Bakir erkek tecrübesiz =(

kimsenin sana birşey yaptığı yok. bu ne kdr saçma bir kendini savunmadır allah aşkına. mutsuz bir ilişkiden çıktın, terkedildin, atlatmaya çalışıyorsun bu yüzden daha bir ay tanıdığın adamın kollarına atıyorsun kndini. saçmalama. burda biz neler gördük neler okuduk. yıllar süren ilşkilerden çıkıp aldatılsada acı da çekse uzun süre gerek yaşadığı ilşkiye gerekse ( ki en önemlisi ) kendisine olan saygıdan dolayı uzun süre hayatına kmseyi almayan arkadaslar var. senin gbi kimse kendini bir ay içinde başka bir adamın kollarına atıp birde sanki doğru birşeymiş gbi bu rezilliği burda paylaşıp ilan etmiyor. ayrılmak perişan olmak üzülmek demek senin bu yaptığın demek değil. ayrıca bir arkadasımızın yaptıgı yoruma cevap olarak demekki daha o kdr yakın olamadık gbi bir cevap yazmışsın. sen daha ne kdr yakın olmayı planlıyorsun şekerim. 1 ay tanıdıgın adamla öpüşüp, boynumu öpüyor haz alamıyorum kıvamına gelmişsin. sen şimdiden böyleysen önümüzde ay ne yaparsın merak ettim sana zerre kadar acımam da o adama yazık be

seni anlıyorum =/ bende nefret ediyorum o düşünceden.

ya senin yorumlarını okumuyorum. yazma boşuna ve çek git lütfen.

Evet bakiresin..sembolik bakire

Zar duruyorsa bakiredir canım,gerisi boş.. Bu konu uzun ömürlü değil...

Konu sahibi mutsuz olduğu bir ilişki içinde.. daha 1 ay olmuş,ayaklarının yere basmaması gereken zamanda mutsuz olması zaten her şeyi açıklıyor...

Adamı tecrübesizliğiyle yıpratmayın,incitmeyin güzellikle kendi yolunuza gidin derim.... hayırlısı..

zar sembolik birşey asıl bakirelik kişinin yaşama tarzı ilişkilerindeki seviye kendi düşüncem

Merhaba kızlar.. Ben de yeni üyeyim ve forumları tam kullanmayı beceremediğim için buraya yazmak zorunda hissettim kendimi. kendime ayrı bir konu açmama izin vermedi sistem çünkü.. Affınıza sığınıyorum sohbetinizi böldüğüm için ama kafam çok karışık ve gerginim.. Ben 24 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim var. İki gün önce yıldönümüzdü ve bana bir sürpriz hazırlamış. Otelde 4 günlük güzel bir uludağ turu. Gittik ve odada tabiiki birşeyler oldu fakat ben adet öncesi dönemdeydim yani az az kan geliyordu sürekli. O benim üzerimdeydi fakat herşey iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken oldu ve çok az kan geldi. Fakat bence zar yırtılmış olamaz çünkü ben acı hissetmedim ama yine de çok stres oldum acaba yırtıldı mı diye. İki taraf da çamaşırlıyken bir birleşme olabilir mi? Sonrasında pedime de kan geldi ama kahverengi regl kanımdı. O an gelense böyle çok az iki damla tırnak boyu kadardı. Ben sinirlendim ve eve geri döndüm. Çünkü ben tam anlamıyla cinselliği hep evlendiğimiz gün yaşıyacağımızı söyledim ona. O da çamaşırlar varken bişi olmaz olamaz o yüzden ben durmadım dedi.. Sizce olabilir mi? Tekrar sohbetinizi böldüğüm için özür diliyor ve yardımınızı bekliyorum..

bu soruları yapmadan önce düşünseniz sorun olmayacak aslında madem pişmanlık duyacaktın böyle şeylere neden girişirsiniz anlamıyorum ben gercekten ayrıca bu sorunun cevabını kımse veremez kımse senın vucudunun fızyolojısını bılmez

canım o adet kanın olabilir yada sürtünme yaşadıysanız ondan dolayı kan gelmiş olabilir.çamaşırlıyken birleşme mümkün değil.içini ferah tut tatlım zar yerinde.

Fayda sağlayacak yorumlarınız için teşekkür ederim. Konuyu da sürdürmeyelim isterseniz. Konumun içinde biri başka bir soru sormuş çünkü :)

belki kendini yeterince hazır hissetmiyorsun cnm nedersin?

beni bu kadar sert eleştirmeye hakkınız yok. Onlara git falan asıl sizin derdiniz ne. lütfen yorum yapmayın artık.

Buraya böyle bir konu açıyorsan eleştiriye açık olman gerekiyor.
Ama sanırım bunun için biraz daha büyümelisin çünkü sert eleştiriyle yol gösteren eleştirinin ayrımını yapamıyorsun.
Kimse sana kalkıp burada canım cicimli eleştiri yorum yazmaz böyle bir konuyla gelince.
Sende okuyorsun yazılanları zaten.
Ben sana diyorum ki biraz dur daha çok gençsin çabuk harcama bazı şeyleri.
Evlendiğin zaman eşinden memnun olmayan hep daha fazlasını isteyen biri haline gelebilirsin .
Ama tabi bu sana sert geliyor çünkü senin savunduğunun yaşadığının tersini söylüyoruz.
Üzgünüm ama konuyu açtın bize sordun ve kalkıp yorum yazma demen için çok geç benim yorumum çok hafif kalacak sırada gelecekler için.

kusura bakma çok kaba bir tabir olucak belki ama söylemeden geçemicem. adamın altına yatana kadar aklın nerdeydi şekerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…