• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakın voly de çeyize başladı:)))))

kızlar tekstil konusunda netten alışverişe çekiniyorsunuz sanırım ben tüm nevresimlerimi netten aldım hepssi e orjinal bilindik markaları alınca bi sorun olmuyo

benim oturduğum yer o kadar küçük ki köy gibi bi ilçe mecburn netten aldım ama hepsi çok iyi geldi

sadece bilindik ürün almanız yeterli

masa örtüsü konusunda hem fikirim ben de duck dan dikiricem hatta perdelerimi de aynı kumaştan dikirebilirim önce mobilya ve ev bulunmalı tabi

perdeleri de aynı kumaştan diktirme konusunu konuştum ablamla; ama ablamın dediği en az üç tane masa örtün olmalı, sık sık kirleniyor çünkü. e o zaman perdeyi de mi değiştircem deyince, neyse perde fikrini rafa kaldıralım dedi :)
voly, fikrimi gerçekleştirdiğimde resimleri seninle paylaşacağım inşallah, maliyeti de :) şimdilik netten kumaş bakma aşamasındayım, yaşadığım şehirde güzel kumaş çeşitleri olacağını sanmıyorum çünkü.

perdeleri de aynı kumaştan diktirme konusunu konuştum ablamla; ama ablamın dediği en az üç tane masa örtün olmalı, sık sık kirleniyor çünkü. e o zaman perdeyi de mi değiştircem deyince, neyse perde fikrini rafa kaldıralım dedi :)
voly, fikrimi gerçekleştirdiğimde resimleri seninle paylaşacağım inşallah, maliyeti de :) şimdilik netten kumaş bakma aşamasındayım, yaşadığım şehirde güzel kumaş çeşitleri olacağını sanmıyorum çünkü.

ben sadece mutfağın perdesini kasteddim tatlım ama diğer odalarda kullanacaksam her şeyle uyumlu olacak bi perde olur tabi bunlar benim beğendiğim kumaşlar

$071046-002 (1).JPG $imagesCADT63EN.jpg $imagesCAO829YZ.jpg $imagesCAQUXX8J.jpg $imagesCAVAKBGY.jpg

kuşlu olanı çoooook istiyorum

bayıldım süperler hele kuşlu olan harika:)) bunlardan çok çeşit var piyasada tabii bulunduğunuz şehri bilmiyorum ve ''kendi örtülerimizi yapalım'' üzerine gittim araştırma yaptım tanıdık kumaşcımız varmış annem söyledi çok mutlu oldum fikri geliştirdik ve mutfak önlüklerini de annemle dikmeye karar verdik. Hatta bu kumaşların farklı ve uyumlu renkleriyle sandalye pufları da yapcaz:28: Keşke kumaş konusunda yardımcı olabilsem ben Ankara'dayım ve ulaşmak çok kolay. Tanıdık tanımadık çeyizcileri keşfe çıkcam artık örtü falan araştırmam gerek. Aldığım fiyatlarla netteki fiyatları karşılaştırıp hangisi uygunsa alcam. Fiyat konusunda forumdan destek almayı düşünüyorum imdadıma yetişirsiniz değil mi? :26:

ben sadece mutfağın perdesini kasteddim tatlım ama diğer odalarda kullanacaksam her şeyle uyumlu olacak bi perde olur tabi bunlar benim beğendiğim kumaşlar

Eki Görüntüle 480148 Eki Görüntüle 480149 Eki Görüntüle 480150 Eki Görüntüle 480151 Eki Görüntüle 480152

kuşlu olanı çoooook istiyorum

e mutfağın masa örtüsünü sık sık değiştirecekmişiz zaten, ben evlenince mutfakta yemeye planlıyorum çünkü eşimde yemekleri, o sebepten kirleniyormuş. e değiştirince de mutfak perdesiyle uyumumuz kalmayacak. ama sen yap merve, eminim çok güzel duracak, merakla bekliyorum :16:
voly, mutfak önlüğü konusunda muhakkak "rengarenk dantel" in bloğundan ve face adresinden yararlanmanızı tavsiye ediyorum. biz ona yaptırmıştık tam üç tane önlük takımı, bayılıyorum onlara, tasarımını da ben yapmıştım:16:
merve'nin koyduğu kumaşların çoğu yanlış hatırlamıyorsam premier markasına ait ve nette şimdilik olan araştırmalarıma göre aynı kumaşın metresini 10'a da satan siteler de var 18'e de. hepsi 1 metreye 180 cm. sandalye pufu değil de ben de minder yaptırmak istiyorum aynı kumaşlarla. ingiliz tarzını çok seviyorum, evimi tamamen onunla yapamıcam o kadar gücüm yok ama örtülerden bir tanesini ve yaptırmayı planladığım minderleri senin gibi aynı kumaştan, minik kırmızı pembe güllü kumaştan yaptırmayı planlıyorum. onları da balkonda veya okuma köşes, olarak kullanacağım yerde kullanmak istiyorum. bakalım bakalım :46: umarım terzi çok istemez, annenin dikecek olması çook büyük bir avantaj. emin ol hazır almayarak ve annene yaptırarak çok yüksek bir meblağdan kurtuluyorsun :)

marhası konusunda bilgi verirseniz ben burdan bulabilirim bursadayım çünkü burası kumaş cenneti

3 hafta kaldı evlenmeme ve o zaman bursada olmayacağım

anneme tarif edicem annem dğünden sonra yapabilir ancak bu dediklerimi

kuşlu olanı inşallah bulurum sandalya minderi konusuna katılıyorum vakit kalırsa dktiricem olmadı bi terziye veririm o halleder artık

Son düzenleme:
çok güzeller güle güle kullan canım da ters başlamışsın sanki en son elektronikler alınır genelde garanti süreleri çabuk dolmasın diye.Birde kahve makinasından işyerimde var çok kullanışlı olduğunu söyleyemeyeceğim 2 fincandan fazla koyarsan çalışmıyor bir de çok yer kaplıyor....

