bakın voly de çeyize başladı:)))))

değişik tarzlara alışık değillerdir onlar canım

standartlara takılmamak yeniliğe açık olmak lazım

bu arada masa örtün bi harika güzel günlerde kullan inş

evet canım çok haklısın ben de aynı fikirdeyim. bu arada örtü krizsavarın kayınvalidesi dikmiş kumaşları seçmişti yazın çok şık gerçekten.

evet canım çok haklısın ben de aynı fikirdeyim. bu arada örtü krizsavarın kayınvalidesi dikmiş kumaşları seçmişti yazın çok şık gerçekten.

Hay Allah yaa senin topikte olunca dikkat etmeden senin zannetmişim inş senin daha güzelleri olur canım

masa örtün çook güzel yaaa içi açılıor insanın. Diğer aldkların da çook güzel güle güle kullan

masa örtün çook güzel yaaa içi açılıor insanın. Diğer aldkların da çook güzel güle güle kullan

masa örtüsü benim voly'e sözüm vardı resimleri koycam diye, ondan koyuyorum. sırada daha iki tane var. premier duck keten alıp sizler de diktirebilirsiniz

masa örtüsü benim voly'e sözüm vardı resimleri koycam diye, ondan koyuyorum. sırada daha iki tane var. premier duck keten alıp sizler de diktirebilirsiniz

canım yaa herkes benim sanıyo bak :) ben de istiycem senden ben daha koyamadım kendiminkini çünkü hedie ettim annemin diktiğini

Canımmm ya çook güzelmş makarna tabakların bayıldım, sanal marketten mi verdin? bir de kodu vs var mı?

Ya canım sanal marketten bakıyorum ama hepsi yok

canım ben de tek tabak modelinden 3 adet istedim ama kutuyu bi açtım süpriz farklı olsun istemiştim onlar zaten farklı gönermiş her modelinden her iki tabak da bu şekilde geldi belki 4 deseydim 4 farklı şekil gelecekti. sen adet gir farklı getiriyolar stok durumuna göre galiba şehirden şehire değişiyomuş bursa dan istedim ben

Maşallah iyi günlerde kullan cnm her şeyin çok tatlı

Allah kısmet ederse seneye evimizde ilk yılbaşımız olacak ve misafirlerimiz şimdiden rezervasyon yaptılar ben de hazırlığa başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…