Bakir erkek tecrübesiz =(

Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?

Ne güzel...
İlla ki yalan söyleyecek hali yok
Bedenini kirlerden korumuş bir erkekse daha ne istiyorsunuz
Bir erkek kendini denetleyecek kişi olmadığı halde kendini koruyorsa bundan uzak durmasının sebebi Allah korkusundan başka ne olabilir?
Allah korkusu olan insandan da zarar değil fayda görülür

merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?

ben pek inanmadım canım:) öpüşürken tecrübesiz demişssin onlar çok güzel rol yaparlar emin ol :)
en bakir erkek bile kadını hamile bırakmasını biliyor

ben ne istediğimden eminim.

evet emin değilsin senin için önemli olan cinsel tatminlikmi yoksa o elini öptüğünde heyecanlanıp sıcaklık hissetmenmi bunun kararını vermıs degılsın ilişki 1 aylık ve geldiğinz aşama gercekten düşündürücü ilişkinizde duyguların bir önemi olmadıgını görüyorum tatmin edici ve deneyimleri olsun gerisi önemli değil senin için ama bu cok bencilce bir davranış değil mi?

arkadaşlar neden hakaret ediyorsunuz. öz eleştiriden yoksun bir insan olduğumu nerden anladınız da bu kadar eleştiriye maruz kalıyorum ben. daha önce sormuş olduğum soruları başıma kalkıyorsunuz. Size ne? gerçekten size ne? mutsuz ilişkiden çıkmış olabilirim. terkedilmiş olabilirim. atlatmaya çabalıyor olabilirim. o kadarını anlabiliyor musunuz ? hayır. bana sadece o. demediğiniz kaldı. yapmayın bunu. Gerçekten yapmayın.

tabiki sadece deneyimi olsun gerisi önemli değil, demiyorum. her ikisini de isteyemez miyim. nerde problem?

öyle bir devirdeyiz ki 29 yaşında bir erkeğin bakir olmasına şaşırıyoruz, sana hak veriyorum bi adam da benim karşıma geçse 29 yaşındayım bakirim dese bende şaşırır altında bi sebeb ararım , şimdi söylenebilecek pek bir şey yok gerçi zamanla tanıyıp öğrenmekten başka...hani erkeklerin ergenlik dönemlerinde bu tarz konular merak edilip genelde deneyim yaşadıklarını duymuştum hepsini kapsamıyordur tabiki erkek arkadaşın belki gerçekten dini açıdan düşkündü veyahut o tarz konulara düşkünlüğü yok ihtiyaç duymadı bun u sen çözüceksin zamanla

teşekkür ederim canım.

birde birşey dikkatimi çekti adam dinine düşkün cinsellik yaşamadı diyorsun o kadar dinine düşkün olsa 1 ayda bu kadar yakınlaşmazdı sana belki de yalan söylüyor bilemiyorum

valla eleştirmeye hakkın yok. sembolik bakireysem (ki öyle olduğumu düşünmüyorum) sende empati kurmayı deneyip öyle cevap verebilirsin.

Emin ol empati kuruyorum ..ben sadece bir kişiyle birlikte olup , erkekler açısından namussuz oluyorum ya hani , benimle ciddi düşünülmüyor ya hani ..Ama sen geçmişteki tüm sevgililerinle yüzeysel şeyler yaşayıp bakire oluyorsun ..kendimi senin yerine koyduğumda kendimi bakire olarak görmüyorum.benim gözümde bakire değilsin kusura bakma ..

e şimdi kim sembolik bakir ay bakiree. offf ne oluyo kim kiminle birlikte olmuuşş :44:

Son düzenleme:
Bence birbirinize uygun değilsiniz ne hayata bakış açısından ne ten uyumu açısından. Birlikte birşeyler yapmaktan hoşlanmıyorsanız uzatmanın bir mantığı yok bana göre.

Bir de konuyla alakasız belki söyleyeceklerim ama dikkatimi çekti bu adam 29 yaşına kadar öpüşmeyi öğrenemeyecek kadar dindar bir bakış açısına sahipmiş cinsellik konusunda, şimdi ne değişmiş onun için de sizinle yakınlaşmaya karar vermiş? Bana sanki zevk almamanın nedeni ilk öpüştüğü kız olman değilmiş gibi geliyor, yani yapısı çekingen ve sana uygun değil belli ki.

tabiki sadece deneyimi olsun gerisi önemli değil, demiyorum. her ikisini de isteyemez miyim. nerde problem?

tabiki isteyebilirsin ama sonucta ama her zaman biri ağır basar bana sende cinsel tatminkarlık ten uyumu ağır basıyor gibi geliyor ama sen henüz bunun kararını vermiş degılsın hele ki senin tabirinle söylüyorum bakir bir adam sana şu aşamadan sonra mutluluk getirmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…