Bakın lütfen yardım edinn

Niye dalga geçiyorsunuz, hiç komik değil. Konu sahibi fake de olabilir ama benim arkadaşım vardı saftı biraz her geçildiğinde hamilemiyim diye kötü bir hastalık mi başladı diye korkardı. Bu yazdiklariniz hiç hoş değil insan derdini açmaya çekinir. Konu sahibi mesajını silmiş, teşekkürler kk hanımları :110:
Dalga sebepleri
1 yaşı çelişkili
2 parmakla kşıyarak kızlık delmiş
3adet olduğu halde hamile olduğunu sanıp iki iki kere test yapmış
4 hamilelik bulaşmış mı diyor
5 Dr bakarken zarın yırtılacağını sanıyor
Falan filan

Ya teşekkür ederim cevabınız için.Diğer konuyu yazarken aklıma gelmedi şimdi geldi belirtmek istedim.Sadece derdimi paylaşmak istedim sizle.Çok endişe stres yaptım
Yapma bekar oldugun icin kesinlikle alttan bakilmaz o bolgede yara filan olmadigi surece alttan bakmayi teklif etmez doktorun. Kaşıntı icinde krem yazar icin rahat olsun

Dalga sebepleri
1 yaşı çelişkili
2 parmakla kşıyarak kızlık delmiş
3adet olduğu halde hamile olduğunu sanıp iki iki kere test yapmış
4 hamilelik bulaşmış mı diyor
5 Dr bakarken zarın yırtılacağını sanıyor
Falan filan
Olamaz mı? Öyle insanlar yok mu, bizzat ben aynı evde yaşadığım arkadaşım öyleydi, hemen hamile sanıyordu yada kötü birşey. Aynı evde onunla 2 sene yaşadım ben.
Ve evet kadınların bir kısmi bunu düşünür. Sene 2008 - 17 yaşımdayken efeksiyon yüzünden doktora gittiğimde korkarak sormustu oyle bakmasanız olmaz mı diye.
Her neyse hiç biride olmaya bilir, konuya yorum yapıp geçmek varken illede dalga mi geçmeli. Hiç hoş değil.. ki çoğunuda tanıyorum. Iyi ki ama iyi ki böyle bir konu açmamışım o zamanlar taslanacakmışım :110:

Olamaz mı? Öyle insanlar yok mu, bizzat ben aynı evde yaşadığım arkadaşım öyleydi, hemen hamile sanıyordu yada kötü birşey. Aynı evde onunla 2 sene yaşadım ben.
Ve evet kadınların bir kısmi bunu düşünür. Sene 2008 - 17 yaşımdayken efeksiyon yüzünden doktora gittiğimde korkarak sormustu oyle bakmasanız olmaz mı diye.
Her neyse hiç biride olmaya bilir, konuya yorum yapıp geçmek varken illede dalga mi geçmeli. Hiç hoş değil.. ki çoğunuda tanıyorum. Iyi ki ama iyi ki böyle bir konu açmamışım o zamanlar taslanacakmışım :110:
Doğru diyorsun olabilir ama iki defa konu açmışsın diyorlar
Farkında değilim 2 kere açtığımın diyor tabi dalga geçerim

Ha bide başka bi konusunda karnında bi şişlik varmış uzanınca sağa sola gidiyormuş ilişki yaşamamış hamilemiymiş acaba adet de olmuş muş

Amaaaan neyse uyuyorum ben yarın iş güç beni bekler, başka bi face konuda görüşmek üzere kızlar

Derdimi paylaşmak istedim sadece böyle şeyler paylaşılacağını bilmiyordum.Aklımdaki soru işaretlerini gidermek istemiştim

Gece gece 6 sayfa yorum okudum,neler okudum ben ya... stres,tayt kasimak bulasmak falan filan geveleyip durma,burdakilerin fikilerini almak istemissin ama bence sen agzinda bisey geveliyosun,Neyse olay duzgunce anlat,sor herkes kendince cevaplasin.Debelendikce dibe batiyorsun

Gece gece 6 sayfa yorum okudum,neler okudum ben ya... stres,tayt kasimak bulasmak falan filan geveleyip durma,burdakilerin fikilerini almak istemissin ama bence sen agzinda bisey geveliyosun,Neyse olay duzgunce anlat,sor herkes kendince cevaplasin.Debelendikce dibe batiyorsun
Tayt üstünden ve normal kaşıdım zara zarar gelmiş midir?Doktora gittiğimde enfeksiyon varsa alttan bakar mı bu kadar

Tayt üstünden ve normal kaşıdım zara zarar gelmiş midir?Doktora gittiğimde enfeksiyon varsa alttan bakar mı bu kadar
geçmiş konularini ve mesajlarini okudum,kendin kasimamissin zaten oyle bisey olsa bu kadar stres yapmassin...erkek arkadasinla tayt ustunden surtunme olmus sonra erkek arkadasin eliyle bir iki cm kurcalamis oralari,yarim saat sora kan gelmis,oynarken eli kuruymus ama,bu sekilde hamile kalirmiym diye korkuyorsun.tamamda neden ifadelerini degistiryorsun.madem boyle bir olay var anlat cevaplayalim.bu durumda hamile kalman mumkun degil korkma

