• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakın voly de çeyize başladı:)))))

canım havluların çok güzel bende madam coco indirimiyle aldım havlu hatta bazıları çok benziyor el havlularıda aldım misafir için :) migrostaki makarna tabaklarını gördüm bende pizza tabağınmı görmedim yalnız onun linki felan varmıydı yada neyin içinde ben pizza tabaklarını istiyorum çok güzeller

canım havluların çok güzel bende madam coco indirimiyle aldım havlu hatta bazıları çok benziyor el havlularıda aldım misafir için :) migrostaki makarna tabaklarını gördüm bende pizza tabağınmı görmedim yalnız onun linki felan varmıydı yada neyin içinde ben pizza tabaklarını istiyorum çok güzeller

güle güle güzel günlerde kullan canım :) ithal porselen pizza tabağı diye arat canım RH 41007 KODU servis malzemeleri diğer tabak kategorisinden bak

umarım siparişimde sorun çıkarmazlar:20: $MomsKitchenOklavaAski_2197_1.webp

$image.webp

$fotoğraf (17).webp

renkleri biraz sıkıntılı çıkmış ama ben onları çok sevdim :75:

yeni eklediklerinde birbirinden güzel canım mutlulukla huzurla kullan inş :16::16::16:

yeni çeyizlerin çok güzel canım özellikle askın çok orjinal güle güle kullan

yeni çeyizlerin çok güzel canım özellikle askın çok orjinal güle güle kullan

ben de çok sevdim çok teşekkürler ayşegülcüm. senin cicilerin de çok güzel bıçak standından almayı düşünüyorum ben de acaba korkmaz mı yoksa seninkinden mi karar veremiyorum napsam ki?

ben de çok sevdim çok teşekkürler ayşegülcüm. senin cicilerin de çok güzel bıçak standından almayı düşünüyorum ben de acaba korkmaz mı yoksa seninkinden mi karar veremiyorum napsam ki?

canım ikisinide yakından görme ihtimalin varsa incele öyle al. benim indirim çekim vardı o yüzden çok uyguna geliyor diye araştırmadan direk aldım.

bu arada öğrencilerinin aldığı hediyelerde çok şeker güle güle kullan canım

çok teşekkür ederim cidcitcim seninkileri ne zaman görüyoruz :) paylaş artık insan daha çok hevesleniyor.:9:

Canım öncelikle yeniyıl hediyelerin çok tatlıymış tepsiler şahane:) Benim içinse daha çok erken henüz paylaşabileceğim dişe dokunur bişeylerim yok yemek takımını alayım da öyle başlayayım diyorum bakalım:)

Back
X