Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet doğru tahmin :) porlandı çok seviyorum ya, ama malesef pahalı ocağıma incir ağacı dikti.
Kelebekler vadisinin yemek takımını 12 ye tamamladım, kaya & maya'yı da 6 kişilik kahvaltı / pasta takımı yaptım. başka bir kahvaltı takımı almadım çünkü kelebeğin o kadar çok ürününü aldım ki onun içinden kahvaltı seti de çıkar :)
Evet doğru tahmin :) porlandı çok seviyorum ya, ama malesef pahalı ocağıma incir ağacı dikti.
Kelebekler vadisinin yemek takımını 12 ye tamamladım, kaya & maya'yı da 6 kişilik kahvaltı / pasta takımı yaptım. başka bir kahvaltı takımı almadım çünkü kelebeğin o kadar çok ürününü aldım ki onun içinden kahvaltı seti de çıkar :)
Bende white diamond misafir yemek takımını, marine kahvaltı takımını ve aksesuarlarını, pötikare günlük yemek takımını aldım kaya maya dan da salata ve makarna tabaklarım tepsim filan var şimdilik onu da 2 yada 6 kişilik kahvaltı takımına tamamlamayı düşünüyorum indirimleri buldukca tabi diğer türlü çok pahalı