Çok teşekkür ederim canım.Benim düğünüm bu yıl içinde olacak ama yine de garantilerini hallettik geç başlatacaklar. Tekstil işi yatağına perdene mobilyana falan göre olmalı bence.O yüzden şekillendiremedim kafamda vakit ayırmadım da.Diğerleri kafamda netken aradan çıksın istedim. Henüz kahveciden şikayetçi olanı duymadım. İlk defa sizden duyuyorum arkadaşlarım annem var kullanan memnunlar.

markası konusunda bilgi verirseniz ben burdan bulabilirim bursadayım çünkü burası kumaş cenneti

3 hafta kaldı evlenmeme ve o zaman bursada olmayacağım

anneme tarif edicem annem dğünden sonra yapabilir ancak bu dediklerimi

kuşlu olanı inşallah bulurum sandalya minderi konusuna katılıyorum vakit kalırsa dktiricem olmadı bi terziye veririm o halleder artık

canım senin koyduklarından kırmızı puantiyeli hariç hepsi premier marka duck kumaş, yanlış bilmiyorsam. premierhome sitesine bakabilirsin.

$Wiesburg-Wiesburg-Vintage-Duvar-Süsü-WFJ125-1898-42473-1-product.jpg $Wiesburg-Wiesburg-Vintage-Duvar-Süsü-WFJ125-1898-42473-1-product.jpg
Ufak tefek gibi oluyor ama zamanı gelince hepsi işe yarayacak inşallah duvar panoları diğerlerinin resmini bulursam eklemeye devam edeceğim.

$143-528.JPG
e mutfağın masa örtüsünü sık sık değiştirecekmişiz zaten, ben evlenince mutfakta yemeye planlıyorum çünkü eşimde yemekleri, o sebepten kirleniyormuş. e değiştirince de mutfak perdesiyle uyumumuz kalmayacak. ama sen yap merve, eminim çok güzel duracak, merakla bekliyorum :16:
voly, mutfak önlüğü konusunda muhakkak "rengarenk dantel" in bloğundan ve face adresinden yararlanmanızı tavsiye ediyorum. biz ona yaptırmıştık tam üç tane önlük takımı, bayılıyorum onlara, tasarımını da ben yapmıştım:16:
merve'nin koyduğu kumaşların çoğu yanlış hatırlamıyorsam premier markasına ait ve nette şimdilik olan araştırmalarıma göre aynı kumaşın metresini 10'a da satan siteler de var 18'e de. hepsi 1 metreye 180 cm. sandalye pufu değil de ben de minder yaptırmak istiyorum aynı kumaşlarla. ingiliz tarzını çok seviyorum, evimi tamamen onunla yapamıcam o kadar gücüm yok ama örtülerden bir tanesini ve yaptırmayı planladığım minderleri senin gibi aynı kumaştan, minik kırmızı pembe güllü kumaştan yaptırmayı planlıyorum. onları da balkonda veya okuma köşes, olarak kullanacağım yerde kullanmak istiyorum. bakalım bakalım :46: umarım terzi çok istemez, annenin dikecek olması çook büyük bir avantaj. emin ol hazır almayarak ve annene yaptırarak çok yüksek bir meblağdan kurtuluyorsun :)
Senin kuşlar ne güzel olmuş:) kenarları tığlamışlar galiba:44:

Bayıldıııııııım tek kelime ile :)
Ankaradan güzel ev tekstili adresleri alabilirim. :)
Aşkla kullan canım. :)

duck kumaşları bulamadım hep başka siteler çıktı. :( bir link varsa verebilir misiniz?:ssz:

Bayıldıııııııım tek kelime ile :)
Ankaradan güzel ev tekstili adresleri alabilirim. :)
Aşkla kullan canım. :)
Çok teşekkür ederim en güzelleri senin olsun canım:16: Eski bir Ankaralı olarak seve seve yardımcı olurum. Artık tanıdık çeyizcilerim oldu:))))

duck kumaşları bulamadım hep başka siteler çıktı. :( bir link varsa verebilir misiniz?:ssz:

Romantik çim valla ben kumaş türü şeyleri netten alamıyorum böyle bi takıntım var. Rengini dokusunu hissetmem gerek:) o yüzden netten yardımcı olamayacağım annem ve ben yıllardır kumaşlarımızı Ulus ta Çıkrıkçılar Yokuşunun hemen aşağıdan girişinde Çopuroğlu mefruşat var ordan alırız. Çeyiz için de bir sürü şey varmış.( Tabi şimdiye kadar ilgimi hiç çekmemişti evlilik gibi bi düşüncem olmadığından:30:) Bu kumaşların envai çeşidi var.Fiyatları uygun bi yer yardımcı oluyolar fikir de veriyolar, bi bak istersen.Ben aldım bile. En kısa zamanda burdan resimlerini koycam annem dikmeye başladı runner ve masa örtümü:))))) Süpriz yapcaktım ama dikim bitsin hemen ekliycem:32:

kızlar ankarada çıkrıkçılar yokuşunda başçılar tekstilde metresi on lira. ben netten alacağım inşallah maaş günüm gelsin de. mervenin yastığı süper olmuş:16:
benim başka bir yerden sipariş verdiğim iki kumaş türü, maviyle çalışma odamıza kocaman minderler yapılacak :16: ama resimlerini ekleyemedim, dosya boyutu çok büyükmüş :( biri kırmızı üstüne beyaz puanlar, biri de mavi haritalı bir kumaş-tı.

Back