Kendini masturbasyona alistirmistir evlenince isin zor?S
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
Tam istediğin nedir ?
Tatmin olamıyorum demişsin . Adam üstüne mi saldırsın aklı belinin altında gezip seni tatmin mi etsin.
Sevgili döneminde tatmin olma durumuna bu kadar takarsan evlenince yaşayacağın cinselliğin zevki kalmaz.
bende bakireyim ama daha önce yüzeysel bir şekilde bi şeyler yaşadım. Tatmin olamıyorum.
bu sorum çok safça gelebilir ama sevdiğin adamın ilk sana dokunması,ilk seni hissetmesinden daha güzel ne olabilir ki?
yani deneyim mi olması lazım anlamadım ki sorunu?
Yüzeysel ? İşin aslında zor sen bilgili o acemi işi öğreteceksin tatmin olmak adına. Al karşına konuş bir kereden ne olacak :)))
ben kararsız kalıyorum. düşününce ilk kadını olacağım bu heyecan verici ama öpüşürken canımı acıtıyor, boynumdan öpüyor hissetmiyorum. Bunu ona söyleyemem ki =(
Erkek tecrübeyi bir dişiden kazandığına göre sıkıntı yok demektir.
Sevgiliyken tatmin olmak? Ne günlere kaldık yarabbim
canim bu durum zor aslinda....cunku herseyi yeni ogrenecek belki isteklerine cevap veremeyecek bur surecte....
sabrederim birlikte asariz dersen ne ala....yoksa cok zor cahiliyle ugrasmak...
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
doğru diyorsun canım. sen beni anlamışsın. hissetmiyorum adamı. doğru kelimeleri bulmam gerek sanırım.