Adam yapsa suç yapmasa suç anacım
Demekki dini inancı buyuk belki istemedi olabilir ama tabi başka şeylerde olabilir. Size yaklaşımı nasıl peki o yönde ?
valla bende şaşırdımama açıklaması şuydu; erkekler kadınlardan bekaret beklerken neden kadınlar aynı şeyi istemesin ki. Diyerekten evleneceği kadına sadık kalmak istediğini söyledi. Dine düşkün bir adam. Dini açıdan düşününce gayet mantıklı. Ama bilemedim =/ öpüşürken falan baya tevrübesiz olduğu anlaşılıyor.
bu devirde bakir erkek!
sen onun bakir olduğundan memnun değilsin sanırım.. pek birbirinizin dengi değilsiniz diye düşünüyorumm
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
bende bakireyim ama daha önce yüzeysel bir şekilde bi şeyler yaşadım. Tatmin olamıyorum.
Tam istediğin nedir ?
Tatmin olamıyorum demişsin . Adam üstüne mi saldırsın aklı belinin altında gezip seni tatmin mi etsin.
Sevgili döneminde tatmin olma durumuna bu kadar takarsan evlenince yaşayacağın cinselliğin zevki kalmaz.
bende bakireyim ama daha önce yüzeysel bir şekilde bi şeyler yaşadım. Tatmin olamıyorum.
canim bu durum zor aslinda....cunku herseyi yeni ogrenecek belki isteklerine cevap veremeyecek bur surecte....valla bende şaşırdımama açıklaması şuydu; erkekler kadınlardan bekaret beklerken neden kadınlar aynı şeyi istemesin ki. Diyerekten evleneceği kadına sadık kalmak istediğini söyledi. Dine düşkün bir adam. Dini açıdan düşününce gayet mantıklı. Ama bilemedim =/ öpüşürken falan baya tevrübesiz olduğu anlaşılıyor.