddeye fazla takılmamayı öğretiyor bize bu gibi olaylar. Aileniz yanınızda, Allah hepsine sağlık versin, hep yanınızda etsin. Üzmeyin kendinizi daha fazla.

eşim gelince bakayım mutlaka buraya alıntılayıp yine yüklerim bende görmedim hiç kırıldı deyinc bakmadım kırık bişey düşündüm ama bak herkez düşmeuyle kırılmaz diyo belki bozulmuştur sadece resim yüklücem hoş telefonumda bozuldu o kadar aksilikler üst üste geldiki telefon pc fotoraf makiansı herşey bozuldu aynı haftada:KK43:(
bekliyorum ...
şanssızlık işte , gelince hepberaber geliyor :(

Sizce de mantiksiz degil mi? Hem kirsa kirsa okuma kafasini kirardi ki bu bile kolay degil yanlis bilmiyorsam o kafa tamir edilebiliyordu. Harddisk en fazla elektrik dalgalanmalari olur, asiri elektrik yuklenmesi olur yanar onu anlariz da dusunun kasanin icinde duran harddisk kirilmis. Harddiskten once kasanin kirilmasi gerekmiyor mu? Bilgisayarci yanlislikla format mi atti ne yaptiysa...

Kesinlikle öyle, en kötü ihtimalleri düşünürsek örnek verdiğiniz gibi voltaj, harddiskin tümüyle yanması, miyadının dolması, bad sectorlerin başlatma kısmına denk gelip bilgisayarın açılmasının engellenmesi vs. bu durumlarda bile kızların suçu yok, sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydiler. Kasayı kızlar gizlice suya basmışlar dense ona bile hmm olabilir derim ama hard disk kırılmış diyen bilgisayarcıya gülerim sadece.

Bence de bir fotograf yukleyin bakalim nasil kirilmis. Cd den yada tasinabilir plastik korumali disklerden bahsetmiyorsak bu iste bir is var.

Bence de, al kırdın kırdın diyen işgüzar bilgisayarcı, eli baltalı hard disk okuma kafası düşmanı çocuk hayalinden daha mantıklı :))

yapacak vir şey yoksa bundan sonrakiler için dikkatli olursunuz... yedeğini tutmak lazım mutlaka. bizimde laptop çalınmıştı, bizimkilerde öyle gitti ama dünyanın sonu değil, şimdi yedekte tutuyorum, ders oldu.

Birkaç yıl önce benim de bilgisayarım bozulmuştu. Yıllardır çektiğim tüm fotoğraflar ve iş dokümanlarımın hepsi silindi gitti diye ne üzüldüm ne üzüldüm. Benim kuzene vermiştim sonra pc'yi. Kuzen tamir etmiş tüm kayıtlarımı bana geri getirdi. Onlarsız bir düzen tutturmuştum. Foto ve videolara bir kere olsun bakmadım şimdiye kadar.

Evet üzülmekte haklısınız, ama tüm o foto ve vidolardan daha önemlisi, o yansımaların kaynağı yanınızda. Maddeye fazla takılmamayı öğretiyor bize bu gibi olaylar. Aileniz yanınızda, Allah hepsine sağlık versin, hep yanınızda etsin. Üzmeyin kendinizi daha fazla.

Kesinlikle öyle, en kötü ihtimalleri düşünürsek örnek verdiğiniz gibi voltaj, harddiskin tümüyle yanması, miyadının dolması, bad sectorlerin başlatma kısmına denk gelip bilgisayarın açılmasının engellenmesi vs. bu durumlarda bile kızların suçu yok, sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydiler. Kasayı kızlar gizlice suya basmışlar dense ona bile hmm olabilir derim ama hard disk kırılmış diyen bilgisayarcıya gülerim sadece.

teşekkürler hepinize siz böle yazınca mahalle bilgisayarcısı işte bize yeni hard disk sattı bizim hard distte bişi yok gb geldi valla giden paraya üzülmicem bu saatten sonra inş. sizind ediğiniz gb olsun ee pc çalışmıyodu pc açılıyodu ama ekran mavi olup kararıyodu eşim geldi yemek yiyip toplantıya gitti bi onuşamadım sorucam hemen diski

eşim şimdi geldide diyoki kırıldı dmeedi disk içinde cdsi tıktık yapıyomuş atıyomuş çalışırken ben kurtaramam siz gene başkasına gösterirsiniz demiş ama çalışmaz yenisi laızm dmeiş 80e onu almış 20ye format attırmış 120yede dahili harddiski almış bana dedmiştiki kırılmş olmaz bilgisayarcıya sayıyorum bende kaç saattir puff :( anladıgım kadarıyla iyi birini bulursak kurtarılırda bizimkinin hiçte umrunda değil anlaşılan sinir etti beni

