- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
-
- Konu Sahibi turuncumandalinaa
Vallaha ara ara mantar olurum hiç kaşırken 2cm değil 1milim bilehani "kendi kendine" taytın üzerinden "2 cm" le kaşımaktan(!) bakireliğin gitmişti daha reşit olmayan çocuğum senin? ne ara hamilelik şüphen doğdu?
Bulaşmaya hamile kalınmaz. Nasıl bulaşacak ki hem.Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktu
Idrar tahlili alirlar ama bildigim kadariyla reşit degilsen ailenden birini mutlaka istiyolar özellikle özel durumlarda kardesimde resiy degil saglik ocagina bile gitse anne abla birini mutlaka istiyorlar . Benimde enfeksyonum olmusdu bekarken idrar ve kanda gozuktu ilac yazdi doktor öle gecti. Gecmis olsun.Herkese merhaba,benim enfeksiyon şüphem var fakat doktora gidersem annemle gitmek zorundayım ve bakireyim alttan bakar mı sizce?Ben alttan bakmasını istemiyorum,birde 2 cm falan parmak değmişti vajima kızlık zorı bozulmuş mudur canım acımıştı fakat kan gelmedi anında.Tayt üstünde parmakla bozulur mu?Alttan muayene ederler mi?Etseler kızlık zarına bakarlar mı?? Cevap lütfennn
bir yerden bulaşmıştır derken? hamilelik bulaşıcı mı?Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktu
Tüm olanları anlattım ne cinsel ilişki yaşadım ne çıplak kaldım sadece bunlar işte korkutuğum için buraya danışmak istemiştim sadeceBurada kimse senin kim olduğunu bilmiyor varsa derdin gerçekten yaz bitsin. Gözle bakmaya yırtılmaz.
ben az önce "bulaşır" dediğini gördüm hamile falan kalırsanız haber verin maske takıp uzakta duruyim durduk yere bulaşmasınKızlar biz boşuna dua falan uğraşıypruz bulaş yoluyla hamile kalınıyormuş
Koronadan dolayı kimseyle pek görüşemedim belki ondan bulaşmamıştır banaKızlar biz boşuna uğraşıypruz bulaş yoluyla hamile kalınıyormuş
Allahım komşum hamile enfekte olsam bariben az önce "bulaşır" dediğini gördüm hamile falan kalırsanız haber verin maske takıp uzakta duruyim durduk yere bulaşmasınmerve
Taam aojjkıığm maskeynen yanaşacam sanaben az önce "bulaşır" dediğini gördüm hamile falan kalırsanız haber verin maske takıp uzakta duruyim durduk yere bulaşmasınmerve
Naptın, adamın kirli donunu mu giydin de bulaşacağını düşündün? Bu yaşa kadar iyi gelmişsin valla.Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktu
Ahahaa bu daha komikmiş kirli donNaptın, adamın kirli donunu mu giydin de bulaşacağını düşündün? Bu yaşa kadar iyi gelmişsin valla.
Doğal seleksiyonun varlığına olan inancımı kaybetmek üzereyim.Naptın, adamın kirli donunu mu giydin de bulaşacağını düşündün? Bu yaşa kadar iyi gelmişsin valla.
Öf ya benim bebeğim daha çok küçük, yeni bir hamileliği kaldıramam. Hemen karantinaya alıyorum kendimi.ben az önce "bulaşır" dediğini gördüm hamile falan kalırsanız haber verin maske takıp uzakta duruyim durduk yere bulaşmasınmerve
Ya yıllar önce lambada denen dans yasaklanmış tı bu yüzden gerçekmişDoğal seleksiyonun varlığına olan inancımı kaybetmek üzereyim.
Doğal seleksiyonun varlığına olan inancımı kaybetmek üzereyim.