bakın voly de çeyize başladı:)))))

Voly mudo dan aldklarına bayıldımmm

O tencere çok güzel, ben de alabilirim ileride belki :)

Güzel günlerde eskit bitanem, mutlulukla aşkla kullan hepsini

bakabilirseniz çok sevinirim canım eğer buysa hemen alırım inşallah

sunny cim aynısı değilmiş maalesef :26:ama iyi bi haberim var şimdi sana bi link veriyorum bu linkten 50 liraya çek alıyosun mudodan 100 lira lık alışveriş yapıyosun. bugün yine gördüm mudodan çekim vardı harcamak için 41 lira tencere 60 liradan indi..umarım olduğun şehirde mudo vardır. bu çeki indirimlerle de birleştirebiliyosun.
Bonubon | Mudo Hediye Çeki

ya canım tencere kullanışlı mı bazı sitelerden çok büyük yapışıyo gibi yorumlar okudum da napsam bilemedim:) bi de sitede görülen acaba seninkiyle aynı mı?
nejlacım değilmiş maalesef. ben henüz kullnmadım çok büyük değil ama yapışsa da almak yine de isterdim çünkü çok sevdim neye vermiyoruz ki al bence kuponla al çok karlı oluyo
Bonubon | Mudo Hediye Çeki

Keşke aynı olsaydı ben de cokkkk beğendim canım ya insan görüntüsü için bile alır ama internet sitesindeki aynı değil dedin acaba ankara da var mıdır kalmış mıdır? keşke aynı olsaydı

son aldıkalrın çok güzel canım mudo sucak su torbamız ve buz torbamız aynı güle güle kullan

Keşke aynı olsaydı ben de cokkkk beğendim canım ya insan görüntüsü için bile alır ama internet sitesindeki aynı değil dedin acaba ankara da var mıdır kalmış mıdır? keşke aynı olsaydı
canım vardır bi bak istersen yoksa bile bursa korupark şubesinden istetebilirsin çünkü daha dün gördüm getirtiyolar kargoyla. umarım alırsın

çok sevimliler gerçekten bayıldım güzel günlerde kullan canım

bu da puanlı masa örtüm, geriye çiçekliyle kirazlı kaldı, onları da kullanınca koyacağım inş

damlacım çok teşekkür ederim herkeste tuhaf bi tebessüm yaratiyo ama alıştım artık

değişik tarzlara alışık değillerdir onlar canım

standartlara takılmamak yeniliğe açık olmak lazım

bu arada masa örtün bi harika güzel günlerde kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…