Bakın lütfen yardım edinn

Herkese merhaba,benim enfeksiyon şüphem var fakat doktora gidersem annemle gitmek zorundayım ve bakireyim alttan bakar mı sizce?Ben alttan bakmasını istemiyorum,birde 2 cm falan parmak değmişti vajima kızlık zorı bozulmuş mudur canım acımıştı fakat kan gelmedi anında.Tayt üstünde parmakla bozulur mu?Alttan muayene ederler mi?Etseler kızlık zarına bakarlar mı?? Cevap lütfennn
Idrar tahlili alirlar ama bildigim kadariyla reşit degilsen ailenden birini mutlaka istiyolar özellikle özel durumlarda kardesimde resiy degil saglik ocagina bile gitse anne abla birini mutlaka istiyorlar . Benimde enfeksyonum olmusdu bekarken idrar ve kanda gozuktu ilac yazdi doktor öle gecti. Gecmis olsun.

Farkında değilim 2 kere açtığımın ben ilişki falan yaşamadım sadece gecikince korktum bir yerden bulaşmıştır falan diye.Sizlere danışmak istemiştim kötü amacım da yoktu
Naptın, adamın kirli donunu mu giydin de bulaşacağını düşündün? Bu yaşa kadar iyi gelmişsin valla.

ben az önce "bulaşır" dediğini gördüm hamile falan kalırsanız haber verin maske takıp uzakta duruyim durduk yere bulaşmasın merve merve :KK59:
Öf ya benim bebeğim daha çok küçük, yeni bir hamileliği kaldıramam. Hemen karantinaya alıyorum kendimi. 😷

Lisede hiç geçmeyen bir mantar ve enfeksiyon yaşadım.
Sürekli gittim dr.
Hepsi normal muayene yapıyordu karından. Hiç alttan bakmadılar.
En son iyi bir dr gittik artık iyileşmek istiyorum dedim.
Çatalda baktı ufak bi çubuk sürterek örnek aldı. Zaten onun teşhisi üzerine kurtuldum.
Ama sana zannetmiyorum alttan bakmaz. Normal bi ilaç verir o kadar

X