Gevezenın ceyızleri

beğenmene sevindim canım , bu arada kendine hakim olabildiğin için süpersin :) umarım bende senin gibi kendimi durdurmayı başarırım :) hem param boşa gitmesin istiyorum, kullanmayacağım şeyler almıyım istiyorum hemde gerçekten evde eşyalar üstüme üstüme gelmesin ferah olsun istiyorum. annelerin aldığı şeyler pek benim evkime uygun değill, ama onları kırmamak için mecbur onlarıda alıcam hal böyle olunca alışverişi abartmamam lazım..ben birde ikizler burcuyum o kadar kararsızım ki karar veremeyince hadi bunu da alayım şunu da alayım diyorum... yandım yani...

Kararsızlık zor gerçekten, umarım hakim olabiliyorumdur ama gerçekten kalabalık evleri sevmiyorum. Çünkü zorluğunu şuan yaşıyorum annem en büyük çocuk olup evlenince çeyizlik porselen vs. herşey çok çok alınmış, vitrinde duran parçalar ayrı, mutfakta olanlar ayrı, bir de ev bu eksiği hiç bitmiyor zamanla ne oluyor yığılma, mobilya konusunda da aynı büyük hantal, oymalı, girintisi çıkntısı olan şeyler, şimdi evde bir temizlik yapsam onu buraya çek altını sil, sandelyelerin oyması, bacağı, konsolun oyuntusunu, girintisi, sil süpür derken bir bakmışım akşam olmuş ve ben pert durumdayım.. :ssz:

Son düzenleme:
Kararsızlık zor gerçekten, umarım hakim olabiliyorumdur ama gerçekten kalabalık evleri sevmiyorum. Çünkü zorluğunu şuan yaşıyorum annem en büyük çocuk olup evlenince çeyizlik porselen vs. herşey çok çok alınmış, vitrinde duran parçalar ayrı, mutfakta olanlar ayrı, bir de ev bu eksiği hiç bitmiyor zamanla ne oluyor yığılma, mobilya konusunda da aynı büyük hantal, oymalı, girintisi çıkntısı olan şeyler, şimdi evde bir temizlik yapsam onu buraya çek altını sil, sandelyelerin oyması, bacağı, konsolun oyuntusunu, girintisi, sil süpür derken bir bakmışım akşam olmuş ve ben pert durumdayım.. :ssz:

benim de gözümü en çok korkutanlardan biri temizliği bunca eşyanın zaten :)

markafoniden taze taze az önce aldıklarım :) umarım zarar görmeden gelirler..

$gðlen yüz.webp$saklamaaa.webp$termos.webp

benim de gözümü en çok korkutanlardan biri temizliği bunca eşyanın zaten :)

Valla ben zorluğunu yaşıyorum canım açık ve net, çok zor.. Hele ki çalışınca, bir haftasonun oluyor ve bir günün sadece temizliğe gidebiliyor, e kendine ne zaman vakit ayıracaksın? Bir de haftanın 6 günü çalıştığını düşün, tek günün kalıyor geriye, ya evinle ilgileniceksin ya eşin ve kendinle. :ssz:

oturma odasına haftasonu aldıklarımız :)) köşe koltuğumun üzerine güzel renkli kırlentler almak istiyorum....
sandalyelerimiz de mutfak için...hepsi ikeadan

$ikea koltuk.webp$POANG.webp$sandalye.webp

köşe takımını daha pastel tonlarda istiyordum ancak onlar malesef bütçemizi aşıyordu. bu nedenle bu köşe takmıını kırlentlerle renklendirmek güzel bir tarz yakalamak istiyorum. önerileriniz varsa açığım, ona görede odaya dekoratif objeler almayı planlıyorum.

yine yeni yeniden çeyizlerim :)) aklıma geldikçe ekliyorum, daha sonra hepsini kategori haline getirip eksiklerimi görmek istiyorum ama bakalım..
şuan çok karışıklar..

$biev.webp$tupper sürahi.webp$tirbüþon.webp$romans bardak.webp$pembe inek.webp$paþabahçe servis.webp$mutfak makasý.webp$inek karaf.webp$doða su.webp$tweety sürahi.webp

Canım çok cici aldıklarınnn.Mutlulukla kullan inşaAllahhh:16:

yine yeni yeniden çeyizlerim :)) aklıma geldikçe ekliyorum, daha sonra hepsini kategori haline getirip eksiklerimi görmek istiyorum ama bakalım..
şuan çok karışıklar..

Eki Görüntüle 953924 Eki Görüntüle 953933 Eki Görüntüle 953932 Eki Görüntüle 953931 Eki Görüntüle 953930 Eki Görüntüle 953928 Eki Görüntüle 953927 Eki Görüntüle 953926 Eki Görüntüle 953925 Eki Görüntüle 953934

canım sürekli güzel şeyler ekliyorsun aldıklarını güle güle kullan:)

Back
X