Evet bakiresin..sembolik bakire
valla eleştirmeye hakkın yok. sembolik bakireysem (ki öyle olduğumu düşünmüyorum) sende empati kurmayı deneyip öyle cevap verebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bakiresin..sembolik bakire
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
ben ne istediğimden eminim.
evet emin değilsin senin için önemli olan cinsel tatminlikmi yoksa o elini öptüğünde heyecanlanıp sıcaklık hissetmenmi bunun kararını vermıs degılsın ilişki 1 aylık ve geldiğinz aşama gercekten düşündürücü ilişkinizde duyguların bir önemi olmadıgını görüyorum tatmin edici ve deneyimleri olsun gerisi önemli değil senin için ama bu cok bencilce bir davranış değil mi?
ayy vallahi anladın canım teşekkür ederim:) seviyorum ve önemsiyorum çünkü. ama heyecan yok. bırakayım zamana.
Ne güzel...
İlla ki yalan söyleyecek hali yok
Bedenini kirlerden korumuş bir erkekse daha ne istiyorsunuz
Bir erkek kendini denetleyecek kişi olmadığı halde kendini koruyorsa bundan uzak durmasının sebebi Allah korkusundan başka ne olabilir?
Allah korkusu olan insandan da zarar değil fayda görülür
Merhaba arkadaşlar sevgilim 29 yaşında ve bakir. Bu beni düşündürüyor :/ siz ne düşünüyorsunuz?
valla eleştirmeye hakkın yok. sembolik bakireysem (ki öyle olduğumu düşünmüyorum) sende empati kurmayı deneyip öyle cevap verebilirsin.
tabiki sadece deneyimi olsun gerisi önemli değil, demiyorum. her ikisini de isteyemez miyim. nerde problem?
e şimdi kim sembolik bakir ay bakiree. offf ne oluyo kim kiminle birlikte olmuuşş :44:
birde birşey dikkatimi çekti adam dinine düşkün cinsellik yaşamadı diyorsun o kadar dinine düşkün olsa 1 ayda bu kadar yakınlaşmazdı sana belki de yalan söylüyor bilemiyorum
Benim kocamda bakırdi. Mis gibi, taze taze!