Bakir erkek tecrübesiz =(

zar sembolik birşey asıl bakirelik kişinin yaşama tarzı ilişkilerindeki seviye kendi düşüncem

Yanlış mı anlaşıldım Ben o mantığı anlatmak istedim.. yüzeysel yaşadım zar duruyor sonuçta mantığı için.

Bence de bakirelik ruhtadır,kalptedir, zihindedir.. ilişkilerinde ve yaşadıklarında ki dürüstlüktedir...
bacak arası sembolik bile olamaz bana göre kimisinde hiç zar olmuyor sonuçta..

eleştiri var eleştiri var şimdi. sen bana dersen git o adamlara falan hoş olmaz tabi. zaten öyle eleştiri de olmasın lütfen. neresi yapıcı ki. yine de teşekkür ederim.

allah allah ya konu sahibinin belli ki bi derdi var ve bunu paylaşmış, konuyla gayet de ilgili olduğu için daha önce cinsel birliktelik yaşamadığını yazmış.
Yani okuduğum bazı şeyler karşısında şok oldum.
Yok sen öpüşmüşsün koklaşmışsın bakire değilsin aslında bilmem ne.
Kız zaten elime erkek eli değmedi demiyor ki,öyle bir derdi yok ayrıca kimseye de sormuyor ben size göre bakire sayılır mıyım diye.
Yani yardım isteyen birine böyle bir yaklaşım olmamalıydı.
Kadınların birbirine karşı acımasızlıkları çok ürkütücü gerçekten.

Burdaki yorumları okurken cok şaşırdım. Kocam 21 yaşında iken tanışmıştık. Kendimizi yıllarca firenlememiz tuafmi? Gerdek gecesinde zaten belli oluyor kimin tecrübeli, kimin olmadıgı. Ben gurur duyuyorum valla

Erkek kardeşim tip okuyor. Cok kız cimcikledi ama o aşamada firenliyor. Ablam gilin normal demesine rağmen o nasıl karım temiz kalmaliysa, bende öyle kalçam diyor. Ama öpücüğünü söyledi...

ben bakireyim dedim ama yüzeysel seviştim dedim ya. ben orada ne derece ileri gittiğimi anlatmak istemiştim. vaay ben en birinci bakireyimm demedim kızlar =)

Kimse canım cicimli yorum yapmak zorunda değil fakat eleştirinin dozunu ayarlamak zorunda.
Eleştirmekle aşağılamayı ayırt etmek lazım.

Bir konu daha kk'nin tozlu raflarına kalkarken topiğin inceleneceğini de belirtmekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…