- Konu Sahibi zeynepekrem
aldıkların çok güzel aşkla kullan canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Zeynepcim
Öncelikle hoşgeldin aramıza ve güzellerini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
çok ciciler... emeshome.com dediğin site bu forumdan bir üyenin açmış olduğu bir site Güvenilir biridir bende alışveriş yaptım kendisinden... Aldığın tepsinin farklı bir rengi bende de var... Söz tepsisi olarak çok tatlı olur
Yeni cicilerini en kısa sürede bekliyoruz
çok güzellermiş..bayıldım
canım tüm eşyalarını mutlu güzel günlerde kullan inşallah :)
Topikler açılmış çeyizler serilmiş aman da aman
Hayırlı olsun zeynebim, mutlu günlerde kullan hepsini
Canım çok zevkli bi çeyizin var maşallah Güle güle kullan ama rica etsem aldıklarının fiyatını da yazıversen:26:
topiğin hayırlı olsun tatlımm maşaAllah hepsi çok güzeller
aldıkların çok güzel aşkla kullan canım
hepsi çok tatlı güle güle kullan
çok şekerler güzel günlerde kullan:)
Çoooook güzeller canımmm güle güle kullanve yeni çeyiz parçalarımla karşınızdayım,
arkadaşlar çalışırken kendimi tutamıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım ve sürekli çeyiz alışverişi yapıyorum biri bana dur demeli mi? yoksa herkes boyle zaten bu durum normal mi :)
6'lı yazılabilir Mandal Seti,
bunlarla eşime güzel notlar yazıcam :)
soranlar için emeshome.com dan aldım
Eki Görüntüle 949777
Mavi Cupcake kutu markası kanca ev ama been emeshome.com dan aldım kanca evin online satışında çok pahalıydı emeshome.comda daha ucza aldım :)
Eki Görüntüle 949778
bu sette aynı markası kanca ev ama ben emeshome dan aldım.
Eki Görüntüle 949779
ve yeni çeyiz parçalarımla karşınızdayım,
arkadaşlar çalışırken kendimi tutamıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım ve sürekli çeyiz alışverişi yapıyorum biri bana dur demeli mi? yoksa herkes boyle zaten bu durum normal mi :)
Eki Görüntüle 949777
Mavi Cupcake kutu markası kanca ev ama been emeshome.com dan aldım kanca evin online satışında çok pahalıydı emeshome.comda daha ucza aldım :)
Eki Görüntüle 949778
Eki Görüntüle 949779
ve yeni çeyiz parçalarımla karşınızdayım,
Eki Görüntüle 949777
Eki Görüntüle 949778
Eki Görüntüle 949779
İnstagramda görüp hemen emeshome.com dan çok severek aldığım ekmek sepetim ve amerikan Servisim, takım halinde aldım.
Eki Görüntüle 1021162
Laminasyon Kaplama Cath Kidston Amerikan Servislerim,
bunların yıkanabiliyor olması silinebiliyor olması çok avantajlı diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1021163
Eki Görüntüle 1021164
işten güçten fotograf çekemiyorum bunlar sitede olan fotograflar :)
daha aldığım biçok çeyizlerim var hepsini işten zaman buldukça yükleyeceğimmmm
İnstagramda görüp hemen emeshome.com dan çok severek aldığım ekmek sepetim ve amerikan Servisim, takım halinde aldım.
Eki Görüntüle 1021162
Laminasyon Kaplama Cath Kidston Amerikan Servislerim,
bunların yıkanabiliyor olması silinebiliyor olması çok avantajlı diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1021163
Eki Görüntüle 1021164
işten güçten fotograf çekemiyorum bunlar sitede olan fotograflar :)
daha aldığım biçok çeyizlerim var hepsini işten zaman buldukça yükleyeceğimmmm
mrb cnm eşylaırnın hepsinede bayıldım çook ttalılar helede o mandal torbana ve mandallara bittim :) ne kadara aldın cnm ben netden girdim şimdi 15 tl yazıyor bu sadece torbasımı yoksa içinde mandalalrıdamı var. orda çamaşır mandalı torbası yazıyor aacaba sadece torbasımı geliyor yoksa mandallarıdamı yada onalrıdamı ayrı alıyrouz cnm bilgilendiirsen çoook seviniirmm. şimdiden tşkr ederim cnmvee fotograflarını bulduğum yeni çeyizlerim karşınızda :)
tchibo.com.tr'den aldığım mandallarım :)
tam bir pembe manyağı olabilirim :)
Eki Görüntüle 940820
bu 3'lü kelebekleri çok beğenerek aldım beyaz hayal ettiğim evime muhakkak çok yakışır :)
Eki Görüntüle 940821
Bu tepsiyi de yine emeshome.com dan çok beğenerek aldım belki sözümde yüzük tepsisi olarak kullanabilir daha sonra da evimde kullanabilirim diye düşündüm
Eki Görüntüle 940822
Bu nevresimi de Karaca'nın viaport Şubesinden Aldım ve çok seviyorum biran evvel kullanmak istiyorum...
Eki Görüntüle 940823
ve buda tupperware olmadan asla çeyiz olmaz zaten :)
mahallede satan bi abladan almıştım :)
Eki Görüntüle 940824
Yine emshome.com dan aldığım çiçekli fincan setim, bayılıyorum bu setime hepsini çabucak kullanmak istiyorum :)
Eki Görüntüle 940827
mrb cnm eşylaırnın hepsinede bayıldım çook ttalılar helede o mandal torbana ve mandallara bittim :) ne kadara aldın cnm ben netden girdim şimdi 15 tl yazıyor bu sadece torbasımı yoksa içinde mandalalrıdamı var. orda çamaşır mandalı torbası yazıyor aacaba sadece torbasımı geliyor yoksa mandallarıdamı yada onalrıdamı ayrı alıyrouz cnm bilgilendiirsen çoook seviniirmm. şimdiden tşkr ederim cnm
merhaba canım, ben tchibo dan 14,95 e falan almıştım sadece torbasını mandallar ayrı satılıyordu suan hala varmı bilmiyorum
yanı sadece torbası geliyor