canım biz 9 dan aldık metresini sevindim bak şimdikızlar ankarada çıkrıkçılar yokuşunda başçılar tekstilde metresi on lira. ben netten alacağım inşallah maaş günüm gelsin de. mervenin yastığı süper olmuş
benim başka bir yerden sipariş verdiğim iki kumaş türü, maviyle çalışma odamıza kocaman minderler yapılacakama resimlerini ekleyemedim, dosya boyutu çok büyükmüş biri kırmızı üstüne beyaz puanlar, biri de mavi haritalı bir kumaş-tı.
kızlar ankarada çıkrıkçılar yokuşunda başçılar tekstilde metresi on lira. ben netten alacağım inşallah maaş günüm gelsin de. mervenin yastığı süper olmuş
benim başka bir yerden sipariş verdiğim iki kumaş türü, maviyle çalışma odamıza kocaman minderler yapılacakama resimlerini ekleyemedim, dosya boyutu çok büyükmüş biri kırmızı üstüne beyaz puanlar, biri de mavi haritalı bir kumaş-tı.
canım biz 9 dan aldık metresini sevindim bak şimdioturma minderlerini annem için aldık. şehir dışına gönderim yapıyorlarmış ankara da mısın bilmiyorum ama bilgine, hepimiz ucuz ucuz alalım. Hatta toptan indirim yapsınlar kulübümüze
Valla krizsavarcım hatta onlar da dikelim isterseniz bile dediler ama annemle yapmak istedim. Siteleri var ama kumaşlar var mı bilmiyorum. telden yardımcı olup mailine foto gönderirler. Numaralarını bulup yazarım sana ama poşeti bulayım ya da anneme sorayım :))nasıl sipariş edeceğiz peki? seçenekleri görebiliyor muyuz? valla tebrikler, kendi kendine kumaş alıp ürün yapıp satan bir tanıdığım bile 10 liraya vermiyorlar bana dedi. romantik, bascılar.com diye bir sitede satışı var. en ucuz orayı buldum.
Valla krizsavarcım hatta onlar da dikelim isterseniz bile dediler ama annemle yapmak istedim. Siteleri var ama kumaşlar var mı bilmiyorum. telden yardımcı olup mailine foto gönderirler. Numaralarını bulup yazarım sana ama poşeti bulayım ya da anneme sorayım :))
Canım veriyim istersen 0312 311 11 47 belki işine yarar. Paylaş bittikten sonra tamam mı bekliyorum merakla kolay gelsin şimdiden
canım biz 9 dan aldık metresini sevindim bak şimdioturma minderlerini annem için aldık. şehir dışına gönderim yapıyorlarmış ankara da mısın bilmiyorum ama bilgine, hepimiz ucuz ucuz alalım. Hatta toptan indirim yapsınlar kulübümüze
ay canım burası Ankara'daymış, benim nişanlıyı göndersem becerir mi kikuzucum benim
canlarr ya ben minder yaptrmadım kiiiiiiiiiiiiii siz örnek olsun diye koymuşsunuz sanırım çok hoş olmuş yalnız şu düğün bitsin onlara e atıcam ben burda 10 ve 12 tl ye sordum metresini sorun bu değil de dikim sorunu ben haftaya gidiyorum eğer dikim de yapabilecek bi yer varsa diktirmek isterim
ben en son markafoniden şu minderleri aldım
Eki Görüntüle 492560
buna uygun masa örtüsü diktiricem mutfak için kullanıcam bu takımı
Eki Görüntüle 492559
kuşlu kumaşla da runnerli amerikan servisli bi takım istiyorum ama dikecek kmse yokkkkkkkkkkk
minderi de aklıma soktunuz mobilya aldıktan sonra renk uyumuna göre perde ve minder uyumu olabilir :)
mervecim ya benim fotomu herkes yanlış anladı:26: aslında beğendiğin kumaşın minderi diye paylaşmıştım:) keşke burda olsaydın diktirirdik sana. Bu dediğim yerde bu kumaşların aynı deseni rengi var dikim de yapıyolardı tüh( minderlerini güzel günlerde kullan canım.
sağol canım ben şimdi değil de sonra arasam tarif etsem yaparlar mı ki
tabi ki yaparlar ne zaman istersen yine burdan haberleşiriz.
sağol canım ben şimdi değil de sonra arasam tarif etsem yaparlar mı ki
tabi ki yaparlar ne zaman istersen yine burdan haberleşiriz.
sağol canım ben yaptıracağım zaman haberleşiriz yine
voly benim masa örtülerini kırlentleri paylaşmayı unuttumbir kısmı: çalışma odası kırlentleri ve salon kırlentleri, salon kırlentlerinin aynı kumaşından masa örtüsü de yaptı kayınvalidem
Eki Görüntüle 585950 Eki Görüntüle 585951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?