sorunu anlayamadığım için cevaplayamadım kusura bakma. her ikisini de istiyorum. elimi öpüyor çok mutlu oluyorum. dudaklarımız birbirine değince çok mutlu oluyorum içim ısınıyor. ama ne zamanki öpüşüyoruz o dişleri benim dudaklarımı eziyor, boynumu öpüyor böle itesim geliyor onu ileri. tiksiniyorum demek istemiyorum ama..=(
ten uyumu mu diyorsun =/ olmayabilir. o kadar bi kaynaşmadık henüz =/
Ne güzel işte, gayet mantıklı düşünüyor..
Bende düşünüyorum ben bakireysem, karşımdaki insanda aynı olmalı, her haltı yiyip karşıma geçip kadınım sadece bana ait olmalı, erkeğin elinin kiri dememeli.
Tecrübe de neymiş?
Dinizimde erkeklere tecrübe olması açısından normal görüldüğü kısmına da hiç rastlamadım..
Boşuna kafana takıp sorun yaratıyorsun.
sorunu anlayamadığım için cevaplayamadım kusura bakma. her ikisini de istiyorum. elimi öpüyor çok mutlu oluyorum. dudaklarımız birbirine değince çok mutlu oluyorum içim ısınıyor. ama ne zamanki öpüşüyoruz o dişleri benim dudaklarımı eziyor, boynumu öpüyor böle itesim geliyor onu ileri. tiksiniyorum demek istemiyorum ama..=(
Sorununu ve kafandakileri anlayabiliyorum...
Elini tutarken bile heyecanlanmıyorsan sanırım aranızda ten uyumu yok...
Bunun senin onu sevmenle alakası yok. Zamana bırakıp gözlemlemelisin...
ne istediğinden emin değilsin bana göre
zor bir durum olmalı ,ne kadar süredir birlikteydiniz?
Kendini masturbasyona alistirmistir evlenince isin zor?S
benimle ciddi düşünüyor canım belki ondandır. diyorsun ya güvensizsizdir ya da korkmuş olabilir diye bende öle düşünüyorum açıkca bir parça. çünkü 29 bana biraz uç geldi =( ben de bakireyim. ilişkiye girmek de istemiyorum.
bu yorumumu kesinlikle tartışma çıkarmak amacıyla yazdığımı düşünmeyin bayanlar.
1.sayfayı okudum aman alma o adamdan sana fayda gelmez,bakir mi hayır uzak dur. bir sürü şey yazılmış..
burda okumuyor muyuz ?
sevgilisinin,eşinin geçmişini yargılayanları cinsel hayatlarının yoğunluğundaan yakınanları.
şiimdi adamın bi geçmişi yok bunu ele alıyoruz.
bakire kızıyoruz olmayana kızıyoruz ? ne istiyoruz peki?
yorum yapmak için yapmayın bence.
konu sahibesi arkadaş madem erkek arkadaşının bu durumundan rahatsızsın,tatmin olmuyorsun.
seni tatmin edecek birini bul. hani boynundan öpünce hisset o sıcaklığı boşa gitmesin öpücükleri..
daha ne diyeyim ya.. ne günlere kaldık.
bende bakireyim ama daha önce yüzeysel bir şekilde bi şeyler yaşadım. Tatmin olamıyorum.
1 ay oldu geçen salı
bence sen evlenmeden bi deneme yap sonra sorun yaşama
ama daha çok yeniymişsiniz ya ,hala yabancı geliyor olabilir ,çok da fazla bu konuyu düşünme ,çok düşününce sende böyle bi etki yapabilir.