- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
-
- Konu Sahibi turuncumandalinaa
Bol bol kolonya dök kendine ne olur ne olmazÖf ya benim bebeğim daha çok küçük, yeni bir hamileliği kaldıramam. Hemen karantinaya alıyorum kendimi.
Bulaş terörü her yerde.Ya yıllar önce lambada denen dans yasaklanmış tı bu yüzden gerçekmiş
Aşkımsu dezenfektan iç 1 tatlı kaşığı.Öf ya benim bebeğim daha çok küçük, yeni bir hamileliği kaldıramam. Hemen karantinaya alıyorum kendimi.
Dur şimdi bir şey çıkarma, kız seleksiyonu ereksiyon sanacak. Sonra anlatacağım diye uğraş dur.Doğal seleksiyonun varlığına olan inancımı kaybetmek üzereyim.
Kendinmi yaptin tayt ustunden parmakmi degdi hangisi?Ya istismar değil ben kendim yaptım yanlışlıkla.Kaşınıyordu işte orada hafif değdi 2 cm kadar acıdı biraz.Kan gelmedi.Ben alttan bakmalarını istemiyorım sadece şikayetimi anlatmak istiyorum işte ona göre ilaç vermesini.Bide bu kaşıntı sürekli olmuyor 1 2 gün geçiyo öyle ara sıra
Sen iki seçeneğe de ayrı ayrı cevap ver. Nolur noolmaz.Kendinmi yaptin tayt ustunden parmakmi degdi hangisi?
Gözyaşım pıt.MASUM
A
S
U
M
Beynim enfekte oldu Onun için ne cevap vereceğimi bulamadimSen iki seçeneğe de ayrı ayrı cevap ver. Nolur noolmaz.
Ya bakın yanlış anladınız ben sadece sizde yardım istemiştim.Bunları yazacağınız tahmin etmedim.Sosyal medya kullanmıyorum,arkadaşlarım fazla yok.Bu sitede insanlar birbirine yardım ediyor diye yazdım.Aklımdaki soru işaretlerinin gitmesini istedim sadeceBeynim enfekte oldu Onun için ne cevap vereceğimi bulamadimkız yazık küçük de bilgilenmek istiyor anlaşılan ama küçüklüğü önemsemeden büyük işlere kalkışıyorlar tabii
Gerçekten ben de böyle düşünüyorum.Bir de şuan yurtdışında olduğum için burdaki doktorlara gidemem.Kendi ülkemdeki sistem daha iyi hiç bir şey yapamadığım için sizin cevaplarınız merak ettim.Niye dalga geçiyorsunuz, hiç komik değil. Konu sahibi fake de olabilir ama benim arkadaşım vardı saftı biraz her geçildiğinde hamilemiyim diye kötü bir hastalık mi başladı diye korkardı. Bu yazdiklariniz hiç hoş değil insan derdini açmaya çekinir. Konu sahibi mesajını silmiş, teşekkürler kk hanımları
Canım benim koronadan dolayı içeriye sadece hastayı alıyorlar başka kimseyi almıyorlar. Devlet hastanesinde korona olmasa da hasta dışında kimseyi almıyorlar. Evli değilsen alttan bakmazlar zaten doktora da söylersin bekar olduğunu. Endişe edecek bir şey yok ama yine de muayene olmalısın.Anladıö peki alttan muayene yapar mı ben istemesem bile bakire olsam bile
Teşekkür ederimmCanım benim koronadan dolayı içeriye sadece hastayı alıyorlar başka kimseyi almıyorlar. Devlet hastanesinde korona olmasa da hasta dışında kimseyi almıyorlar. Evli değilsen alttan bakmazlar zaten doktora da söylersin bekar olduğunu. Endişe edecek bir şey yok ama yine de muayene olmalısın.
Canm benim diger konunda soyledm sana yardimci olmaya calistim ama orda baska dedin burda baska demissin ondan dolayi bunu sordum sana.Ya bakın yanlış anladınız ben sadece sizde yardım istemiştim.Bunları yazacağınız tahmin etmedim.Sosyal medya kullanmıyorum,arkadaşlarım fazla yok.Bu sitede insanlar birbirine yardım ediyor diye yazdım.Aklımdaki soru işaretlerinin gitmesini istedim sadece
Ama çok kez dedim, kızlık zarını yirtamazsin kasiyarak bunu unut ve gözle bakarsa da yırtılmaz.Gerçekten ben de böyle düşünüyorum.Bir de şuan yurtdışında olduğum için burdaki doktorlara gidemem.Kendi ülkemdeki sistem daha iyi hiç bir şey yapamadığım için sizin cevaplarınız merak ettim.
Adet olmuşsun hamilelik ile alakası yok.Benim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Ya teşekkür ederim cevabınız için.Diğer konuyu yazarken aklıma gelmedi şimdi geldi belirtmek istedim.Sadece derdimi paylaşmak istedim sizle.Çok endişe stres yaptımCanm benim diger konunda soyledm sana yardimci olmaya calistim ama orda baska dedin burda baska demissin ondan dolayi bunu sordum sana.
Yine soyluyorum alttan bakilmaz bekar oldugunu soracaklar zaten idrar tahlili ve idrar kulturu alirlar insallah iyice yardimci olabilmisimdir