Bakir erkek tecrübesiz =(

ee tam terside olsaydı buraya tiksindim bu adamdan diye gelecektin.
Ben nasıl ki kendimi evleneceğim adama saklıyorsam onunda kendini bana saklamasını isterim.
Bu bi sorunun habrcisi değil bence

=( ben hiç istememiştim ki tecrübesiz bir erkek

Hmm peki. Konu beni aşar, ben de bakirim sevgilim benim için böyle düşünmediğine eminim.

Bence sevgi yetersizliğinden dolayı bu düşüncelere kapılmışsın..

bende 22 yaşımdayım canım. arzulu bir kadın değilim pek. sadece yaşamak istemediğim şey tiksinti.

Yahu sen kadın değilsin ki. 22 yaşında bakire bir genç kızsın.Bu neyin telaşı neyin arzusu.Yapmayın Allah aşkına bukadar çabuk tüketmeyin bazı şeyleri.
Boynundan öpmüş hissetmemişsin ? Eyvah !
Okulun yokmu senin ya da ne bileyim işin uğraşın.
Madem sevişmek isityorsun ( sevişmek illa onun oraya girmesi değildir ) bu kadar bırak o adamı senin alışkın olduğum erkek diye tabir etiğin adamlar çok onlara git.
29 yaşındaki bakirin de günahına girme.
Bir derdim var kısmında ki dertleri bir oku bakalım dert neymiş bir anla.

Bakir erkek bulmuşsun, ve bundan yakınıyor musun? :)) Ben erkek arkadaşım geçmişinde bir kişiyle beraber olmuş diye kendi kendimi yiyorum burda yahu, yat kalk şükret bence. :)

bakir olsa suç olmasa suç

herkesin inancı yaşantısı kendine..

benim anlayamadığım doğru olan birşeyin (her iki tarafında evlenmeden ilişki yaşamasının dinen uygun olmaması)yanlış gibi lanse edilmesi.

Son düzenleme:

benimle ciddi düşünüyor canım belki ondandır. diyorsun ya güvensizsizdir ya da korkmuş olabilir diye bende öle düşünüyorum açıkca bir parça. çünkü 29 bana biraz uç geldi =( ben de bakireyim. ilişkiye girmek de istemiyorum.

beni bu kadar sert eleştirmeye hakkınız yok. Onlara git falan asıl sizin derdiniz ne. lütfen yorum yapmayın artık.

illla icraatte bulunması gerekmez
izlediklerinden öğrenmiş olmalı bence bayağı şey..
tecrübesizlikle alakalı değil bence..

Eğer böyleyse gerçekten adamın mantığı gayet güzel..Doğrusu da bu zaten.. İki yüzlü davranıp her haltı yiyip,sonra bakire isterim diyen yaratıklardan değil işte..

Ayrıca erkek tecrübeli olsun olmasın sonuçta her kadın farklı şekilde yaşar cinselliği.. evlenince illa birbirinizi, nelerden hoşlandığınızı keşfedip,yeniden tanıyacaksınız.. Önemli olan o zaman utanıp kaçmaması..

öpüşmeyi bilmemek ilginç hiç tv de mi izlememiş..bütün filmlerde öpüşme olur.. canını acıtıyorsa söyle sana daha nazik olmasını..kimisi sert öpüşmeyi sever... bence bunun tecrübeyle pek ilgisi yok..

bu ne saçma bir konu Allah aşkına yaa
çoluk çocuğa lafmı yetiştiricem birde benim dünya kadar işim gücüm derdim var
ahh bu gençlik!!! 15 yaşında başlıyorlar sokak köşelerinde öpüşüp koklaşmaya
bak güzel kardeşim sen dile getiremiyorsun belkide ama senin canın belli ki,
sevişmek istiyor.. bir arayış içindesin ama yerin burası değil..
daha şimdiden bu kadar meraklı olma derim, ne bu azgınlık yaaa..........

Aranızda ten uyumu olmayabilir mi?
Resmen ondan iğrenme moduna girmişsin? :44:

teşekkür ederim =)

Ben anlamadım aslında konuyu.

Soruma cevap vermediğin için tekrar soruyorum.

Senin derdin cinsellik aşamasındaki tatmin mi

Yoksa elini öperken, öpüşürken hissettiğin sıcaklık mı???

ya yuh..gerçekten nasıl bir eleştiridir bu ya. neyse bir şey demiyorum. azgınmışş..tövbe yaa

Ben anlamadım aslında konuyu.

Soruma cevap vermediğin için tekrar soruyorum.

Senin derdin cinsellik aşamasındaki tatmin mi

Yoksa elini öperken, öpüşürken hissettiğin sıcaklık mı???

sorunu anlayamadığım için cevaplayamadım kusura bakma. her ikisini de istiyorum. elimi öpüyor çok mutlu oluyorum. dudaklarımız birbirine değince çok mutlu oluyorum içim ısınıyor. ama ne zamanki öpüşüyoruz o dişleri benim dudaklarımı eziyor, boynumu öpüyor böle itesim geliyor onu ileri. tiksiniyorum demek istemiyorum ama..=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…