Teşekkür ederim canım mudodan tek tek alıp oluşturdum. biraz kalın ama açelya sanırım daha ince. ben ikinci olarak aldım pasta servisi olsun diye fincan ve pasta tabağını da aldım.çok beğendim günlük yemek takımını, ben de henüz almadım kütayha porselen açelya almayı düşünüyordum ama bunu gördüm nerden aldığını öğrenebilir miyim?
hayırlı uğurlu olsunbayıldım. ne ki bunların markası :44: nerden aldın? gerçi benim var, artık evlendik de bilgim olsun yine de
canım örtüleri de inşallah paylaşırım unutmazsam
evet yaa nasıl oluyo anlamıyorum şimdiye kadar hiç merakım olmamıştı,ne alırsam tek kişilik aldım en fazla iki hepsini de kullanıyorum. şimdi bir çeyiz çılgınlığıdır gidiyo hayırlısıMudo'da vardı sanırım bu günlük takımlar. Benim de çok hoşuma gitmişti ama biraz ağır geldiği için almadım, ama her an alınasıHayırlı olsun bu arada Voly ciim. İnsan gerçekten bir süre sonra kendini tutamıyormuş..
amin canım hepimiz inşallahçok güzel cicilerin var bir ömür mutlulukla kullan cnm
tabi ki ama sitede arka yüzü görünüyo sizi yanıltmasınyeni aldıklarına da bayıldımgüle güle kullan canım
bu arada ben mudonun sitesine baktım ama bulamadım tencereyi
link verebilir misin rica etsem
şimdi emin olamadım sanki acaba arka tarafı da mı kadın desenliydi :44: pasta yazdıgını hatırlıyorum sanki ama akşam size tekrar haber vereyim annemi arayıp çünkü bu evimde değil eşyalarım.tabi ki ama sitede arka yüzü görünüyo sizi yanıltmasın
MAKARNA TENCERESİ - Mudo Concept - MUTFAK Mudo Online Alışveriş
şimdi emin olamadım sanki acaba arka tarafı da mı kadın desenliydi :44: pasta yazdıgını hatırlıyorum sanki ama akşam size tekrar haber vereyim annemi arayıp çünkü bu evimde değil eşyalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?