valla bende şaşırdımama açıklaması şuydu; erkekler kadınlardan bekaret beklerken neden kadınlar aynı şeyi istemesin ki. Diyerekten evleneceği kadına sadık kalmak istediğini söyledi. Dine düşkün bir adam. Dini açıdan düşününce gayet mantıklı. Ama bilemedim =/ öpüşürken falan baya tevrübesiz olduğu anlaşılıyor.
siz bu konuda bilgilisiniz herhalde çünkü insan ilk deneyımı olsa karşısındakı ıyımı öpüşüyor kötümü anlamaz onada öğretın hem sevaptır hem sorun ettiğiniz şeylerde çözülür
valla çok arzulu hatta bazen nefesi kesiliyor korkuyorum. sıcaklığını hissediyorum ama mesela boynumdan öpüyor o anın büyüsüyle kaptırmam lazım ya kendimi birden ıyy napıyorsun ya diyorum içimden. bütün arzum kaçıyor.
bende 22 yaşımdayım canım. arzulu bir kadın değilim pek. sadece yaşamak istemediğim şey tiksinti.
dinen değil eminim yoksa adam şimdide yapmaz evlenelim öyle der.ama cesaret edememiştir yapmamıştır, korkmuştur ,güvensizdir veya vücudunda bi UZVUNDA :26:kusur vardır kompleks yapmıştır gösterememiştir vs..vs..ama bence artık arkadaşla bu işi yapmayıda niyetine koymuş gibi ki konu sahibesi arkadaş tecrubeli duruyor gibi geldi ...eğer dinen yapmadıysa sende adamı yoldan çıkarma günaha girme
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
Yahu sen kadın değilsin ki. 22 yaşında bakire bir genç kızsın.Bu neyin telaşı neyin arzusu.Yapmayın Allah aşkına bukadar çabuk tüketmeyin bazı şeyleri.
Boynundan öpmüş hissetmemişsin ? Eyvah !
Okulun yokmu senin ya da ne bileyim işin uğraşın.
Madem sevişmek isityorsun ( sevişmek illa onun oraya girmesi değildir ) bu kadar bırak o adamı senin alışkın olduğum erkek diye tabir etiğin adamlar çok onlara git.
29 yaşındaki bakirin de günahına girme.
Bir derdim var kısmında ki dertleri bir oku bakalım dert neymiş bir anla.
valla bende şaşırdımama açıklaması şuydu; erkekler kadınlardan bekaret beklerken neden kadınlar aynı şeyi istemesin ki. Diyerekten evleneceği kadına sadık kalmak istediğini söyledi. Dine düşkün bir adam. Dini açıdan düşününce gayet mantıklı. Ama bilemedim =/ öpüşürken falan baya tevrübesiz olduğu anlaşılıyor.
valla çok arzulu hatta bazen nefesi kesiliyor korkuyorum. sıcaklığını hissediyorum ama mesela boynumdan öpüyor o anın büyüsüyle kaptırmam lazım ya kendimi birden ıyy napıyorsun ya diyorum içimden. bütün arzum kaçıyor.
Eğer böyleyse gerçekten adamın mantığı gayet güzel..Doğrusu da bu zaten.. İki yüzlü davranıp her haltı yiyip,sonra bakire isterim diyen yaratıklardan değil işte..
Ayrıca erkek tecrübeli olsun olmasın sonuçta her kadın farklı şekilde yaşar cinselliği.. evlenince illa birbirinizi, nelerden hoşlandığınızı keşfedip,yeniden tanıyacaksınız.. Önemli olan o zaman utanıp kaçmaması..
öpüşmeyi bilmemek ilginç hiç tv de mi izlememiş..bütün filmlerde öpüşme olur..canını acıtıyorsa söyle sana daha nazik olmasını..kimisi sert öpüşmeyi sever... bence bunun tecrübeyle pek ilgisi yok..
Aranızda ten uyumu olmayabilir mi?
Resmen ondan iğrenme moduna girmişsin? :44:
bu ne saçma bir konu Allah aşkına yaa
çoluk çocuğa lafmı yetiştiricem birde benim dünya kadar işim gücüm derdim var
ahh bu gençlik!!! 15 yaşında başlıyorlar sokak köşelerinde öpüşüp koklaşmaya
bak güzel kardeşim sen dile getiremiyorsun belkide ama senin canın belli ki,
sevişmek istiyor.. bir arayış içindesin ama yerin burası değil..
daha şimdiden bu kadar meraklı olma derim, ne bu azgınlık yaaa..........
Ben anlamadım aslında konuyu.
Soruma cevap vermediğin için tekrar soruyorum.
Senin derdin cinsellik aşamasındaki tatmin mi
Yoksa elini öperken, öpüşürken hissettiğin sıcaklık mı???
benim konuma da gelin yaaaaailla cinsellik konusumu acayımmmmmm