perdeleri de aynı kumaştan diktirme konusunu konuştum ablamla; ama ablamın dediği en az üç tane masa örtün olmalı, sık sık kirleniyor çünkü. e o zaman perdeyi de mi değiştircem deyince, neyse perde fikrini rafa kaldıralım dedi :)
voly, fikrimi gerçekleştirdiğimde resimleri seninle paylaşacağım inşallah, maliyeti de :) şimdilik netten kumaş bakma aşamasındayım, yaşadığım şehirde güzel kumaş çeşitleri olacağını sanmıyorum çünkü.
ben sadece mutfağın perdesini kasteddim tatlım ama diğer odalarda kullanacaksam her şeyle uyumlu olacak bi perde olur tabi bunlar benim beğendiğim kumaşlar
Eki Görüntüle 480148 Eki Görüntüle 480149 Eki Görüntüle 480150 Eki Görüntüle 480151 Eki Görüntüle 480152
kuşlu olanı çoooook istiyorum
markası konusunda bilgi verirseniz ben burdan bulabilirim bursadayım çünkü burası kumaş cenneti
3 hafta kaldı evlenmeme ve o zaman bursada olmayacağım
anneme tarif edicem annem dğünden sonra yapabilir ancak bu dediklerimi
kuşlu olanı inşallah bulurum sandalya minderi konusuna katılıyorum vakit kalırsa dktiricem olmadı bi terziye veririm o halleder artık
Senin kuşlar ne güzel olmuş:) kenarları tığlamışlar galiba:44:e mutfağın masa örtüsünü sık sık değiştirecekmişiz zaten, ben evlenince mutfakta yemeye planlıyorum çünkü eşimde yemekleri, o sebepten kirleniyormuş. e değiştirince de mutfak perdesiyle uyumumuz kalmayacak. ama sen yap merve, eminim çok güzel duracak, merakla bekliyorum
voly, mutfak önlüğü konusunda muhakkak "rengarenk dantel" in bloğundan ve face adresinden yararlanmanızı tavsiye ediyorum. biz ona yaptırmıştık tam üç tane önlük takımı, bayılıyorum onlara, tasarımını da ben yapmıştım
merve'nin koyduğu kumaşların çoğu yanlış hatırlamıyorsam premier markasına ait ve nette şimdilik olan araştırmalarıma göre aynı kumaşın metresini 10'a da satan siteler de var 18'e de. hepsi 1 metreye 180 cm. sandalye pufu değil de ben de minder yaptırmak istiyorum aynı kumaşlarla. ingiliz tarzını çok seviyorum, evimi tamamen onunla yapamıcam o kadar gücüm yok ama örtülerden bir tanesini ve yaptırmayı planladığım minderleri senin gibi aynı kumaştan, minik kırmızı pembe güllü kumaştan yaptırmayı planlıyorum. onları da balkonda veya okuma köşes, olarak kullanacağım yerde kullanmak istiyorum. bakalım bakalımumarım terzi çok istemez, annenin dikecek olması çook büyük bir avantaj. emin ol hazır almayarak ve annene yaptırarak çok yüksek bir meblağdan kurtuluyorsun :)
ben sadece mutfağın perdesini kasteddim tatlım ama diğer odalarda kullanacaksam her şeyle uyumlu olacak bi perde olur tabi bunlar benim beğendiğim kumaşlar
Eki Görüntüle 480148 Eki Görüntüle 480149 Eki Görüntüle 480150 Eki Görüntüle 480151 Eki Görüntüle 480152
kuşlu olanı çoooook istiyorum
Çok teşekkür ederim en güzelleri senin olsun canımBayıldıııııııım tek kelime ile :)
Ankaradan güzel ev tekstili adresleri alabilirim. :)
Aşkla kullan canım. :)
hepsini güle güle kullanın inşallah:)[/QUOTE
Aminn hepimiz emek veriyoruz heves ediyoruz hep beraber güzel günlerde kullanırız inşallah
duck kumaşları bulamadım hep başka siteler çıktı.bir link varsa verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?