Bakir erkek tecrübesiz =(

RulinJen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
96
0
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?

bu devirde bakir erkektemi varmışşş düşündürücü:26:

Adam yapsa suç yapmasa suç anacım
Demekki dini inancı buyuk belki istemedi olabilir ama tabi başka şeylerde olabilir. Size yaklaşımı nasıl peki o yönde ?

valla bende şaşırdım ama açıklaması şuydu; erkekler kadınlardan bekaret beklerken neden kadınlar aynı şeyi istemesin ki. Diyerekten evleneceği kadına sadık kalmak istediğini söyledi. Dine düşkün bir adam. Dini açıdan düşününce gayet mantıklı. Ama bilemedim =/ öpüşürken falan baya tevrübesiz olduğu anlaşılıyor.

bu devirde bakir erkek!
sen onun bakir olduğundan memnun değilsin sanırım.. pek birbirinizin dengi değilsiniz diye düşünüyorumm

Adam yapsa suç yapmasa suç anacım
Demekki dini inancı buyuk belki istemedi olabilir ama tabi başka şeylerde olabilir. Size yaklaşımı nasıl peki o yönde ?

şöyle söyliyim :) biraz utandım :) ben elini götürmeden belime falan dokunmuyor. Hani dokunsa da dokunmasını bilmiyor =/ Ne bileyim. Ama çok kibar bu konuda. Niyeti bozuk erkeklerden dolayı bu halini baya yadırgıyorum.

Şimdi yakınlaşma anlarında tecrübeli olsa ama bakir olsa tamam düşündürücü olabilir ama komple herşeyde acemiyse bence dini yönden düşündüğü için yapmamış ona doğru gelmemiş olabilir, öyle bi erkek bulmakta zor bu devirde. inşallah sen bulmuşssundur diyelim o zaman

bu devirde bakir erkek!
sen onun bakir olduğundan memnun değilsin sanırım.. pek birbirinizin dengi değilsiniz diye düşünüyorumm

bende bakireyim ama daha önce yüzeysel bir şekilde bi şeyler yaşadım. Tatmin olamıyorum.

Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?

olabilir ne var ki bunda ,ayrıca gayet de mantıklı; evlenirken kadın illa bakire olacak ama erkekte böyle bir durum olmaz diye beynimize kazınmış.Sizincinsellik deneyiminiz yoksa da zaten içgüdü diye bişey var ,korkmayın.

Tam istediğin nedir ?
Tatmin olamıyorum demişsin . Adam üstüne mi saldırsın aklı belinin altında gezip seni tatmin mi etsin.
Sevgili döneminde tatmin olma durumuna bu kadar takarsan evlenince yaşayacağın cinselliğin zevki kalmaz.

dine düşkünse öpüşmemeside lazımm oda zina sonuçtaaa

çok yaşa emii beni güldürdün.

bence adamın bakirliğinden çokk sen daha başka şeyler yaşamak ,istediğin içinn takıosun kafayıı

bu devirde 29 yaşında bakir kalmış bir erkek :)

iyiymiş o zaman.

erkekler hep bunu aramıyor mu kızlarda,şimdi de tam tersi işte ne güzel.

Bir erkek tecrübeli olsun ya da olmasın sevdiğini incitmek istemiyorsa incitmez. Bunun bakirlikle alakası yok. İçgüdü diye bir şey var, Haydar Dümen amcamın deyimiyle su akar yolunu bulur.

canim bu durum zor aslinda....cunku herseyi yeni ogrenecek belki isteklerine cevap veremeyecek bur surecte....
sabrederim birlikte asariz dersen ne ala....yoksa cok zor cahiliyle ugrasmak...

Sen erkek arkadaşınla tam bişeyler yaşamadan tatmin etsin istiyorsun:44:
Ama adam bakirmiş
Demekki istemedi, istemek zorunda mı?
Öpüşürken acemi filan demişsiniz
O sizin daha önce yaşamış olduklarınızı biliyor mu? Dini bütünse kabul etmez sanki
Bence olmaz sizin işiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…