çeyizimde çeyizimmm :)<3

servis takımımın fotosunu gördümmm paylaşmışlarr yenidenn bende siznle paylaşm dedim çok seviyorum takımımı ve farklı modellerde var arkadaşlar birde pembiş takım yaptırmak istyorum:KK16:
ve aldığım yer gerçkten gelen masa örtüleri peçeteleri falan çok kaliteliydi

adres : facede var birtek bakmak isteyen arakdaşlarıma

Gözde'ce ( Şal&Takı) Tasarıma dair herşey

Eklentiler

• $1380175_502536436508330_1471693436_n.jpg
    $1380175_502536436508330_1471693436_n.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 104
servis takımımın fotosunu gördümmm paylaşmışlarr yenidenn bende siznle paylaşm dedim çok seviyorum takımımı ve farklı modellerde var arkadaşlar birde pembiş takım yaptırmak istyorum:KK16:
ve aldığım yer gerçkten gelen masa örtüleri peçeteleri falan çok kaliteliydi

adres : facede var birtek bakmak isteyen arakdaşlarıma

Gözde'ce ( Şal&Takı) Tasarıma dair herşey

çok tatlı güzel günlerde kullann:)

benim olmazzzsaaa olmazdııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
aşkıma çok cici sofralar kurcammm kalplii renkliii gözüme kestirdim o kadar çok şey varki
Çok güzel çok begendim cnm :nazar:

sevdiğimmmminnnnnnnnn aldıklarııııııııııııııııııııı:KK16:

vee geldiiiiiiiiiiiiii

çok mutluyummm :KK19:

FİNCANLAR KARACADAN
TAVA PAPİLLA ROMANTİK TAVA
İSTEYENLERE :KK66:

Eklentiler

• $5-800x800.jpg
    $5-800x800.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $indir.jpg
    $indir.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
sevdiğimmmminnnnnnnnn aldıklarııııııııııııııııııııı:KK16:

vee geldiiiiiiiiiiiiii

çok mutluyummm :KK19:

FİNCANLAR KARACADAN
TAVA PAPİLLA ROMANTİK TAVA
İSTEYENLERE :KK66:

Fincanlarına bayıldımmmm çok güzel çok ciciler :KK31: Nasıl kıyıcaz bunları kullanmaya bilmiyorum :KK31:

Güle güle kullan tatlımm :21: :KK16:

Fincanlarına bayıldımmmm çok güzel çok ciciler :KK31: Nasıl kıyıcaz bunları kullanmaya bilmiyorum :KK31:

Güle güle kullan tatlımm :21: :KK16:

Çok teşekkür ederimm canımmm aynen valla bende çok bayıldımmm nasıl kullancazzz:KK31: ya kırılırsa:KK43: en iyisi diğer takımı kullanmak:KK15:

Çok teşekkür ederimm canımmm aynen valla bende çok bayıldımmm nasıl kullancazzz:KK31: ya kırılırsa:KK43: en iyisi diğer takımı kullanmak:KK15:

Valla ben misafire kullanmaya pek kıyamam bunları :KK9: En iyisi evlendiğinjde Kocişinle kullan :KK9: :KK16:

Valla ben misafire kullanmaya pek kıyamam bunları :KK9: En iyisi evlendiğinjde Kocişinle kullan :KK9: :KK16:

en iyisi dimi canım:KK9: bu sırada ayakkabı sorununa cevap yazdım umarım işine yarar:KK16:

pek güzeller özendim valla ceyiz alasım geldi :)

çok teşekkr ederim canım başla almaya :KK16: yanlız bir başladınmı gözün dk başı bişeye takılıyo:KK9:

en iyisi dimi canım:KK9: bu sırada ayakkabı sorununa cevap yazdım umarım işine yarar:KK16:

Gördüm tatlım yazını çok teşekkür ederim bende cevapladım :KK16:
Foruma yeni yeni alışıyorum diyebilirim meğersem ben senin çeyizine cevaplar yazmışım ama yeni farkediyorum üyeleri isimlerini falan :26: Arkideşim olarak ekleyebilir miyim seni :KK31:

Gördüm tatlım yazını çok teşekkür ederim bende cevapladım :KK16:
Foruma yeni yeni alışıyorum diyebilirim meğersem ben senin çeyizine cevaplar yazmışım ama yeni farkediyorum üyeleri isimlerini falan :26: Arkideşim olarak ekleyebilir miyim seni :KK31:

alışırsın canım yakında:KK16: sohbet topimiz var orayada beklerim muhabet için
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686394
:KK16:tabiki ekleyebilirsinnnnnnnnnnnnn

hay maşallah maşallah nazar değmez inşallah :) kız naptın sen ne güzel şeyler almışsın öyle hepsi birbirinden güzel özenle seçilmiş belli canım aldıklarının çoğu bendede olan şeyler aşağı yukarı aynı çeyizimiz modeller farklı sadece sende benim gibi çok özeniyorsun evlilik setini karaca home tuğçe modeli galiba bende beğendim ama saten olduğu için vazgeçtim taçtan aldım pamuk saten içinde pike ve havlu takımıda var bende hem yatak örtüsü olarak hemde düğünden sonra yatağıma sermek için özel istedim bunun olmasını neyse çok konuştum tekrardan hayırlı olsun tatlım güle güle kullan her birini

çok teşekkr ederim canım başla almaya :KK16: yanlız bir başladınmı gözün dk başı bişeye takılıyo:KK9:

bnm tabaktı tenceriydi almştım karacadan bikaçta nevresimle tülbent çetik falan var o kadar :) bi evlilk yoluna girelim hayırlısyla bende

kesin cicili bicili bissürü şey alcam oyuncak ev gbi bişy olcak :))

bnm tabaktı tenceriydi almştım karacadan bikaçta nevresimle tülbent çetik falan var o kadar :) bi evlilk yoluna girelim hayırlısyla bende

kesin cicili bicili bissürü şey alcam oyuncak ev gbi bişy olcak :))

süsler püsler kalmış desene:KK16: bende aşk yuvasıı yapcmmmmmm kalplerrr kelebeklerrr renklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16:
inşallah gönlüne göre olur herşey evllilk ufukta görünyomuu:KK31:

hepsi çok güzel canım güle güle kullan nehir kaşıklardan almalıyım bende çok şirinler:nazar:

X