Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakabilirseniz çok sevinirim canım eğer buysa hemen alırım inşallah
nejlacım değilmiş maalesef. ben henüz kullnmadım çok büyük değil ama yapışsa da almak yine de isterdim çünkü çok sevdim neye vermiyoruz ki al bence kuponla al çok karlı oluyoya canım tencere kullanışlı mı bazı sitelerden çok büyük yapışıyo gibi yorumlar okudum da napsam bilemedim:) bi de sitede görülen acaba seninkiyle aynı mı?
çok çok teşekkür ederim en güzellerisenin olsun.Canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle çay bardaklarına bayıldım güle güle kullan
kesinlikle al ozlemcim iyi günlerde kullanman çook teşekkür ederimmVoly mudo dan aldklarına bayıldımmm
O tencere çok güzel, ben de alabilirim ileride belki :)
Güzel günlerde eskit bitanem, mutlulukla aşkla kullan hepsini
senin çeyizin de çoook güzel güzel günler de kullanalım. ama sıcak su torbasına umarım ihtiyacımız kalmazson aldıkalrın çok güzel canım mudo sucak su torbamız ve buz torbamız aynı güle güle kullan
canım vardır bi bak istersen yoksa bile bursa korupark şubesinden istetebilirsin çünkü daha dün gördüm getirtiyolar kargoyla. umarım alırsınKeşke aynı olsaydı ben de cokkkk beğendim canım ya insan görüntüsü için bile alır ama internet sitesindeki aynı değil dedin acaba ankara da var mıdır kalmış mıdır? keşke aynı olsaydı
hayırlı günlerde kullan canım ne kadar cici olmuş kayınvaldenin ellerine sağlık.bu da puanlı masa örtüm, geriye çiçekliyle kirazlı kaldı, onları da kullanınca koyacağım inş
Eki Görüntüle 592146
damlacım çok teşekkür ederim herkeste tuhaf bi tebessüm yaratiyo ama alıştım artıkçok sevimliler gerçekten bayıldım güzel günlerde kullan canım
oh yaa benim gibi düşünenler var hala ne güüzell amin canım inşallah. bayıyo beni çok ciddi şeyler biliorum mecburen olacak amaevcilik oynayasım geldiiii o kadar şekerlerrrrrrrr güle güle kullan
damlacım çok teşekkür ederim herkeste tuhaf bi tebessüm yaratiyo ama alıştım artık