• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZeynepEkrem'in Çeyizleri :)

Merhaba Zeynepcim

Öncelikle hoşgeldin aramıza ve güzellerini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :16:

çok ciciler... emeshome.com dediğin site bu forumdan bir üyenin açmış olduğu bir site :31: Güvenilir biridir bende alışveriş yaptım kendisinden... Aldığın tepsinin farklı bir rengi bende de var... Söz tepsisi olarak çok tatlı olur :16:

Yeni cicilerini en kısa sürede bekliyoruz :54:

Canım hoşbuldum çok teşekkür ederim.
aa öyle mi çok şaşırdım şimdi ne güzel bende ilk tereddüt etmiştim ama şuan oranın bağımlısı oldum resmen sürekli ordan bişeyler alıyorum şu sıralar :( tutamıyorum çeyiz konusunda kendimi :( ne olcak boyle bilmiyorum sizde de durum boyle mi :(

çok güzellermiş..bayıldım

çok teşkkürler canım

canım tüm eşyalarını mutlu güzel günlerde kullan inşallah :)

amin inşaallah canım çok teşşekkür ederim

Topikler açılmış çeyizler serilmiş aman da aman :16:

Hayırlı olsun zeynebim, mutlu günlerde kullan hepsini :16:

ay canım benim ya çok sagol çok teşekkür ederimmmmmmm :69:

Canım çok zevkli bi çeyizin var maşallah Güle güle kullan ama rica etsem aldıklarının fiyatını da yazıversen:26:

canım çok teşekkür ederim, nereden aldıgımı yazıyorum ya bakabilirsin canım hepsini çünkü tam hatırlayamayabiliyorum mesela karaca nevresimi annemle almıştık o yuzden ben kasa kısmında hiç ilgilenmedim ama aklımda olanları yazıcam bundan sonra

topiğin hayırlı olsun tatlımm maşaAllah hepsi çok güzeller

çok tesekkür ederim canım. çok saol

aldıkların çok güzel aşkla kullan canım:16::16::16:

amin canım inşaallah aşla kullanmak nasip olur:69:

hepsi çok tatlı güle güle kullan :9:

çok teşekkür ederimmmmm

çok şekerler güzel günlerde kullan:)

çok teşekkür ederim canım çok sagolll

ve yeni çeyiz parçalarımla karşınızdayım,
arkadaşlar çalışırken kendimi tutamıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım ve sürekli çeyiz alışverişi yapıyorum biri bana dur demeli mi? yoksa herkes boyle zaten bu durum normal mi :)

6'lı yazılabilir Mandal Seti,
bunlarla eşime güzel notlar yazıcam :)
soranlar için emeshome.com dan aldım

$201312822816_img_20131127_192116.jpg

Mavi Cupcake kutu markası kanca ev ama been emeshome.com dan aldım kanca evin online satışında çok pahalıydı emeshome.comda daha ucza aldım :)
$2013126165143_4379_buyuk_zoom.jpg

bu sette aynı markası kanca ev ama ben emeshome dan aldım.
$201312523944_4414_buyuk_zoom.jpg

arkadaşlar çalışırken kendimi tutamıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım ve sürekli çeyiz alışverişi yapıyorum biri bana dur demeli mi? yoksa herkes boyle zaten bu durum normal mi :)

Eki Görüntüle 949777

Mavi Cupcake kutu markası kanca ev ama been emeshome.com dan aldım kanca evin online satışında çok pahalıydı emeshome.comda daha ucza aldım :)
Eki Görüntüle 949778

Eki Görüntüle 949779
Çoooook güzeller canımmm güle güle kullan :nazar:

ay ay ay ay kara tahtan çok şirin english home aksesuarların harikaa onun tepsi setini alıcam inşallah bende güle güle kullan :16:

Eki Görüntüle 949777

Eki Görüntüle 949778

Eki Görüntüle 949779

Aldıkların çok çok güzel canım :16: Çok şirinlerr :16: Kara tahtaların müthiş bende düşünüyorum uzun zamandır almayı ama biraz erteledim :16:

Emes home bende takip ediyorum hakikaten çok şirin şeyleri var :31:

Eki Görüntüle 949777

Eki Görüntüle 949778

Eki Görüntüle 949779

canım çok güzeller ya özellikle mandallara bayıldım güle güle kullan :)

İnstagramda görüp hemen emeshome.com dan çok severek aldığım ekmek sepetim ve amerikan Servisim, takım halinde aldım.

