- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. westwing den aldım canım. 41 lira pahalı soğan ve patates kovası 35 sarımsak kovası 21 liraydı hatta ben bir de kupon kullandım 25 liralık çok uyguna geldi. o siteden bekle derim mail adresini gönderirsen davet edeyim seni kupon kazan.günaydın
soğan, patates kutularını nerden aldığını öğrenebilir miyim?
çok güzel seçimler, güle güle kullanmanı diliyorum.
günlük yemek(bardak,çatal kaşık set,ameriken servis) ve misafir yemek takımı seramik tencere takımı çatal kaşık seti ve ıvır zıvırlar 2100 tuttu.12 taksit yaptılar zamanı geldiğinde k.kartımdan çekiyorlar böylece limit sorunu da yaşamadım. amin canım inşallah hepimiz de güzel güzel kullanalım cicilerimizi.aldıklarının hepsi çok güzel, aşkla kullan inşallah canım
bernardo misafir yemek takımını ve günlük yemek takımını kaça aldın canım bi de mağazasından mı aldın?
ben de alcam kısmetse ama şuan için biraz pahalı geliyo malesef
sağol canım teşekkür ederim sen de iyi günlerde kullan. ben almayı düşünmüyorum mikrodalga daha evvel tartişilmıştır forumda kesin ama ben çok zararlı buluyorum hele hele hamilelik döneminde.o ışınlara maruz kalan şeyleri direk yemek bilemiyorum sen de araştır bence.canım hayırlı olsun benim elektirklilerim bitdi bi mikrodalga fırınım kaldı , güle güle kullan
teşekkür ederim canım. westwing den aldım canım. 41 lira pahalı soğan ve patates kovası 35 sarımsak kovası 21 liraydı hatta ben bir de kupon kullandım 25 liralık çok uyguna geldi. o siteden bekle derim mail adresini gönderirsen davet edeyim seni kupon kazan.
Haklı olabilirsin :)sağol canım teşekkür ederim sen de iyi günlerde kullan. ben almayı düşünmüyorum mikrodalga daha evvel tartişilmıştır forumda kesin ama ben çok zararlı buluyorum hele hele hamilelik döneminde.o ışınlara maruz kalan şeyleri direk yemek bilemiyorum sen de araştır bence.