• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakın voly de çeyize başladı:)))))

son aldıkların ne kadar sevimli öyle bayıldım bunları da aşkla kullan inş :16:

senin oyuncak tencereni yerim yaaa. benim çocukken bile bu kadar güzel tencerem yoktu. iyi günlerde kullan herşeyini tekrar. sormadan geçemicem markası ne? birde kaça aldın?

Teşekkür ederim begenmene sevindim oyuncak gibi diye dalga geçenler oldu:)) tns markasi.İtalyan di sanırım netten aldım 80 di galiba seramik ici

günaydın
soğan, patates kutularını nerden aldığını öğrenebilir miyim?
çok güzel seçimler, güle güle kullanmanı diliyorum.

aldıklarının hepsi çok güzel, aşkla kullan inşallah canım
bernardo misafir yemek takımını ve günlük yemek takımını kaça aldın canım bi de mağazasından mı aldın?
ben de alcam kısmetse ama şuan için biraz pahalı geliyo malesef

şimdi bonvagonda sorduğum kutular gördüm, 41 lira tanesi. siz de aynı fiyata mı almıştınız?

hayırlı olsun canım kalite ve şıklık konuşan bir çeyiz daha :nazar:
daha ilk başta Arçelik Telve :16: yi görmek güzeldi bende alıcammm
ama garanti olayı yüzünden elektronik en son diye düşünüyorum ben.

çok cici aldıkların güzel günlerde kullanmanı ve aynı güzellikte devamını dilerim..

canım hayırlı olsun benim elektirklilerim bitdi bi mikrodalga fırınım kaldı , güle güle kullan :nazar:

günaydın
soğan, patates kutularını nerden aldığını öğrenebilir miyim?
çok güzel seçimler, güle güle kullanmanı diliyorum.
teşekkür ederim canım. westwing den aldım canım. 41 lira pahalı soğan ve patates kovası 35 sarımsak kovası 21 liraydı hatta ben bir de kupon kullandım 25 liralık çok uyguna geldi. o siteden bekle derim mail adresini gönderirsen davet edeyim seni kupon kazan.

aldıklarının hepsi çok güzel, aşkla kullan inşallah canım
bernardo misafir yemek takımını ve günlük yemek takımını kaça aldın canım bi de mağazasından mı aldın?
ben de alcam kısmetse ama şuan için biraz pahalı geliyo malesef
günlük yemek(bardak,çatal kaşık set,ameriken servis) ve misafir yemek takımı seramik tencere takımı çatal kaşık seti ve ıvır zıvırlar 2100 tuttu.12 taksit yaptılar zamanı geldiğinde k.kartımdan çekiyorlar böylece limit sorunu da yaşamadım. amin canım inşallah hepimiz de güzel güzel kullanalım cicilerimizi.

canım hayırlı olsun benim elektirklilerim bitdi bi mikrodalga fırınım kaldı , güle güle kullan :nazar:
sağol canım teşekkür ederim sen de iyi günlerde kullan. ben almayı düşünmüyorum mikrodalga daha evvel tartişilmıştır forumda kesin ama ben çok zararlı buluyorum hele hele hamilelik döneminde.o ışınlara maruz kalan şeyleri direk yemek bilemiyorum sen de araştır bence.

teşekkür ederim canım. westwing den aldım canım. 41 lira pahalı soğan ve patates kovası 35 sarımsak kovası 21 liraydı hatta ben bir de kupon kullandım 25 liralık çok uyguna geldi. o siteden bekle derim mail adresini gönderirsen davet edeyim seni kupon kazan.

o site hakkında fazla olumsuz yorum okudum ve üye olduğum halde iptal ettirdim. zaten son zamanlarda net alışverişlerini yavaşlattım, markaların kendi sitelerinden veya güvendiğim ve hemen gönderi yapan sitelerden almaya başladım. teşekkür ederim düşüncen için:16:

3 kez alışveriş yaptım evet geç geliyor (hatta sonuncusu daha gelmedi) ama sıkıntı yaşamadım kapıda ödeme yapıyorum işime geliyor. Ben de bi araştırıyım. Netten alışverişi ben de sevmiyorum. Tekstile bu yüzden başlayamadım galiba,dokunmam gerek hissetmem gerek kumaşı o yüzden kumaşlı hiçbir şey almadım kıyafet bile:)) Değişik ,her yerde karşılaşmayacağım şeyler alıyorum.

günlük hayatta dokunup netten istetebilirsin :) bu arada çeyizevi sitesinden mesaj geldi, sarev ve taç uyku setleri 150'ye inmiş. sarev'i göremedim ama eklenirse alacağım inşallah. haberin olsun:)
ben tekstillerin nerdeyse çoğunu netten aldım. de defolu veya imitasyon olacak diye çekiniyorum ama artık iş işten geçti, çoğu tekstilimi bitirdim sayılır. uyku seti ve masa örtüsü bakıyorum kırmızı :16:

Dediğin iyi oldu canım cok sagol bakayım bende. Sona bırakmıştım ama başlasam iyi olacak. Forum cok destekleyici ve yardımcı oldu. Ankaradayim alışveriş mağazalarında ne nerede her şey belli cok gezdim. Ulus diyorum ustune tanımıyorum. Ne beğendiysem buldum üstelik cok cok ucuza. cok didiklerim fiyatını, cok gezerim İnsallah tekstilde de ayni şey basıma gelir:)) sen de kirmizilari alınca göster mutlaka paylaşmak cok guZel oluyomus:))

sağol canım teşekkür ederim sen de iyi günlerde kullan. ben almayı düşünmüyorum mikrodalga daha evvel tartişilmıştır forumda kesin ama ben çok zararlı buluyorum hele hele hamilelik döneminde.o ışınlara maruz kalan şeyleri direk yemek bilemiyorum sen de araştır bence.
Haklı olabilirsin :)

günaydın :) dün bahsettiğim siteden sarev lavinia modeli uyku setini aldım :)
masa örtüsü konusunda bir fikrim var. dün ablamla konuşurken bulduk bu fikri. sıradan bir mutfak masa örtüsü -misafir için olmayan- 35-40 liradan başlıyor. sonra nette kumaş bakmaya başladık, duck kumaş. bir baktık metresi 10 lira cıvıl cıvıl kumaşlar muffin kekler fincanlar desenli.. zaten normal bir masa örtüsü 1 mtreye 180 cm. satılan kumaşların da ebatları aynı. üç farklı kumaştan birer metre alıp terziye diktirmeye karar verdim. diktirme on lira tutsa toplam 40 lira, hadi 50 lira olsun. kâra hayran kaldım:52: örtülerin uçlarına da kurdela alacağım onları diktirteceğim inşallah. çok mutlu oldum bu fikre. bu sıralar DIY peşindeyim bir de :16:
sana da söylemek istedim bu fikri :)
kolaylıklar

Annem diker harika olur valla cup cake bayılırım desen olarak. İlk fırsatta kumaş araştırmaya çıkıyorum hep beraber seceriz burası müthiş yaa. Zaten forum gaziyla başladım. Hiçbir şey alıp atmamamisim bı koseye. Evlilik fikri hic yoktu aklımda gerci:25:Gercek askı bulana kadar tabi :16: bu işi yapalım krizsavar paylaşım icin teşekkürler tekrar:54:

Back