fotorafta çekemiyorum zaten dışardan hiçbişi gözükmüyo normal yani telefonmda fotoraf makinamda bouzldu deliricem hatta evdeki tv bozuldu 2 tane var yatakodasındaki normal tv onun kablosunda düğme olurya krımızı basarsın elektirik gelir hıh o koptu kapalı kalmış açılmıyo misafir odasında hd var onunda rengi gitti siyah beyaz deliricem bişey var snaki evde teknolojik herşeye bişey oluyo korkmaya başladım :((

eşim şimdi geldide diyoki kırıldı dmeedi disk içinde cdsi tıktık yapıyomuş atıyomuş çalışırken ben kurtaramam siz gene başkasına gösterirsiniz demiş ama çalışmaz yenisi laızm dmeiş 80e onu almış 20ye format attırmış 120yede dahili harddiski almış bana dedmiştiki kırılmş olmaz bilgisayarcıya sayıyorum bende kaç saattir puff :KK43: anladıgım kadarıyla iyi birini bulursak kurtarılırda bizimkinin hiçte umrunda değil anlaşılan sinir etti beni

ne desem bilemedim şimdi, alın bozuk hard diski kendiniz götürün başka bir yere, hard diski usb ile bağlama kablosu var mı deyin. Hani hiç çalışmayacak durumdaysa üzülmemeye her zaman başlayabilirsiniz nasıl olsa.

Bu arada hakkaten voltaj sorununu da düşünün hepsinin sebebi o olabilir.

ama tvnin renginin gitmesi, harddisk, televizyon ışığı farklı sebepler yüzünden de bu hale gelebilir.

çok üzüldüm.umarım bi çaresi vardır :KK64: kızlar hepimize ders olsun dosyaları yedekleyelim :KK45:

harddisk kafa yapmış diyolar o tık tık sesi için :) harddiski koruyun atmayın sakın iyi bir bilgisayarcı bulduğunuzda kurtarabilir dosyalarınızı.
aslında böyle şeyleri mail adreslerinde depolamak en güvenlisi her yerden erişim sağlayabiliyorsunuz hemde bilgisayara bağlı kalmadan :)

fotorafta çekemiyorum zaten dışardan hiçbişi gözükmüyo normal yani telefonmda fotoraf makinamda bouzldu deliricem hatta evdeki tv bozuldu 2 tane var yatakodasındaki normal tv onun kablosunda düğme olurya krımızı basarsın elektirik gelir hıh o koptu kapalı kalmış açılmıyo misafir odasında hd var onunda rengi gitti siyah beyaz deliricem bişey var snaki evde teknolojik herşeye bişey oluyo korkmaya başladım :KK43:(

Annemin evinde bir kere yanlislikla yuksek voltaj verilmisti mahalleye. Benim harddisk, muzik seti yanmisti. O arada tv acik degildi. Ama mahallede bir cok kisinin tv buzdolabi camasir makinesi bozulmustu. Anladigim kadariyla sizin evde bir voltaj sorunu olmus. Bu da fise takili bazi elektroniklerinizi bozmus olabilir.

ne desem bilemedim şimdi, alın bozuk hard diski kendiniz götürün başka bir yere, hard diski usb ile bağlama kablosu var mı deyin. Hani hiç çalışmayacak durumdaysa üzülmemeye her zaman başlayabilirsiniz nasıl olsa.

Bu arada hakkaten voltaj sorununu da düşünün hepsinin sebebi o olabilir.

ama tvnin renginin gitmesi, harddisk, televizyon ışığı farklı sebepler yüzünden de bu hale gelebilir.

Annemin evinde bir kere yanlislikla yuksek voltaj verilmisti mahalleye. Benim harddisk, muzik seti yanmisti. O arada tv acik degildi. Ama mahallede bir cok kisinin tv buzdolabi camasir makinesi bozulmustu. Anladigim kadariyla sizin evde bir voltaj sorunu olmus. Bu da fise takili bazi elektroniklerinizi bozmus olabilir.

yok voltaj sorunundan değil pcnin fişine öle bişi olmasın diye koruyucu mu deniyo güçlendiricimi ne ondan takılı tvninde yeni uydu taktırdık antendendir dedi eşim diğer tvninde düğmesi eskidide koptu telefonum nedne oldu bilmiyorum yepyeniydi dogum hedişyesi eşimin geldimi hepsi üstü üste gleiyo işte ama umut verdiniz hepiniz sağolun kurtarılabilir bişey olduguna kendimi raahatlattım ümitliyim dua edicem ve iyi birini bulucamda ne zöan olur bilemiyorum

Back