Bakir erkek tecrübesiz =(

Ne güzel işte, gayet mantıklı düşünüyor..
Bende düşünüyorum ben bakireysem, karşımdaki insanda aynı olmalı, her haltı yiyip karşıma geçip kadınım sadece bana ait olmalı, erkeğin elinin kiri dememeli.

Tecrübe de neymiş?
Dinizimde erkeklere tecrübe olması açısından normal görüldüğü kısmına da hiç rastlamadım..
Boşuna kafana takıp sorun yaratıyorsun.

zor bir durum olmalı ,ne kadar süredir birlikteydiniz?

ten uyumu mu diyorsun =/ olmayabilir. o kadar bi kaynaşmadık henüz =/

Sorununu ve kafandakileri anlayabiliyorum...
Elini tutarken bile heyecanlanmıyorsan sanırım aranızda ten uyumu yok...
Bunun senin onu sevmenle alakası yok. Zamana bırakıp gözlemlemelisin...

teşekkür ederim canım :)

ne istediğinden emin değilsin bana göre

Sorununu ve kafandakileri anlayabiliyorum...
Elini tutarken bile heyecanlanmıyorsan sanırım aranızda ten uyumu yok...
Bunun senin onu sevmenle alakası yok. Zamana bırakıp gözlemlemelisin...

ayy vallahi anladın canım teşekkür ederim:) seviyorum ve önemsiyorum çünkü. ama heyecan yok. bırakayım zamana.

bu yorumumu kesinlikle tartışma çıkarmak amacıyla yazdığımı düşünmeyin bayanlar.
1.sayfayı okudum aman alma o adamdan sana fayda gelmez,bakir mi hayır uzak dur. bir sürü şey yazılmış..
burda okumuyor muyuz ?
sevgilisinin,eşinin geçmişini yargılayanları cinsel hayatlarının yoğunluğundaan yakınanları.
şiimdi adamın bi geçmişi yok bunu ele alıyoruz.
bakire kızıyoruz olmayana kızıyoruz ? ne istiyoruz peki?
yorum yapmak için yapmayın bence.
konu sahibesi arkadaş madem erkek arkadaşının bu durumundan rahatsızsın,tatmin olmuyorsun.
seni tatmin edecek birini bul. hani boynundan öpünce hisset o sıcaklığı boşa gitmesin öpücükleri..
daha ne diyeyim ya.. ne günlere kaldık.

Son düzenleme:
Daha ne konular göreceğiz acaba

Ne var bunda şaşılacak,benim eşimde bakirdi,bende bakireydim.İnançlarımız gereği,inancım güçlü olmasaydı yine böyle olurdu,evlendiğim insanla ilkleri yaşamak istedim hep.

Herşeyi birbirimizle öğrendik ve hem büyük bir tutkuyla,hem aşkla hem derin bir saygı sadakatla bağlıyız birbirimize Bence bu tür değerler kendini çok özel hissettiren şeyler...

Sana kıymetini bil,şanslısın derdim ama sen tecrübesizliğini dert ediyosun adamın.Daha önce tecrübeli biriyle ilişkin olduğu için,bu adam için böyle düşünüyosun,ozaman tecrübeli profesyonel birini bulacaksın.

Ya bide bişey demek istiyorum,lütfen kimse yanlış anlamasın;sevgiline dini bütün diyosun oyüzden bakir diyosun,pardon ama adama sormazlar mı öpüşmek oynaşmak onun gözünde neymiş?Kim ne yaşarsa yaşasın,herkes kendinden sorumludur,asla kimseye bir lafım yok.Fakat her türlü şeyi yapıp,bakirlikten bahsetmesin kimse.....

önce şunu belirteyim sevgilisiyle ciddi düşünen bir erkek onunla evlenmeden bişeyler yaşamak istemez zaten bugüne kadar yaşamamış sizinlede ciddi düşünüyormuş biraz daha bekler

birde bunları yaşamak için neden bu kadar acele ediyorsunuz bekarsınız gezi tozun eğlenin ama bu boyundan öpmeler falan hatta belki o kadarla da kalmamıştır tamam belki bize düşmez bunu irdelemek ama gerçekten sonra pişman olursun yaşadığın şeylerden...

konuna dönecek olursak sevgilin ciddi düşünüyorsa sende istiyorsan ilişkiniz belli bir raya oturmuşsa engeliniz yoksa bir an önce resmiyete dökün bari madem dinine düşkünmüş oda daha fazla günaha girmemiş olur

düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim. Haksız olduğunu düşünmüyorum ama bir konuda iki farklı cevapla iki haklı da olabilir.

Canım bak şimdi..

Ben 21 yaşındayım, sevgilim 24 yaşında.

Ben bakirim, sevgilim zamane çapkınlarından

Ben daha önce bir kaç sevgilimle öpüştüm onlar da bile dili dilime değmedi diyeyim.

Çünkü senin dediğin gibi midem bulandı, tiksindim..

Nedeni de aslında onları sevmiyor oluşumdu artık o zamanlar boşluktan mı, beğeniden mi sevgili oldum bilemiyorum neyse..

Bir de üniversiteden bir sevgilim oldu o da zorla cinsel birliktelik yaşamak istedi.

Tabi elinden kaçtım hemen.

Sevgilimle öpüştüm gerçek anlamda hayatımda ilk defa,

Ne utanç, ne tiksinti, ne yanlışlık hissetmedim.

Arada gerçek bir sevgi varsa bu duyguları hissetmezsin.

Cinsel birliktelik yaşamıyoruz sevgilimle ama yaşamamız için uygun zaman olduğunda gene iğrenmem.

O yüzden bu adamla yollarını ayır derim,

senin için doğru kişi değil..

eski açtığın konuları okudum bende. aslında pekde eski değil ya neyse. bundan iki ay önce boşanmış bir erkekle beraber olduğunu ve bu konu hakkındaki üzüntülerini dile getirirken şimdi de geçmiş karsımıza adam bakir bende ondan zevk alamıyorum diyorsun. bir kere sen bu boşanmış adamla ne zaman ayrıldın bunu ne zman unuttun da bu adamla beraber olmaya başladın. hadi beraber olmaya başladın ilşkin ne zaman bu kdr ilerledi de öpüşüyoruz ama haz alamıyorum boynumu öperken hissetmiyorum vs.. tarzında şeyler söyleyip yaşayabiliyorsun, bu konuda nasıl bir mideye sahipsin anlamış değilim açıkçası. biz erkekler bu tarz ilşkiler yaşadıklarında onları ayıplarken sana alkış tutucak değiliz. böyle birşey bekliyorsan çok yanılıyorsun. ayrıca eğer dediğin doğruysa ve bu çocuk gerçekten bakirse sen onun hayatını mafedersin. olmaz yani sizin işiniz. o çocuğa yazık. dinine inanıpta bu yasına kadar bakir kalabildiyse karşısında o şekilde birini beklemesi çok normal. bakire olduğundan bahsetmişsin. ama yaşayacağını yaşayıp sadece işi o haddeye getrmedin diye bakire olsan kaç yazar. senin bedenin bakire ruhun değil. o çocuğa daha fazla yazık etme bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…