evet kampanyalı oldu toptan aldım hepsini.ama telve hediye:) düdüklü tencerem var içinde fissler ancak ekleyemiyorum henüz nedense hepsi 2000 civarıküçük ev aletlerinden başlamşsın canım bunlar ne kadar tutuyor komple henüz çaycı ve kahve makinesi aldım ama arçelik telve çok istiyorum kampanyalaı felanmı aldın
herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah
amin çok teşekkür ederim:)hayırlı olsun şimdiden
evet bi kaç parça daha düşünüyorum meyve sıkacağı vs.. umarım seçimlerimiz bizi yanıltmaz güle güle kullan sende:)çok güzeller sen de benim gibi tefalcisin kutlarım seçimlerinden dolayı
bunlar çıksın aradan istedim ev tekstili kaldı aslında ne yapsam bilmiyorumKüçük ev aletleri :) Çok güzel ve kaliteliler canım Arçelik telve almışsın gercekten cok kaliteli bi ürün bende alıcam ama sona saklıyorum henüz elektriklileri.. Güzel gunlerde kullan inşallah
amin inşallah hepimiz kullanalımcanm çok güzeller mtlulukla kullan inşl.çgerçekten elktronıkten başlamk en iiyisi
çok teşekkür ederim inşallah hepimizmutlu huzurlu günlerde kullanırsın inş canım hepside çok güzeller
Kızlar henüz başladığım çeyiz parçalarımı ben de paylaşmak istedim. Ufak tefek başladık Allah hayırlı eder inşallah...Eki Görüntüle 478380 Eki Görüntüle 478382 Eki Görüntüle 478385 Eki Görüntüle 478383 Eki Görüntüle 478381 Eki Görüntüle 478384 Eki Görüntüle 478386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?