kadınlar boyle bi platformda bunu soramaz mı illa cok azgın olunca erkek mi olunması gerekiyor yaHiç utanmıyon demi koca adam burda bizle maytap geçmeye azgın teke seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlar boyle bi platformda bunu soramaz mı illa cok azgın olunca erkek mi olunması gerekiyor yaHiç utanmıyon demi koca adam burda bizle maytap geçmeye azgın teke seni
kadınlar boyle bi platformda bunu soramaz mı illa cok azgın olunca daHiç utanmıyon demi koca adam burda bizle maytap geçmeye azgın teke seni
habahabahab tesekkurler. hamile kalma ihtimalim düşük ve korunmanın onemini biliyorum yine de tesekkur ederimHerkesin ahlak anlayışıyla alakalı. Bak burda bi ton evlenmeden önceki ilişkileri yüzünden ne yapacağım, evleneceğim kişiye söyleyeyim mi, aileme söylemekle tehdit ediyor minvalinde konular var. Hatta bir derdim var kısmına gir bak orda hala bunlarla alakalı aktif konular var. Bu tip bi sıkıntı yaşayacağın bi çevren yoksa, ailen bekareti altın değerinde görmüyosa, yarın kendi utanacağın, pişman olacağın bi konums düşmeyeceksen problem yok yaşa hayatını. Ama korunmayı unutma diğer 3 kere adet oldum ama şu belirtim var hamile miyim, kan testi verdim negatif çıktı ynslışlık var mıdır tipi sorularla gelme bize
Aynen böyle anladım. Bu yorumu okuyunca demek ki bende hiç bir şey anlamamışım.ayy arkadas yaaa.. sevişmek diyince ben ne bilim tüm farzlar yerine getirliyor sandım bakireliği de hani sevişmişler sonradan bunu yüzüme vurur mu gibi anladım. gercekten hiçbir sey anlamamışım
Bakire olmayışın ansızın sevgilinden ayrılıp bekaret önemseyen bir adamla bir yola girmeye çalışırsan canını sıkar. Yoksa normalde bence önemli bir konu değil.sevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Bir bitmediniz be, yeni üye buradan bilgi toplamaya çalışacağınıza bir bilimsel makale okusanız, tıbbi bir dergi karıştırsanız belki cahilliğiniz bir tık azalır Mahmut abi.sevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
sevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Bu konuyu erkek arkadaşınla konuş eğer oda seninle aynı fikirdeyse güveniyorsan ilerde de hayatında olacağından eminsen yaşamalısınız bencesevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Bakirelik sadece kan mı her şeyi yapıp bakireyim demek bana saçma geliyor. Daha fazlasını istiyorsanız sevgilinize söyleyin buradan biz ne yapabiliriz kisevgilimle 2.5 yıldır ilişkimiz var sevişiyoruz ama ben daha fazlasını istiyorum acaba yani azdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum bilmiyorum ama gercekten bilmiyorum. ileri zaman durumuna girmeyecegşm cunku yarın ne olacagi belli degil biliyorum ama ailelerimiz biliyor birbirimizi. okulumun bitmesini bekliyoruz. acaba bakirelik bana cok sorun olur mu kendisi sorun etmez biliyorum evlenmeden sevistim diye kucuk gormez hatta ben sevisirken bazen bu düşüncemi soyledigimde yapmıyor bile o anın seyiyle soylemisimdir diye ama ben normal durup dururken dusunuyorum bana bi sorun cıksrtır mı bakire olmayışım?
Evet, azmışsınız Allah tamamına erdirsinazdıgım icin mi daha fazlasını istiyorum
Yeni üyesin ve bütün cinsel konuları gece gece horlatıyorsun. Hayırdır??Bu konuyu erkek arkadaşınla konuş eğer oda seninle aynı fikirdeyse güveniyorsan ilerde de hayatında olacağından eminsen yaşamalısınız bence
Kadın olunca çok azgın olmuyorsun işte çok istekli oluyorsun.kadınlar boyle bi platformda bunu soramaz mı illa cok azgın olunca erkek mi olunması gerekiyor ya