• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakın voly de çeyize başladı:)))))

Canım öncelikle yeniyıl hediyelerin çok tatlıymış tepsiler şahane:) Benim içinse daha çok erken henüz paylaşabileceğim dişe dokunur bişeylerim yok yemek takımını alayım da öyle başlayayım diyorum bakalım:)

öyle öyle başlıyo canım merak etme bi şey. bi daha, aa hadi bunu da alayım derken bi bakmışsın yığın oluyo. ben hiçbir şey almamıştım işim olmaz aamaan diye,şimdi kendimi durduramıyorum:9: gerçi evlilik fikri bu yıl oluştu ben de ondan olabilir:26: tepsilerime bayıldım ben de çok düşüncelilerdir ve erkek alan öğrenciler bir de:1:

Çok düşünceli öğrencilerin varmış canım:16: şanslısın güle güle kullan...

çok inceler çok tatlılar çok şanslıyım o konu da maşallah. ben de her boydan öğrenci var ondan biraz da 10 yaşından 50 yaşına kadar çookkk:1:

tekzen çamaşır deterjan kutum:16:

$001.jpg

canım çeyizin çok güzel :nazar::nazar::nazar:bayıldım sağlıkla kullanırsın inş
ayıcıklı nevresimden bende alacağım indirime girer diye beklıyorum ama kadın kaldırabılırler dedi
cok şirinler güzel seçim yapmışsın canım

foto koymada sıkıntı yaşıyorsan fotoların url sini al ilk sayfana dön sırayla bu yazdıgımız yerin foto kısmıne url yı kopyala kutucukda ki tiki kaldır
tamamdır :46:

canım çeyizin çok güzel :nazar::nazar::nazar:bayıldım sağlıkla kullanırsın inş
ayıcıklı nevresimden bende alacağım indirime girer diye beklıyorum ama kadın kaldırabılırler dedi
cok şirinler güzel seçim yapmışsın canım

foto koymada sıkıntı yaşıyorsan fotoların url sini al ilk sayfana dön sırayla bu yazdıgımız yerin foto kısmıne url yı kopyala kutucukda ki tiki kaldır
tamamdır :46:

evet yaa çok sıkıntıdaydım anlamıyorum şu işleri çok çok sağol acaib yardımcı oldun:16::16::16::54:
bu arada indirimde bilgin olsun takım yüzde 25 yastıklarla nevresimi aldım çarşafları yaptırcam saten pamuktan sadece bunları alcam bundan sonra çarşaf saten pamuk çok güzel oluyo yatarken:1:

evet yaa çok sıkıntıdaydım anlamıyorum şu işleri çok çok sağol acaib yardımcı oldun:16::16::16::54:
bu arada indirimde bilgin olsun takım yüzde 25 yastıklarla nevresimi aldım çarşafları yaptırcam saten pamuktan sadece bunları alcam bundan sonra çarşaf saten pamuk çok güzel oluyo yatarken:1:

indirimde mi ay çok sağol canım iyi ki haber verdin:7: ben çarşaflarını almıyorum zaten çok pahalı oluyor tek renk çarşaf lastikli fln alırım diye almadım daha o yüzden
en yakın zamanda gidiyim ben ayıcıklı nevresımlerimi almaya içimde kalmıştı
ikisi ne kadara geldi canım sana yastıklarıda çok hoşuma gitmişti benim
bu arada benim ismim Ekin
Ankaradayım sen nerdesin

indirimde mi ay çok sağol canım iyi ki haber verdin:7: ben çarşaflarını almıyorum zaten çok pahalı oluyor tek renk çarşaf lastikli fln alırım diye almadım daha o yüzden
Ankaradayım sen nerdesin[/QU
45 ilk fiyatı galiba 30 falandı nevresim 20 den ya da 15 den de yastık indirime girmiş başka şeyler de aldım net değil fiyatı aklımda.nevresim 45 den inmiş ama o kesin. bir de az sonra paylaşcam onlarda yüzde elli indirim vardı. ben aslen ankaralıyım herkes orda ama ben bursadayım iş nedeniyle :14: ankaranın neresindesin yasemin ben de memnun oldum çok :))

Ankaradayım sen nerdesin
45 ilk fiyatı galiba 30 falandı nevresim 20 den ya da 15 den de yastık indirime girmiş başka şeyler de aldım net değil fiyatı aklımda.nevresim 45 den inmiş ama o kesin. bir de az sonra paylaşcam onlarda yüzde elli indirim vardı. ben aslen ankaralıyım herkes orda ama ben bursadayım iş nedeniyle :14: ankaranın neresindesin yasemin ben de memnun oldum çok :))

ay memleketli çıktık ne güzel çok sevindim bizde aslen Ankaralıyız
kurtuluş cebeci tarafındayız biliyorsundur belki
yakın zamanda benim ilk iş engilish home gidip bunları kapmak olacak :51::51:

Son düzenleme:
ay memleketli çıktık ne güzel çok sevindim bizde aslen Ankaralıyız
kurtuluş cebeci tarafındayız biliyorsundur belki
yakın zamanda benim ilk iş engilish home gidip bunları kapmak olacak :51::51:

eveeet biliyorum bilmem mi git git bitmeden hemen memleketlim:16: en güzelleri senin olsun canım:16:

Back