Öncelikle 2 cm parmağını sokan kişi

doktor değilse, sakın bir daha tenhada buluşma ve çizgini çiz

gerekirse polise veririm de hukuken çoçuksun sen

Evlenecek adam seni parmaklamaz zevkini alır bırakır

Reşit olmayan birini parmaklayan biride zaten salaktır

Eminimki sen evde duramayıp biriyle tanışıp aşık oldun

Aşık oldunda hadi senden zevkini aldı

Seninle evlenecek gücü varmı

Dğzenli maaşı varmı

Ailesi iyi mi kötümü

Ailesi seni isticekmi

Küçüksün seni aynı ailesiyle evde yaşatıp hizmetçi ederler

Neyine güveniyorsun

Hamile kalsan dna testi olana kadar sokakta karnın burnuna gelir

Çoçuğun oldu diyelim

Sen nasıl çoçul büyüteceksin

0-7 yaşına kadar çoçuk pamuk gibi hasas ve uzman kadar eğitimli bakılmalıdır ki psikolojisi normal olsun

Şimdi gözünü kapat çoçuğun olmuş düğün olmadan

Herkes sna kuduruk diye bakıyor dayanamadı diye

Aileaiyle yaşıyorsun onların çamaşırlarını ütülerini yaparken bebeğin ağlıyor

Hiçbirşeye yetişemiyorsun

Ayrıca seni zevk için, evlilik için değilde
Parmaklayan adam

Başına kaldığını düşünğyor

Yanına gidip ayrı eve çıkalım dediğinde tokat yiyorsun

Baba evine gitsen yine can sıkıntısından kudurup erkeklerle buluşcan

Onlar çoçuklusun bu yaşta böyle hatalı olduğun için kullanacak

Rezil olacaksın

Sırf bi tipini beğendiğin sapık yüzünden hayatın kararacak

Sakın diyorum sana
İlla ölüyprum aşkımdan diyorsan 18 yaşına girince iste
De

Ama bak bakalım mesleği iyimi

Ailesi melek mi şeytan mı

Adam şiddete meyillimi

Kendine gel kızım

Kendin gibi kızın olur

Annesi ne yaparsa evlatta ona benzer

Kızınında senin gibi bu yaşta senin gibi kullanılmasını istemiyorsan çabuk düzel

Yada burda eziyet gören kadınlardan olarak yıllarca başlık aç

Kocam dövüyor

Kv den bıktım

Boşansam nasıl geçincem

Çoçuğum arsız oldu

Kızım telefonu elinden bırakmıyor

Kızımın suratı allak bullak eve gelir başına birşey mi geldi

Diye başlık açarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş konularini ve mesajlarini okudum,kendin kasimamissin zaten oyle bisey olsa bu kadar stres yapmassin...erkek arkadasinla tayt ustunden surtunme olmus sonra erkek arkadasin eliyle bir iki cm kurcalamis oralari,yarim saat sora kan gelmis,oynarken eli kuruymus ama,bu sekilde hamile kalirmiym diye korkuyorsun.tamamda neden ifadelerini degistiryorsun.madem boyle bir olay var anlat cevaplayalim.bu durumda hamile kalman

Son düzenleme:
Konu sahibi saf falan değil. Hamile kalmak için ne yapmak gerektiğini gayet iyi biliyor. Erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşamış. Burada saçma sapan geveleyip duruyor, önceki konuların okunabildiğinden habersizce. Böylesiyle dalga geçilir gayet, duyar kasılacak bir durumu yok bence. 🤦🏻‍♀️

Konu sahibi saf falan değil. Hamile kalmak için ne yapmak gerektiğini gayet iyi biliyor. Erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşamış. Burada saçma sapan geveleyip duruyor, önceki konuların okunabildiğinden habersizce. Böylesiyle dalga geçilir gayet, duyar kasılacak bir durumu yok bence. 🤦🏻‍♀️
Allahtan hicbiride olmayabilir yazmisim adıda duyar kasmak oldu, he he ondan :110:

Herkese merhaba,benim enfeksiyon şüphem var fakat doktora gidersem annemle gitmek zorundayım ve bakireyim alttan bakar mı sizce?Ben alttan bakmasını istemiyorum,birde 2 cm falan parmak değmişti vajima kızlık zorı bozulmuş mudur canım acımıştı fakat kan gelmedi anında.Tayt üstünde parmakla bozulur mu?Alttan muayene ederler mi?Etseler kızlık zarına bakarlar mı?? Cevap lütfennn
Ultrasona girersin yasak kız olanlara bakmak alttan
Enfeksiyonun sebebini muayene etmeden nereden bilecek de ilaç yazacak bu doktor? Sistit mi mantar mı ne bilsin? Mecburen bacaklarınızı açacaksınız, o da bakacak. Bakireyseniz ona göre muayene eder zaten.
Hanfendi ultrasonla bakiliyorrr varmı yokmu diyeee

X