bakın voly de çeyize başladı:)))))

Mudo'da vardı sanırım bu günlük takımlar. Benim de çok hoşuma gitmişti ama biraz ağır geldiği için almadım, ama her an alınası Hayırlı olsun bu arada Voly ciim. İnsan gerçekten bir süre sonra kendini tutamıyormuş..

çok beğendim günlük yemek takımını, ben de henüz almadım kütayha porselen açelya almayı düşünüyordum ama bunu gördüm nerden aldığını öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim canım mudodan tek tek alıp oluşturdum. biraz kalın ama açelya sanırım daha ince. ben ikinci olarak aldım pasta servisi olsun diye fincan ve pasta tabağını da aldım.

bayıldım. ne ki bunların markası :44: nerden aldın? gerçi benim var, artık evlendik de bilgim olsun yine de
canım örtüleri de inşallah paylaşırım unutmazsam
hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza diyelim,ne güzel koşturman bitti artık. gerçi zevkli yerleri de yok değil ama stresli bi dönem.:44: bekliyorum örtüleri mudodan aldım.

evet yaa nasıl oluyo anlamıyorum şimdiye kadar hiç merakım olmamıştı,ne alırsam tek kişilik aldım en fazla iki hepsini de kullanıyorum. şimdi bir çeyiz çılgınlığıdır gidiyo hayırlısı evet ağırlar ama renklerine bayılmıştım aklımda kalacağına aldım:44:

Mudodan 40 liraya aldim hatta suanda internetten satisi var.magazada da indirimde nette de. sifre vereyim indirimli al 25 tl 100 liralik alisveriste MDGO2013 sifre nette kullamabilirsin sunny cim

Ankara panoradan almistim bu arada. Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun sunny

yeni aldıklarına da bayıldım güle güle kullan canım

bu arada ben mudonun sitesine baktım ama bulamadım tencereyi
link verebilir misin rica etsem

şimdi emin olamadım sanki acaba arka tarafı da mı kadın desenliydi :44: pasta yazdıgını hatırlıyorum sanki ama akşam size tekrar haber vereyim annemi arayıp çünkü bu evimde değil eşyalarım.

bakabilirseniz çok sevinirim canım eğer buysa hemen alırım inşallah

ya canım tencere kullanışlı mı bazı sitelerden çok büyük yapışıyo gibi yorumlar okudum da napsam bilemedim:) bi de sitede görülen acaba seninkiyle aynı mı?

Canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle çay bardaklarına bayıldım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…