• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZeynepEkrem'in Çeyizleri :)

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben çeyizciklerimle karşınızdayım :1::10::10:

aldığım tüm parçalarımı sizinle paylaşıyorum,

Kirli kaşıklığım ve temiz kaşıklığım :)

Eki Görüntüle 1125943
Eki Görüntüle 1125944

kahve fincan takımım
$201458172017_cicek_fincan.jpg

amerikan servis takımı bundan toplam 8 kişilik aldım leke tutmuyor olması hoş hoşuma gitti :)
Eki Görüntüle 1125947

vee bayılarak aldığım süt kupalarım, daha once başka bi yerde gormuştum ama hem pahalıydı hemde çabuk tükenmişti, şimdi emeshome.com dan yarı fiyatına bulmuşken her renginden ikişer tane aldım :)
Eki Görüntüle 1125948

ve şimdilik son olarak ekleyeceğim dantel saksılarım, her renginden ikişer tane aldım, hem 2 tl olması hemde evde kaşıklık vs. gibi amaçlarda da kullanmayı hayal ettiğim için alıyım dedim :)
Eki Görüntüle 1125951

umarım tüm çeyizlerimi huzurla sevdiceğimle mutlu yuvamızda kullanmak nasip olur,
çeyiz olayı gerçekten bir tutkuymuş, bu sayfadaki tüm ürünleri emeshome.com dan aldım herkese de tavsiye ediyorum, piyasadaki satıcılardan çok çok ucuz, instagramda biçok sayfa takip ediyorum her biri aynı urunu ucuk fiyatlara satıyor, sizlerede dikkat edin derim.

bir başka çeyiz fotograflarında görüşmek üzere

Son düzenleme:
Süt kupaları ve saksılara özellikle bayıldım :69:
Her şeyin çok güzel aşkla kullanmak nasip olsun :16:

Back