$unnamed (1).jpg

Laminasyon Kaplama Cath Kidston Amerikan Servislerim,
bunların yıkanabiliyor olması silinebiliyor olması çok avantajlı diye düşünüyorum.

$2014310524_as012.jpg
$2014310754_as013.jpg

işten güçten fotograf çekemiyorum bunlar sitede olan fotograflar :)
daha aldığım biçok çeyizlerim var hepsini işten zaman buldukça yükleyeceğimmmm

Son düzenleme:

İnstagramda görüp hemen emeshome.com dan çok severek aldığım ekmek sepetim ve amerikan Servisim, takım halinde aldım.

Eki Görüntüle 1021162

bunların yıkanabiliyor olması silinebiliyor olması çok avantajlı diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1021163
Eki Görüntüle 1021164

hepsı cok guzeller maasallah gule gule kullanın

Eki Görüntüle 1021162

Eki Görüntüle 1021163
Eki Görüntüle 1021164

Güzel günlerde kullan canım :54:

vee fotograflarını bulduğum yeni çeyizlerim karşınızda :)

tchibo.com.tr'den aldığım mandallarım :)
tam bir pembe manyağı olabilirim :)
Eki Görüntüle 940820

bu 3'lü kelebekleri çok beğenerek aldım beyaz hayal ettiğim evime muhakkak çok yakışır :)
Eki Görüntüle 940821

Bu tepsiyi de yine emeshome.com dan çok beğenerek aldım belki sözümde yüzük tepsisi olarak kullanabilir daha sonra da evimde kullanabilirim diye düşündüm :69:
Eki Görüntüle 940822

Bu nevresimi de Karaca'nın viaport Şubesinden Aldım ve çok seviyorum biran evvel kullanmak istiyorum...
Eki Görüntüle 940823

ve buda tupperware olmadan asla çeyiz olmaz zaten :)
mahallede satan bi abladan almıştım :)
Eki Görüntüle 940824

Yine emshome.com dan aldığım çiçekli fincan setim, bayılıyorum bu setime hepsini çabucak kullanmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 940827

mrb cnm eşylaırnın hepsinede bayıldım çook ttalılar helede o mandal torbana ve mandallara bittim :) ne kadara aldın cnm ben netden girdim şimdi 15 tl yazıyor bu sadece torbasımı yoksa içinde mandalalrıdamı var. orda çamaşır mandalı torbası yazıyor aacaba sadece torbasımı geliyor yoksa mandallarıdamı yada onalrıdamı ayrı alıyrouz cnm bilgilendiirsen çoook seviniirmm. şimdiden tşkr ederim cnm ;)

mrb cnm eşylaırnın hepsinede bayıldım çook ttalılar helede o mandal torbana ve mandallara bittim :) ne kadara aldın cnm ben netden girdim şimdi 15 tl yazıyor bu sadece torbasımı yoksa içinde mandalalrıdamı var. orda çamaşır mandalı torbası yazıyor aacaba sadece torbasımı geliyor yoksa mandallarıdamı yada onalrıdamı ayrı alıyrouz cnm bilgilendiirsen çoook seviniirmm. şimdiden tşkr ederim cnm ;)

merhaba canım, ben tchibo dan 14,95 e falan almıştım sadece torbasını mandallar ayrı satılıyordu suan hala varmı bilmiyorum
yanı sadece torbası geliyor

Back