- 3 Ekim 2010
- 11.496
- 3.798
- 448
- Konu Sahibi geveze1984
beğenmene sevindim canım , bu arada kendine hakim olabildiğin için süpersin :) umarım bende senin gibi kendimi durdurmayı başarırım :) hem param boşa gitmesin istiyorum, kullanmayacağım şeyler almıyım istiyorum hemde gerçekten evde eşyalar üstüme üstüme gelmesin ferah olsun istiyorum. annelerin aldığı şeyler pek benim evkime uygun değill, ama onları kırmamak için mecbur onlarıda alıcam hal böyle olunca alışverişi abartmamam lazım..ben birde ikizler burcuyum o kadar kararsızım ki karar veremeyince hadi bunu da alayım şunu da alayım diyorum... yandım yani...
Kararsızlık zor gerçekten, umarım hakim olabiliyorumdur ama gerçekten kalabalık evleri sevmiyorum. Çünkü zorluğunu şuan yaşıyorum annem en büyük çocuk olup evlenince çeyizlik porselen vs. herşey çok çok alınmış, vitrinde duran parçalar ayrı, mutfakta olanlar ayrı, bir de ev bu eksiği hiç bitmiyor zamanla ne oluyor yığılma, mobilya konusunda da aynı büyük hantal, oymalı, girintisi çıkntısı olan şeyler, şimdi evde bir temizlik yapsam onu buraya çek altını sil, sandelyelerin oyması, bacağı, konsolun oyuntusunu, girintisi, sil süpür derken bir bakmışım akşam olmuş ve ben pert durumdayım..

Son düzenleme: